bedazzled Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 συν οτι σου κανουν απο μονες τους πεσιμο, σε καλουν σπιτι τους ακομα και αν εισαι αγνωστος...best town λεμε! Τέτοια λέγε, να μπαστακωθεί εκεί πάνω ο DDevil! 8
theoritikos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μετακόμισε Θεσσαλονίκη να ανοίξει το μάτι σου. Εδώ πάνω το 90% των γυναικών και στο περίπτερο πάνε βαμμενες. Και στην υπόλοιπη επαρχιακή Ελλάδα...
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Η αποψη μου ειναι οτι εισαι τρολ Γιατι ειναι τρολ? Οταν κατηγορεις καποιον χωρις αποδεικτικα στοιχεια εσυ εισαι τρολ. 1
DYEL Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 συν οτι σου κανουν απο μονες τους πεσιμο, σε καλουν σπιτι τους ακομα και αν εισαι αγνωστος...best town λεμε! μαλλον κατι κανω λαθος. δηλαδη θελεις να μου πεις πως υπαρχουν χοτ σινγλς νιαρ μαι ερια? 2
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι ειναι τρολ? Οταν κατηγορεις καποιον χωρις αποδεικτικα στοιχεια εσυ εισαι τρολ. Όταν όμως κατηγορείς κάποιον χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, που κατηγορεί κάποιον χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, τότε εσύ είσαι ένα μεγάλο τριχωτό τρολ! 3
HERTHAN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 μεγάλο τριχωτό τρολ! Σαν αυτά με πουκάμισο lacoste, σορτσάκι adidas, γιαλιά ηλίου rayban, παπούτσι πανινο μποτακι και φάτσα τετραγωνοκεφαλη που έρχονται από Mordor μεριά. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν αυτά με πουκάμισο lacoste, σορτσάκι adidas, γιαλιά ηλίου rayban, παπούτσι πανινο μποτακι και φάτσα τετραγωνοκεφαλη που έρχονται από Mordor μεριά.Χαχαχαχαχαχαχα
john_shadow Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 έχει πέσει η παρασκευή.. παλιότερα ήταν πιο δυνατή... 12
panosno1com Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μόνιμος κάτοικος Αθήνας και πλέον χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ εδώ και 1 χρόνο περίπου Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση οι φάτσες που παρατηρώ κάθε μέρα στο λεωφορείο αλλά και στον ηλεκτρικό. Πραγματικά σχεδόν όλες οι φάτσες που αντικρίζω θυμίζουν περισσότερο ανθρωποειδή ή γκόλουμ... Η αισθητική τους δε για τα πανυγήρια. Μπαίνει ο άλλος γυμνασμένος με πουκάμισο lacoste, σορτσάκι adidas, γιαλιά ηλίου rayban, παπούτσι πανινο μποτακι και φάτσα τετραγωνοκεφαλη λες και ήρθε από τη Μordor. Οι δε γυναίκες ελάχιστες είναι εμφανίσιμες αλλά και αυτές που είναι κλασσικά θεωρούν τον εαυτό τους υπερβολικά όμορφο ενώ δεν είναι τιποτα περισσότερο από μια μετριότητα. Ο Μ.Ο γυναικών πάντως είναι στα επίπεδα κουβά με πόδια. Αυτά κυρίως για ηλικίες 20-75. Ντάξει δεν βάζω στο χορό τα 20χρονα (και μικρότερα), αυτα ουτως η άλλως χάλια είναι με σιδεράκια, σπυράκια, 40 κιλά το καθένα ... Έτσι λοιπόν από αυτά που αντικρίζουν τα μάτια μου καθημερινά στο δρόμο πιστεύω πως οι Έλληνες είναι γενικά άσχημος λαός στην καλύτερα θα μας χαρακτήριζα... Θα ηθελα πάνω σε αυτό να ακούσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ. επισης και αγενης λαος , στα παπακια μας τι πιστευεις 3
HERTHAN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 έχει πέσει η παρασκευή.. παλιότερα ήταν πιο δυνατή... Με τετοια κριση εφυγαν στα εξωτερικα οι καλοι trollers..............απο την Mordor αυτοι με Lacoste ξερεις. 3
actorgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 τα σχολια,η προσεγγιση γενικοτερα της εμφανισης των συμπολιτων μας καθως και η συλλογιστικη του TS ρεπουν προς μια ιδιοτυπη μορφη κοινωνικου ρατσισμου και οχι μονο.Λυπηρο... 1
l337 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 ..........Έτσι λοιπόν από αυτά που αντικρίζουν τα μάτια μου καθημερινά στο δρόμο πιστεύω πως οι Έλληνες είναι γενικά άσχημος λαός στην καλύτερα θα μας χαρακτήριζα... Θα ηθελα πάνω σε αυτό να ακούσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ. Το να λες ότι κάποιοι είναι άσχημοι σίγουρα εσένα δεν σε κάνει ομορφότερο. Παρακαλώ. 1
Lautrec Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς και ο OP ζούσε μέχρι τώρα στο Μονακό σαν μοντέλο για γνωστό περιοδικό και που να καταλαβουμε εμείς οι πίθηκοι απο αισθητική 1
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν όμως κατηγορείς κάποιον χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, που κατηγορεί κάποιον χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, τότε εσύ είσαι ένα μεγάλο τριχωτό τρολ! Τα τρολς δεν είναι τριχωτα, εχασες και η ταυτοτητα σου αποκαλυφθηκε. 1
David20 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μετακόμισε Θεσσαλονίκη να ανοίξει το μάτι σου. Εδώ πάνω το 90% των γυναικών και στο περίπτερο πάνε βαμμενες. Ακριβως !!!!!! Σαν τις Θεσσαλονικιες δεν εχει.Τελεια και παυλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις