haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή βλέπω ότι η πλειονότητα των απαντήσεων είναι στο στυλ "συμβαίνουν κι αλλού" (και στις καλύτερες οικογένειες) ή αν και κατά πόσο θα μπορούσε να δημιουργήσει η μύγα πραγματικό θέμα (έτσι κι αλλιώς δημιουργεί θέμα...αηδίας), δε νομίζω ότι το θέμα είναι αυτό. Απλά η μύγα δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση
visualizer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μάγκες το φαγητό βρωμούσε κιόλας... Δεν ξαναπαίρνω τπτ από εκεί. ρΕ μπας και έχεις κάνει καμία μαλακία και όχι μόνο σου πετάνε μύγες μέσα αλλά στο κλάνουν κιόλας ; 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μιλάμε για μια κορεσμένη αγορά, αυτή του έτοιμου φαγητού. Αν δεν σου κάνει ο x, πας στον επόμενο. Δεν χωρούν δεύτερες ευκαιρίες σε τέτοια μαγαζιά. Έκανε το λάθος, έτυχε δεν σε ενδιαφέρει....next please. Αν έβρισκα πάντως στο φαγητό μου μύγα, το πιθανότερο είναι να έκανα summon τον τοξοβόλο με τον ινδό να έκαναν στο μαγαζάτορα μια διπλή ταυτόχρονη κωλονοσκόπηση. Με το φαγητό δεν παίζεις. Εντάξει οκ, λίγο αυστηρό σε βρίσκω αλλά είναι η άποψή σου
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν έβρισκα πάντως στο φαγητό μου μύγα, το πιθανότερο είναι να έκανα summon τον τοξοβόλο με τον ινδό να έκαναν στο μαγαζάτορα μια διπλή ταυτόχρονη κωλονοσκόπηση. Με το φαγητό δεν παίζεις. Πέθανα! 1
chill Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει οκ, λίγο αυστηρό σε βρίσκω αλλά είναι η άποψή σου Αυστηρό γιατί; Ρε φίλε μύγα μέσα στο φαγητό μου και θα το δεχτώ έτσι; "Έτυχε", "μπορεί να συμβεί και στο σπίτι" πλάκα κάνουμε τώρα; Στο δικό μου σπίτι αποκλείεται να συμβεί (είμαι το alter ego του κατακουζηνού ). Δεν είναι ούτε playstation για να παίζω uncharted, ούτε apple για να έχω ios.....Γεμιστά φτιάχνουν...μοναδικότητα καμία, ένα απλό ελληνικό φαγητό. Από την στιγμή που υπήρχε μύγα μέσα τέλος, θα πάω αν θέλω να φάω γεμιστά σε ένα από τα άλλα 123810974831 μαγαζιά που το σερβίρουν. Σιγά μην δώσω δεύτερη ευκαιρία στο γύφτο. 2
Silverage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιός είναι ο ινδός, με έφαγε η περιέργεια.
chill Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιός είναι ο ινδός, με έφαγε η περιέργεια. Το έτερον τοξοβολικό ήμισυ.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αυστηρό γιατί; Ρε φίλε μύγα μέσα στο φαγητό μου και θα το δεχτώ έτσι; "Έτυχε", "μπορεί να συμβεί και στο σπίτι" πλάκα κάνουμε τώρα; Στο δικό μου σπίτι αποκλείεται να συμβεί (είμαι το alter ego του κατακουζηνού ). Δεν είναι ούτε playstation για να παίζω uncharted, ούτε apple για να έχω ios.....Γεμιστά φτιάχνουν...μοναδικότητα καμία, ένα απλό ελληνικό φαγητό. Από την στιγμή που υπήρχε μύγα μέσα τέλος, θα πάω αν θέλω να φάω γεμιστά σε ένα από τα άλλα 123810974831 μαγαζιά που το σερβίρουν. Σιγά μην δώσω δεύτερη ευκαιρία στο γύφτο. Έτσι το βλέπω εγώ, απλά διαφωνούμε
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ο Good Guy Zio δίνει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία. 3
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ανάμεσα στο "κρεμάλα στα σκυλιά τ' αγαρηνά" και στο "έλα μωρέ στην Κίνα θα λέγανε και ευχαριστώ" νομίζω υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις! Προσωπικά θεωρώ ότι ναι, κακώς έχει μύγα το φάκεν φαγητό μου μέσα, αλλά είναι όντως κάτι που δε το λες και αδιανόητο να συμβεί. Μύγα είναι, δεν είναι προφυλακτήρας Ford Ka. Η καλύτερη προσέγγιση κατ' εμέ είναι να ενημερώσει το κατάστημα και να κρίνει από την αντίδρασή τους και τον επαγγελματισμό τους (αν έχουν) αν θα ξαναπάρει κάτι από εκεί. Λιανά, αν εγώ τους ειδοποιούσα ότι βρήκα μύγα και δεν έπαιζε συγγνώμη και κέρασμα, name and shame παντού. 5
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ναι μπορείς να παρουσιάσεις όλα τα πράματα με σιχαμερό τρόπο δεν λέει κάτι αυτό δες και εμένα: Σαρέσουν τα αυγά μάτια; μμμμ νόστιμα έ; Τρώς περίοδο κότας το (κυριολεκτικά ) ωάριο της φρέσκο φρέσκο μιαμ μιαμ Στην πραγματικότητα δεν αλλάζει κάτι.. "ξερνάει" μια ποσότητα που ειναι τόσο απειροελάχιστα μικρή που δεν την βλέπεις καν με το μάτι η με απλό μεγεθυντικό φακό... (και τα ένζυμα όπως αυτά που έχουμε στο σάλιο μας δεν ειναι και κάτι κακο) που πραγματικά 1 δευτερόλεπτο να έχεις το στόμα σου ανοιχτό (πχ για να χασμουρηθείς) θα ρουφήξεις 1.000.000 μεγαλύτερη ποσότητα σιχαμερών πραγμάτων μικροβίων και μικρών οργανισμών... Αλλά δεν πειράζει γιαυτό μας έδωσε η φύση τις αμυγδαλές και γενικά το ανοσοποιητικό μας σύστημα. επίσης όταν ιδρώνεις δισεκατομμύρια μικρόβια τρώνε τα άλατα στον ιδρώτα σου τα χωνεύουν και χέζουν πάνω στο δέρμα σου(γιαυτό αρχίζει και μυρίζει)... η μύγα σε πείραξε; Kαλα δεν ειναι κι ετσι γιατι δεν ξερεις ποση ωρα σουλατσαρε στο φαγητο. Προφανως αν δω μια μυγα να προσγειωνεται στο φαγητο μου δεν θα παθω αμοκ, αλλα τωρα αν σκασει η μυγα στο φαγητο που εχω παραγγειλει, οκ δε θα κανω και παρτι απο τη χαρα μου. Εγω προσωπικα θα πετουσα το συγκεκριμενο γεμιστο και θα ετρωγα τα υπολοιπα. Επισης μπορω να γινω πολυ πιο γλαφυρος στις περιγραφες μου, αλλα δεν ξερω ποιοι διαβαζουν το νημα και κατα ποσο θα το εκτιμουσαν https://www.youtube.com/watch?v=81Onwufj78g 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ο Good Guy Zio δίνει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία. Εντάξει, όχι σε όλους αλλά το συγκεκριμένο δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό όπως είπα. Νομίζω ότι ο Lucifer το έθεσε σωστά.
Gtr34 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον stormrain για την συνεισφορά του στο θέμα. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 booooooon appetit 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις