Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Εκανα λογαριασμο μισθοδοσιας με καρτα ΑΤΜ στην Alpha bank και στον πρωτο μ μισθο μου αφερεθηκαν 10 ευρω με αιτιολογια "συνδρομη καρτας". τι ειναι αυτο παλι.! Δεν με ενημερωσαν για κατι τετοιο. Θα παω την δευτερα απο κει να τους ξεχεσω απλα αμα ξερει καποιος ας μου απαντησει.

Σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Και αυτή κάρτα ATM είναι (χρεωστική).

Έπρεπε να ήσουν πιο συγκεκριμένος.

Δεν νομίζω, πρέπει να ρωτήσεις.

Δημοσ.

Θα παω απο Δευτερα... Κλασσικες τραπεζες. Απο παντου να στα παρουν! Και την ειδα εγω την καρτα πολλα φανταζυ πραματα ειχε πανω της και δεν μαρεσε εξαρχης!

Δημοσ.

Θα παω απο Δευτερα... Κλασσικες τραπεζες. Απο παντου να στα παρουν! Και την ειδα εγω την καρτα πολλα φανταζυ πραματα ειχε πανω της και δεν μαρεσε εξαρχης!

Εμμμ απλώς η συγκεκριμένη έχει περισσότερες δυνατότητες /προνόμια γι' αυτό και η συνδρομή.

Δημοσ.

Άμα χρησιμοποιήσεις το σύστημα bonus το 10αρικο μπορείς να το κερδίσεις και στο πρώτο μήνα για πλάκα, μπες και ψαξτο

Κι εμένα μου τη φόρεσαν ψιλούπουλα, αλλά το δεκαρικο τουλάχιστον μπορείς να το πάρεις πίσω σχετικά εύκολα οπότε το κράτησα ως έχει

Διαφορετικά μπορείς να ζητήσεις μία απλή MasterCard χωρίς συνδρομή αντί για AMEX

Δημοσ.

Καμιά συμβουλή για το Alpha Bonus; Δεν έχω βρει κάτι που να αξίζει σ' αυτό, πόσο μάλλον το να κερδίζεις "για πλάκα" 10+ ευρώ το μήνα. Οι περισσότερες προσφορές που διαβάζω είναι κάτι αστειότητες, του στυλ όταν ξοδέψεις πάνω από 1000άρικο με την κάρτα, θα κερδίσεις κάνα μικροποσό σε συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Δημοσ.

Το εχω ξαναγραψει καπου εδω και ναι, ακομα αξιζει (οχι οσο παλια που επαιρνες για πλακα τα εισητήρια aegean βεβαια). Θα πρεπει ομως να ψωνιζεις βασιλοπουλο, να βαζεις καύσιμα bp και να εχεις vodafone. Η καρτα σου θα ειναι premium amex που δινει 8 ποντους στο ευρω σε αυτα που ειπα. Στα 2000 ευρω ετησια χρηση δεν εχει συνδρομη, που τα φτανεις με κανονικη χρηση και περιστασιακες αγορες σε ρουχα κλπ.

Για εξαργυρωση εχω μονιμα το μειον 7 ευρω το μηνα σε vodafone και οταν μαζεύονται εξτρα κανω και το δωρο φπα σε καυσιμα.

Δημοσ.

Στο site τους βλέπω ότι δίνουν 4 πόντους για κάθε 1€ από τους "μεγάλους" συνεργάτες. Όχι 8. Έχεις κάποια ειδική κάρτα που δίνει παραπάνω, χρυσή π.χ.; Οπότε με έναν γρήγορο υπολογισμό, μπορώ να "κερδίζω" έως ~1000 πόντους το μήνα από τις αγορές μου (ψωνίζω από ΑΒ & και βάζω καύσιμα από BP). Vodafone δεν έχω (ούτε θέλω :P).

Στους 2 μήνες (2000 πόντοι) θα έχω μαζέψει αρκετούς πόντους για να κερδίσω τον ΦΠΑ σε έως 30€ καύσιμα. Δηλαδή μετά από 500€ αγορών θα μπορώ να γλυτώσω... ~6€ από τα καύσιμά μου. Κι αυτό στην ιδανικότερη περίπτωση.

I'll pass...  :-(

Δημοσ.

Ειναι η Link.png Site: premiumamex που δινει 8 στους μεγαλους, 4 στα συνεργαζομενα και 2 στα άλλα. Δίνει και +50% πόντους λόγω amex. Οπότε ας πούμε 300 ευρω το μηνα σούπερ μάρκετ και βενζίνη = 2400 +50%= 3600 Χ 12 = 43.200. Αυτά μόνο με τα έξοδα που κάνεις έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

Καμιά συμβουλή για το Alpha Bonus; Δεν έχω βρει κάτι που να αξίζει σ' αυτό, πόσο μάλλον το να κερδίζεις "για πλάκα" 10+ ευρώ το μήνα. Οι περισσότερες προσφορές που διαβάζω είναι κάτι αστειότητες, του στυλ όταν ξοδέψεις πάνω από 1000άρικο με την κάρτα, θα κερδίσεις κάνα μικροποσό σε συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Σε σούπερ μάρκετ έχω πάρει πάνω από 10αρικο πισω οπότε και επαψα να ενδιαφέρομαι για το 10αρικο, μη ξεχνάς ότι και στο πακέτο πάει και η ενημέρωση με sms των συναλλαγών σου πράγμα που εγώ το θεωρώ χρήσιμο και σε άλλες κάρτες μόνο αυτό κάνει 2 ευρώ το μήνα σε άλλες κάρτες

Μετά υπάρχει και η βενζίνη

Δημοσ.

Και πως αποκτάει κανείς την "premium" κάρτα με τους x2 πόντους; Εγώ έχω την απλή AmEx:

post-190405-0-34096700-1474749494_thumb.jpg

...αλλά δε τη χρησιμοποιώ ποτέ.

Ίσως να αξίζει να ρίξω μια ματιά (ξανά) στο πρόγραμμα. Εάν με τα συνηθσιμένα μου έξοδα μπορώ να γλυτώσω κάνα 20άρικο το μήνα γιατί όχι; Αλλά θα πρέπει να ξαναλάξω τράπεζα - - πάνω που είχα βολευτεί με την Πειραιώς.

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...