Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 τι παπαριές θρεντ ανοίγουν μερικοί ρε.....
solidsnake222 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 άμα σε ενοχλεί τόσο η εμφάνιση μας φύγε από την Ελλάδα και πήγαινε οπού θεωρείς εσύ ότι ένας λαός είναι εμφανίσιμος Τόσο απλό Καλό ταξίδι στην αναζήτηση ενός εμφανίσιμου λαού! 1
mixalis- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Όπα παιδες δεν ειμαι ουτε τρολ ουτε θελω να δημιουργησω το τοπικ του Σαββατοκύριακου. Το θέμα για μένα είναι ότι είναι ασχημος λαός οι έλληνες. Αν φυσικά αναλογιστούμε και την κατάσταση της κοινωνίας μας τότε σίγουρα θα πρέπει να μετακομίσουμε στη μέση Γη στο προσεχές μέλλον. Βέβαια θα ήθελα να γράψετε και εσείς την άποψη σας για αυτή την άθλια κατάσταση στην οποία έχει προχωρήσει η κοινωνία. Ενδεχομένως η όλη κρίση και η καθημερινότητα του νεοέλληνα να επηρρεάζει την εμφάνιση του . Είναι πιθανόν αυτό να εισέρχεται και στα γονίδια μας και άρα να κληρονομηθεί από τους απογόνους. Σχετικά με την εμφανιση μου με προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι ξεχωρίζω σε τέτοιο βαθμό από το σύνολο που ουσιαστικά δέχομαι ρατσισμό για την εμφάνιση μου σε ένα πλήθος άσχημων...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Η εμφάνιση είναι κριτήριο για μια κοινωνία. Μάλιστα. Καιρό είχα να ακούσω κάτι τόσο επιφανειακό και ρηχό.
Faeton Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως πέρα απο την πλάκα έχω παρατηρήσει κάστες στα ΜΜΜ όχι μόνο ανα κατηγορία αλλά και στην ίδια κατηγορία πχ μετρό η πάνω μπλέ γραμμή ειναι πάντα καλοντυμένοι ή στην χειρότερη με ευπρεπές casual ντύσιμο (ακόμη και η ασθενέστεροι οικονομικά ας ειναι καλά τα ζάρα κτλ) δεν στριμώχνονται ιδιαίτερα (περιμένουν το επόμενο αν γίνεται) μάλιστα συνήθως υπάρχει άπλα μυρίζουν κάποιο άρωμα και ειναι αρκετά ήσυχοι (το πολύ πολύ να ακούνε μουσική απο τα ακουστικά τους και να ακους λίγο και εσύ ή να ακούς να αλλάζουν σελίδα στο βιβλίο που διαβάζουν) το μετρό δεν μυρίζει (εκτός απο κανένα άρωμα όπως είπα) και ειναι δροσερό το καλοκαίρι (μάλιστα νομίζω ότι βάζουν τα "καλα" σε αυτή την γραμμή και τα λίγο ταλαιπωρημένα σε άλλες) απο το κέντρο και μετά η μπλε γραμμή γεμίζει με την ανώτερη μικρή οικονομικά τάξη θα δεις κανένα καημένο που και πού, σιγα σιγα σαν να σου έρχεται στο ρουθούνι μασχαλίλα αλλά όχι έντονη... το μετρό ειναι πλέον σε θερμοκρασία δωματίου και υπάρχει αρκετό στριμωξίδι... που και πού θα δείς και κανέναν ζητιάνο με κομμένα πόδια ή κάτι άλλο ιδιαίτερα σιχαμερό να ζητιανεύει μέσα στον συρμό.Κόκκινη γραμμή απο την μέση και κάτω χάλια (σχεδόν ίδιος κόσμος με το τρένο) απο την μέση και πάνω σαν να διορθώνονται τα πράματα λίγο αλλα όχι τιποτα σπουδαίοΠράσινη γραμμή ηλεκτρικός... welcome to the dungeon ! Ζεστή, ιδρωτίλα βρομιά δυστυχισμένος κόσμος πολύ φτωχός και συνήθως άπλυτος... εκει θα κάνουν πάρτι ζητιάνοι και πρεζάκια κάθε μέρα θα δεις τσιγγάνους με την πραμάτεια τους και γενικά αρκετό τσιρκο (εντελώς παχύσαρκες σλαβόφωνες με καμένα μαλλιά και κολλάν με τιραντάκια να φωνάζουν και να καγχάζουν και γενικά ό,τι περίεργο εμφανισιακά μπορείς να φανταστείς εκει θα το δεις ) 3
παπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Πες τα!!! Μα να μην μπορουν να ανοιξουν ενα περιοδικο μοδας ρε ημαρτον. Παει στο διαολο οι αντρες, αλλα οι γυνεκες;; ημαρτον. Παει η αλλη βαζει σορτς τζιν με τα κωλομαγουλα οξω.. Που πας μωρη; σε μπουρδελο; Το αλλο με κατι φουστοσορτς. Ρε σα χεζμενες ειστε οταν περπατατε. Το οτι ειναι μοδα δεν σημαινει οτι σου παει.. Ομπρε απο τα λιντλ. Αλλο και αυτο... Ψαξε μωρη πως ειναι το ομπρε, τι μου βγαινεις σα πινελο... Η περπαταω σα στουμφοκαμηλο. Μωρη! Κανε προπονηση ή βαλε πιο κοντες γοβες. Ημαρτον, οσο γκομεναρα και να εισαι, οταν σε βλεπω να περπατας ετσι με πιανουν τα κλαμματα 1
Vapir Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 για να επικεντρώνεται στην εμφάνιση κ την ομορφιά των αντρών υποθέτω πως ο op είναι gay , οπότε τι σας κάνει εντύπωση που κολλάει με την εμφάνιση? αν και αυτά που λέει μου φαίνονται υπερβολικά , δεν μπορεί όλοι να του φαίνονται άσχημοι , οκ κ εγώ έχει τύχει να κάνω μέρες να δω γκόμενα που θα με αφήσει με το στόμα ανοιχτό αλλα όχι κ έτσι , αυτό είναι το άλλο άκρο 2
Mau-Maus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Σχετικά με την εμφανιση μου με προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι ξεχωρίζω σε τέτοιο βαθμό από το σύνολο που ουσιαστικά δέχομαι ρατσισμό για την εμφάνιση μου σε ένα πλήθος άσχημων... Ρε ψηλέ μήπως ήσουν εσύ ?? Απελασαν τρεις αντρες λογω υπερβολικης ομορφιας ''....ειδική επιτροπή στη Σαουδική Αραβία, έδιωξε από τη χώρα τρεις άντρες, οι οποίοι είχαν καταφτάσει για να παραβρεθούν σε τοπικό φεστιβάλ με τη δικαιολογία ότι ήταν εξωπραγματικά όμορφοι και θα... αναστάτωναν τον ντόπιο γυναικείο πληθυσμό!'' 3
deesnider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ξεχωρίζω σε τέτοιο βαθμό από το σύνολο που ουσιαστικά δέχομαι ρατσισμό για την εμφάνιση μου σε ένα πλήθος άσχημων... Μέχρι αυτό το post κι εγώ για τρολ σε είχα κόψει, αλλά τώρα πρέπει να ομολογήσω ότι συμπάσχω και θέλω, αν μη τι άλλο, να σε καθησυχάσω, λέγοντάς σου ότι δεν είσαι μόνος σου: Κι εμένα με ζηλεύουν επειδή είμαι πανέμορφος. 6
Laurelien Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μ'αρε Το θέμα για μένα είναι ότι είναι ασχημος λαός οι έλληνες. Αν φυσικά αναλογιστούμε και την κατάσταση της κοινωνίας μας τότε σίγουρα θα πρέπει να μετακομίσουμε στη μέση Γη στο προσεχές μέλλον. Μην το λες. Ξεχνας οτι εκει υπαρχουν τα Ξωτικα που θα μας κανουν να αισθανθουμε κομπλεξ για την ασχημια μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μ'αρε Μην το λες. Ξεχνας οτι εκει υπαρχουν τα Ξωτικα που θα μας κανουν να αισθανθουμε κομπλεξ για την ασχημια μας. Άσε που αν πάμε στο Άμαν θα δούμε και τους Αΐνουρ και θα σοκαριστούμε!!!!!
Laurelien Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Άσε που αν πάμε στο Άμαν θα δούμε και τπυς Αΐνουρ και θα σοκαριστούμε!!!!! Κι εσύ στο Άμαν είσαι βλέπω! Πέρνα από το Τίριον να σε κεράσω miruvor και lembas.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εσύ στο Άμαν είσαι βλέπω! Πέρνα από το Τίριον να σε κεράσω miruvor και lembas.Από τους Ñoldor είσαι;
Laurelien Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Από τους Ñoldor είσαι; Ναι! Από τον Οίκο του Feanor. Eσύ; xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις