totem_lost Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 εγω τρομαζω που το να θελεις να εχεις εναν γκομενο με δουλεια θεωρειται πλεον gold digging στην Ελλαδα του 2016 Δεν ξέρω πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, αλλά εγώ δεν εννοούσα κάτι τέτοιο..
adi32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το μούσι ήταν μόδα επί Ιησού, επί ΠΑΣΟΚ στυλ Σεφτελης και τώρα. Οι γκομενες πως την παλεύουν όταν τις φυλάει σκατζοχοιρος? 2
vrwmiaris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το μούσι ήταν μόδα επί Ιησού, επί ΠΑΣΟΚ στυλ Σεφτελης και τώρα. Οι γκομενες πως την παλεύουν όταν τις φυλάει σκατζοχοιρος? Γκρινιάζουν αλλά συνηθίζουν μετά
bluesattack Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Βγηκε το πορισμα ? Τελικα πως θα βελτιωθουμε ? Με ανταυγειες ? 2
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω το μονο που καταλαβα απο 8 σελιδες ειναι οτι γραφτηκε ενα (νεο τρολ χτες,ανεβασε ενα νημα,εξαφανιστηκε και σας αφησε να σφαζεστε. Αυτο ειχα να πω και τωρα παταω το κουμπακι ακυρωση συνδρομης 2
DDevil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Σόρυ ρε DD αλά πραγματικά νομίζεις οτι κάτι τύπισσες σαν αυτές έχουν πάρε δώσε με μεταπτυχιακούς φοιτητές και μεροκαματιάριδες; Ποτε δεν ξέρεις. Η καθεμια κοπελα έχει διαφορετικα κριτήρια και ιδεες. Μπορει να δει έναν μεταπτυχιακο και να γουστάρει .... και ταυτόχρονα μπορει να έχει και την καβάτζα της. Αρκει να μην κάνει ο μεταπτυχιακος σαν μαλακας. Την γνωρισε δευτερος .... ας κάνει μαζι της ότι είναι και βλέπουμε στην πορεια. Το κακο με κάποιους και κάποιες είναι ότι ξεκινάνε με κουτάκια του στυλ εεε πρεπει να κανουμε σχέση πρεπει να κανουμε το ένα εγω θελω να παντρευτω κτλπ κτλπ ποτε δεν ξέρεις πως μπορει να καταληξει. Στο τέλος μπορει να παρατήσει αυτόν και να πάει με τον άλλο. Μπορει να την ικανοποιει πολύ καλυτερα. 2
idomeneas7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Και θα αφησει δηλαδη τη γκραντε καριερα η μανδαμ επειδη την ικανοποιει το λαϊκό παιδί? Σε καμια ταινια ισως. 4
bedazzled Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Και θα αφησει δηλαδη τη γκραντε καριερα η μανδαμ επειδη την ικανοποιει το λαϊκό παιδί? Σε καμια ταινια ισως. Καμία σχέση. Κρατάει τον φραγκάτο για provider male και το λαϊκό παιδί για ικανοποίηση στα κρυφά. Το κάνουν πολλές... 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Έλα θεσσαλονίκη, εδώ δεν έχουμε ΜΜΜ οπότε θα ησυχάσει το κεφάλι (μάτι) σου 1
sargio01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ό,τι είναι οι ανθρακωρύχοι για τους άντρες, είναι αυτές οι κοπέλες για τις γυναίκες... γαμιόνται στη δουλειά!! :p
Apoll Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω το μονο που καταλαβα απο 8 σελιδες ειναι οτι γραφτηκε ενα (νεο τρολ χτες,ανεβασε ενα νημα,εξαφανιστηκε και σας αφησε να σφαζεστε. Αυτο ειχα να πω και τωρα παταω το κουμπακι ακυρωση συνδρομης Δυστυχώς έχω γράψει αρκετές φορές ότι κάποιο με λιγότερα από 200 δημοσιεύσεις να μην μπορεί να ανοίξει συζήτηση στο Μπλα Μπλα. 4
Faeton Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 εγω τρομαζω που το να θελεις να εχεις εναν γκομενο με δουλεια θεωρειται πλεον gold digging στην Ελλαδα του 2016 Πάντα δεν θεωρούταν gold digging το να επιλέγεις εναν σύντροφο (ειδικά όταν δεν μιλάμε για γάμο) βάσει οικονομικών κριτηρίων; Εγώ ας πούμε ποτέ δεν σκέφτηκα να τα φτιάξω με μια γκόμενα γιατι έχει λεφτά ή καλό αμάξι ή εξοχικό... 1
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντα δεν θεωρούταν gold digging το να επιλέγεις εναν σύντροφο (ειδικά όταν δεν μιλάμε για γάμο) βάσει οικονομικών κριτηρίων; Εγώ ας πούμε ποτέ δεν σκέφτηκα να τα φτιάξω με μια γκόμενα γιατι έχει λεφτά ή καλό αμάξι ή εξοχικό... Ενώ αν έχει μεγάλα βυζιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις