SuicycoMania Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι και μαλιστα μερικοι νομιζουν ότι αυτές οι γκομενες δεν πέφτουν. ναι αμα τις σπρωξεις ανετα...αλλιως δεν γινεται Εκτος απο καποια τσιρκα γυναικες που κυκλοφορουν εμενα μου τη δινει η ομοια εμφανιση των αντρων που κατα 80% ειναι μουσι και τατουαζ Real shit και τα σημερινα γκει "αντρακια" 3
bedazzled Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εκτος απο καποια τσιρκα γυναικες που κυκλοφορουν εμενα μου τη δινει η ομοια εμφανιση των αντρων που κατα 80% ειναι μουσι και τατουαζ Γενικά το κλαρινογαμπρέ στυλ Παντελίδη έχει γίνει μόδα. 1
totem_lost Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι και μαλιστα μερικοι νομιζουν ότι αυτές οι γκομενες δεν πέφτουν. Πέφτουνε ρε πως δεν πέφτουν. Αρκεί να το φυσάς λιγάκι, αλλιώς τι να σου ζηλέψουν; 1
vrwmiaris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πέφτουνε ρε πως δεν πέφτουν. Αρκεί να το φυσάς λιγάκι, αλλιώς τι να σου ζηλέψουν; Εάν είσαι ζεστός εκεί, αυτές μόνες τους σε την πέφτουν 3
DDevil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πέφτουνε ρε πως δεν πέφτουν. Αρκεί να το φυσάς λιγάκι, αλλιώς τι να σου ζηλέψουν; Αν εννοεις να το φυσάς για να έχεις ένα αυτοκινητο και να μπορεις να βγαινεις γιατι πλεον στην εποχη μας οποιος εχει ένα αμαξι ένα 1000αρικο μισθο το μηνα να μπορει να κινηθεί (σαν εργενης παντα) θεωρείται ότι το φυσάει. Αλλα ούτως ή αλλως σαν 30αρης δεν μπορεις να πάς την κοπελα για τυροπιτα στα εβερεστ ουτε για έναν καφε στον γρηγορη. Αντε μεχρι και το μεταπτυχιακο δικαιολογεισαι καπως αν και εγω και σαν φοιτητης δουλευα σε μια δουλεια που εδινε το μηνα 800-900 ευρώ οποτε επαιρνα το αμαξι του μπαμπά το φουλάριζα εγω , έπαιρνα και ένα 100αρι καβάτζα μαζι και φεύγαμε. Βεβαια εποχές που το μεροκάματο ηταν 50 - 80 ευρω την φορά. 1
logistoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 οταν ειχα παει βουκουρεστι μεσω ελ βενιζελος μου εκανε εντυπωση το μουσι που εφαγα στη μαπα στην αθηνα στη αλλαγη αεροπλανου απο βουκουρεστι που ειχε νορμαλ ανθρωπουςΙσχύει ότι έχει καταντήσει γελοίο το θέμα μούσι, εγώ ξυριστηκα φουλ μες στη βδομάδα και άκουγα σχόλια πώς έγινες έτσι σαν 15χρονο, έγινες κώλος, τρομαξα να σε γνωρίσω και άλλα Από την άλλη όμως είναι και βολικό να μην ανησυχεις συνέχεια για το θέμα γίνεσαι μουσατος και τέλος, θέλει τη περιποίηση του αλλά καμιά σχέση με το συνεχές ξύρισμα, αλλά κάθε δίμηνο εγώ το θέλω το ξύρισμα μου και κάθε φορά δεχομαι τη κοινωνική κατακραυγή. Μόνο το αφεντικό μου με θέλει ξυρισμένο και επικροτεί το γεγονός
totem_lost Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλα ούτως ή αλλως σαν 30αρης δεν μπορεις να πάς την κοπελα για τυροπιτα στα εβερεστ ουτε για έναν καφε στον γρηγορη. Αντε μεχρι και το μεταπτυχιακο δικαιολογεισαι καπως αν και εγω και σαν φοιτητης δουλευα σε μια δουλεια που εδινε το μηνα 800-900 ευρώ οποτε επαιρνα το αμαξι του μπαμπά το φουλάριζα εγω , έπαιρνα και ένα 100αρι καβάτζα μαζι και φεύγαμε. Βεβαια εποχές που το μεροκάματο ηταν 50 - 80 ευρω την φορά. Σόρυ ρε DD αλά πραγματικά νομίζεις οτι κάτι τύπισσες σαν αυτές έχουν πάρε δώσε με μεταπτυχιακούς φοιτητές και μεροκαματιάριδες;
bedazzled Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Σόρυ ρε DD αλά πραγματικά νομίζεις οτι κάτι τύπισσες σαν αυτές έχουν πάρε δώσε με μεταπτυχιακούς φοιτητές και μεροκαματιάριδες; Μόνο πετρελαιοΣαουδάραβες και άνω... Ισχύει ότι έχει καταντήσει γελοίο το θέμα μούσι, εγώ ξυριστηκα φουλ μες στη βδομάδα και άκουγα σχόλια πώς έγινες έτσι σαν 15χρονο, έγινες κώλος, τρομαξα να σε γνωρίσω και άλλα Από την άλλη όμως είναι και βολικό να μην ανησυχεις συνέχεια για το θέμα γίνεσαι μουσατος και τέλος, θέλει τη περιποίηση του αλλά καμιά σχέση με το συνεχές ξύρισμα, αλλά κάθε δίμηνο εγώ το θέλω το ξύρισμα μου και κάθε φορά δεχομαι τη κοινωνική κατακραυγή. Μόνο το αφεντικό μου με θέλει ξυρισμένο και επικροτεί το γεγονός Το πρόβλημα είναι ότι έγινε το «βαριέμαι να ξυριστώ» μόδα και πλέον όποιος είναι ξυρισμένος είναι ο περίεργος της παρέας. Παλιά ήταν το ανάποδο.
SuicycoMania Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι έγινε το «βαριέμαι να ξυριστώ» μόδα και πλέον όποιος είναι ξυρισμένος είναι ο περίεργος της παρέας. Παλιά ήταν το ανάποδο. ετσι ναι τωρα ειναι σε φαση αφηνουν μουσια αλλα τα περιποιουνται σαν γκομενες με λαδακια σαμπουανακια και λοιπες γκει χλεχλεδικες μοδες και μετα μου λεει οτι αφηνει μουσι... χαχαχαχα το μουσι μαλακα πρεπει να ειναι βρωμικο και απεριποιητο αλλιως δεν ειναι μουσι..σαν γκομενες ειναι με προσθετο περουκινι 1
logistoulis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι έγινε το «βαριέμαι να ξυριστώ» μόδα και πλέον όποιος είναι ξυρισμένος είναι ο περίεργος της παρέας. Παλιά ήταν το ανάποδο. για μένα πάντως συνεχίζει και δεν είναι τόσο θέμα εμφάνισης αλλά βαρεμάρας και θα ξαναγίνω μουσάτος και ίσως μείνω και για πάντα μουσάτος όπως είχε αποφασίσει να γίνει και ο πατέρας μου από τα '70s όπου όταν έπρεπε να πας δουλειά ξυρισμένος έπρεπε να ήσουν φάνταρο όχι αξύριστος 3-4 μέρες και δε τρέχει τίποτα όπως συνέβαινε από τη προηγούμενη 10ετια. εκεί γινόσουν μουσάτος και ξέγνοιαζες απλά είναι γελοίο που ξαφνικά όλοι θέλουν να είναι μουσάτοι ακόμα και μερικοί που δεν έχουν καλά καλά σοβαρό γένι και αφήνουν εκεί κάτι αραιές τριχούλες επίσης και τα υπερβολικά χιπστεράδικα σούπερ περιποιημένα γένια είναι ντροπή για την ανθρωπότητα ετσι ναι τωρα ειναι σε φαση αφηνουν μουσια αλλα τα περιποιουνται σαν γκομενες με λαδακια σαμπουανακια και λοιπες γκει χλεχλεδικες μοδες και μετα μου λεει οτι αφηνει μουσι... χαχαχαχα το μουσι μαλακα πρεπει να ειναι βρωμικο και απεριποιητο αλλιως δεν ειναι μουσι..σαν γκομενες ειναι με προσθετο περουκινι γενικά θα συμφωνήσω, αλλά πού και πού το συμμαζεύεις λιγάκι ειδικά αν σε βλέπει κόσμος όπου πρέπει να φανείς σοβαρός αλλά λαδάκια και άλλα τέτοια είναι ξεφτίλες 2
defacer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τρομάζω στην ιδέα του με τι θα ασχολείστε όταν γεράσετε... 2
deesnider Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τρομάζω στην ιδέα του με τι θα ασχολείστε όταν γεράσετε... Ίσως, με διαπιστώσεις τού τύπου: «Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην...» ; 2
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τρομάζω στην ιδέα του με τι θα ασχολείστε όταν γεράσετε... εγω τρομαζω που το να θελεις να εχεις εναν γκομενο με δουλεια θεωρειται πλεον gold digging στην Ελλαδα του 2016 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις