μπιπ μπιπ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 από το rugby τους... βλέπετε κάποιον άσχημο; άντε να είναι κάποιος μέτριος πάλι γλυκούληδες είναι
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 μαλλον θα εισαι σε αλλη χωρα οι ελληνιδες ειναι οι πιο ωραιες γυναικες στον πλανητη, ειδικα στα μερη που λες κυκλοφορουν οι καλυτερες... Στην πλειονότητά τους όχι, αν πετύχεις όμορφη όμως, είναι πραγματικά όμορφη... Aπό ένα τυχαίο δείγμα, αθλητριών από τις εθνικές ομάδες ποδοπτέρισης... Kίνα Μακάο Βιετνάμ Ουγγαρία Ελλάδα 1
totem_lost Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχα άσε ρε, 'τυχαίο δείγμα'. Τι άθλημα είναι αυτό; Βάλε κανένα beach volley να ανοίξει το μάτι μας. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχα άσε ρε, 'τυχαίο δείγμα'. Τι άθλημα είναι αυτό; Βάλε κανένα beach volley να ανοίξει το μάτι μας. Tυχαίο είναι από το site της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοπτέρισης!
idomeneas7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Επρεπε να το γκουγκλαρω αυτο να δω τι είναι. 3
doubtful Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Οπου και να πας η πλειοψηφια των ανθρωπων ειναι ασχημοι. Εκτος αν πας Σκανδιναβια,Αγγλια,κεντρικη Ευρωπη. Εκει καπως το ποσοστο των ομορφων ανεβαινει. Ασε που στην Αθηνα το 50% του πληθυσμου δεν ειναι Ελληνες,ειδικα αν κινεισαι στο κεντρο. Εντυπωση μου κανει οταν ειμαι στο κεντρο της Θεσσαλονικης,σε μαγαζια με ρουχα ή στις καφετεριες.Εκει πραγματικα εχει ομορφο κοσμο. σορρι κιολας αλλα ιδεα δεν εχεις. 4
xrist0s4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σου Μαρια...Δε μου λες,ομορφυνες ή εχω καιρο να γαμισω;Παντως στα τελευταια 500 χρονια πρεπει να αρχισαμε να ασχημενουμε γιατι αν δεις τα αρχαια αγαλματα κ τοιχογραφιες ολοι ωραιοι ηταν με κατι κοιλιακους αστα να πανε..το κακο ηταν οτι ειχαν μικρο κοκονιο..
bedazzled Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σου Μαρια...Δε μου λες,ομορφυνες ή εχω καιρο να γαμισω;Παντως στα τελευταια 500 χρονια πρεπει να αρχισαμε να ασχημενουμε γιατι αν δεις τα αρχαια αγαλματα κ τοιχογραφιες ολοι ωραιοι ηταν με κατι κοιλιακους αστα να πανε..το κακο ηταν οτι ειχαν μικρο κοκονιο.. Δεν ήταν όλοι οι Αρχαίοι Έλληνες όπως στα αγάλματα (τα «μοντέλα» του τότε), με την ίδια λογική που δεν είναι όλοι Σπαλιάρες σήμερα. 2
The_Judas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μας έχουν περάσει αυτα τα πρότυπα της ξανθιας με γαλαζια μάτια απο το Χόλυγουντ. Παλιότερα μου άρεσαν και μενα, τώρα πριν δεν ενθουσιαζομαι και τοσο. Ο καθένας κρίνει με τα δικά του υποκειμενικα κριτήρια. Στις πιο πανω φωτο ολοι-ολες μετριοι και κατω μου φαίνονται. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 σορρι κιολας αλλα ιδεα δεν εχεις. έχω, έχω
Faeton Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ^^^^αυτό!!!!! Είναι ελάχιστες αυτές που δεν παρασυρονται από τη μόδα που πλασαρουν οι "μοντελες/παρουσιαστριες" ή έστω ξέρουν τι να διαλεξουν που θα τους ταιριάζει. Ειδικά αυτά τα πέδιλα με τον άσπρο χοντρό πάτο είναι από τα πιο άσχημα που έχω δει να φοριουνται. Βολικα, ξεβολικα είναι κακασχημα. Χίλιες φορές ένα επώνυμο αθλητικό Ποιές μοντέλες απλά ξένες να ειναι το είδα με τα μάτια μου καλοκαίρι 2014 μάλια κρήτης βολτάριζα με εναν φίλο και βλέπαμε αρκετές ξένες (Αγγλίδες) να κυκλοφορούν με τζιν κολλητό παντελονάκι λίγο πιο πάνω απο τα κωλομάγουλα (σαν μπραζίλ σχεδόν ήταν) όχι μόνο οι καλές αλλά και οι χοντρές και άκωλες ή με κοντά πόδια και τα μικρά... έως τότε δεν έβλεπα τέτοιο ντύσιμο στους δρόμους απο Ελληνίδες άντε αν το έβλεπα θα ήταν 1 στις 1000 και σίγουρα όχι απο νεαρές γυναίκες η κοριτσάκια 13-19 αυτό ήταν το maxi μέγεθος που κυκλοφορούσε: (βασικά ήταν λίγο πιο κοντο ΤΟ MAXI) και συζητούσαμε για το πόσο τάλε κουάλε ειναι στην Αγγλία... καλοκαίρι 2015 ειδικά (αλλά και 2016) όπου και να πήγαινα έβλεπα Ελληνίδες να κάνουν το ίδιο και τα μικρά!... ξεφτίλα αν βάζανε κλαδιά στον κώλο τους και κυκλοφορούσαν γυμνές θα το κάνατε και εσείς; 1
panosno1com Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σου Μαρια...Δε μου λες,ομορφυνες ή εχω καιρο να γαμισω;Παντως στα τελευταια 500 χρονια πρεπει να αρχισαμε να ασχημενουμε γιατι αν δεις τα αρχαια αγαλματα κ τοιχογραφιες ολοι ωραιοι ηταν με κατι κοιλιακους αστα να πανε..το κακο ηταν οτι ειχαν μικρο κοκονιο.. Κανονικο θα χαν (δεν ημουν κ εκει βεβαια για να ξερω) στα αγάλματα βαζαν κουτσικο γιατι δεν θελαν να τονισουν το επιμαχο σημειο , δεν θελαν να βγει "σατυρος" το αγαλμα.. δεν ξερω πως να το πω ακριβως 3
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 από το rugby τους... Φτωχοραγκμπίδες όλοι τους.. εκτός από τον πάνω αριστερά. Η μπιπ μπιπ πάντως δεν δείχνει να επηρεάζεται... σημαντικό αυτό, το κρατώ.. σπανίζουν τέτοιες γυναίκες στις μέρες μας! Χαχα άσε ρε, 'τυχαίο δείγμα'. Τι άθλημα είναι αυτό; Μόνο τυχαίο δεν είναι.. Εμφανώς επηρεασμένος ο φίλος μετά το ποδοράγκμπι οδηγήθηκε στην ποδοπτέριση
technology_guy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ειμαστε απο τους πιο ομορφους και εξυπνους λαους παντως οπως και να το κανουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις