zoranb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θέλω να πάρω καμία ηλεκτρική συσκευή στυλ ατμομάγειρα κλπ. για να μαγειρεύω στον ατμό. Έχω δεί αυτές τις λύσεις όπου έχεις νερό στη κατσαρόλα, βάζεις από πάνω ένα άλλο κατσαρολάκι τρυπητό, μέσα εκεί το φαγητό και βράζεις το νερό με αποτέλεσμα ο ατμός να περνάει από τις οπές του πάνω κατσαρολακιού και να μαγειρεύεις στον ατμό. Έχει πάρει κανείς σχετικά κατσαρολικά που να είναι και καλά ποιοτικά; Έχω δεί μια λύση από το ΙΚΕΑ αλλά δεν μου γέμισε το μάτι.
idomeneas7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα μεταλλικο σουρωτηρι παιρνεις και τέλος. Ίσως ηδη να εχεις δηλαδη για τα μακαρονια.
McNerd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Kάτσε δεν κάνει αυτό που λες idomeneas. Με το μεταλλικό σουρωτήρι δεν κλείνει σωστά το καπάκι και φεύγει ο ατμός. 1
idomeneas7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρα μαγειρεύεται παντως, ο ατμος που φευγει ειναι ελαχιστος και απλα κανει μια μικρη εκτονωση οπως αν ειχες ανοιχτη τη βαλβιδα απο το καπακι.
zoranb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ σκέφτηκα πως δεν θα μαγειρεύεται σωστά με το σουρωτήρι που λέει ο Idomeneas7!
SoFiA11 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ε βάλε μεγαλύτερο καπάκι να μν φεύγει και πολύ ο ατμός, εξ άλλου και ο ατμομάγειρας έχει τρύπες για να φεύγει
idomeneas7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ε τωρα μπρίκια κολλαμε? Στο λεει η χαρωπη νοικοκυρά. 1
soteras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Η λύση με σουρτιρη ειναι μια χαρά υπάρχουν κιολας κατσαρολες με σουροτηρι που κανουν τελεια εφαρμογη και εχουν και καπακι οσο για τον ατμο που φευγει φαντασου να ειχες μια χυτρα κλειστε χωρις βαλβιδα θα εκανε μπουμ.Ατμομαγειρα που εχουμε επισης εχει μια ιδική οπή που αποβάλει ένα χ ποσό ατμού οπότε όλα κομπλέ 1
Demetra_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Τι θες να μαγειρευεις στν ατμο? εγω με το σουρωτηρι του ΙΚΕΑ εδω κ 3 χρονια μαγειρευω τα λαχανικα μου. Ειμαι απολυτα ικανοποιημενη
zoranb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Λαχανικά και χορταρικά κυρίως κι ότι άλλο μπορεί να γίνει στον ατμό.
soteras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εεεε στο ΙΚΕΑ εχει μια τελεια κατσαρολα με σουροτηρι σετακι που κανει τη δουλεια που θες άψογα
mad-proffessor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος ο λογος να μαγειρευεις στον ατμό; Δε χανουν τα συστατικά/νοστιμιά ή trend;
astrosunnefo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος ο λογος να μαγειρευεις στον ατμό; Δε χανουν τα συστατικά/νοστιμιά ή trend; Αυτό.
zoranb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ε όχι και trend για τη διατροφή, έλεος, για το θρεπτικό της κατάστασης και μόνο!
mad-proffessor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ε όχι και trend για τη διατροφή, έλεος, για το θρεπτικό της κατάστασης και μόνο! Για τα θρεπτικά να το δεχτω, τωρα το κατα πόσο θα είναι νόστιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα