baiosss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια!Πριν απο λιγο αγορασα και συνδεσα κα ιεγω το συγκεκριμενο modem-router. Επειδη δεν ειμαι και ο καλυτερος σε αυτα, εκανα καποιες ρυθμισουλες που θα παραθεσω σε φωτο πιο κατω να μου πειτε τι θα ηταν καλο να αλλαξω για καλυτερες ταχυτητες και σε adsl οσο και σε wifi για μεσα στο σπιτι.Να αναφερω απλα οτι εχω απλο adsl στην HOL εδω και καμποσα χρονια.Αρχιζω λοιπον με τις ρυθμισεις του wifi και τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να αλλαξω για μεγαλυτερη εμβελεια μεσα στο σπιτι... Και προχωραμε με τις υπολοιπες ρυθμισεις γενικα να μου πειτε αποψεις και τι μπορει να χρειαζεται. Επισης ειναι απαραιτητο να εχω ανοικτα και τα δυο wireless δικτυα (2,4 και 5GHz)? Ευχαριστω πολυ!
panos- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Αν μπορείς ανέβασε τις παλι η σε καποια αλλη υπηρεσια.
baiosss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.adslgr.com/forum/threads/892976-TP-LINK-ARCHER-VR900-AC1900/page4 Αν θες τσεκαρε και εδώ στο τελευταίο post. Είναι από κινητό τώρα και δε μπορώ να τις βάλω.
baiosss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Αν μπορείς ανέβασε τις παλι η σε καποια αλλη υπηρεσια. Στην τελευταια φωτο το εχω σε Annex Α και υπαρχουν επιλογες annex L και annex A/L/M μαζι. Νομιζω πως σε annex A ειναι ok αν δε κανω λαθος. Επισης το channel στο wireless το εχω τωρα στο καναλι 6. Θεωρητικα υπαρχει καλυτερο καναλι?
panos- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Στην τελευταια φωτο το εχω σε Annex Α και υπαρχουν επιλογες annex L και annex A/L/M μαζι. Νομιζω πως σε annex A ειναι ok αν δε κανω λαθος. Επισης το channel στο wireless το εχω τωρα στο καναλι 6. Θεωρητικα υπαρχει καλυτερο καναλι? Κατέβασε τo WiFi Analyzer στο κινητό σου και δες ποιο κανάλι είναι καλύτερο για τον χωρο σου.
baiosss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Κατέβασε τo WiFi Analyzer στο κινητό σου και δες ποιο κανάλι είναι καλύτερο για τον χωρο σου. Επειδη δεν το κατεχω ιδιαιτερα, τι πιστευεις? Το δικο μου ειναι το κοκκινο tp link.
panos- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη δεν το κατεχω ιδιαιτερα, τι πιστευεις? Το δικο μου ειναι το κοκκινο tp link. Πήγαινε σε προβολή με κάτι αστεράκια.
baiosss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πήγαινε σε προβολή με κάτι αστεράκια. Να ανεβασω screenshot με τα αστερακια για το ποιο καναλι ειναι καλυτερο για τη δικη μου συσκευη η και για τις υπολοιπες που υπαρχουν γυρω?
panos- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Για το δικό σου ρουτερ είναι, για να μην γίνονται παρεμβολές. Αν δεν καταλαβαίνεις Στειλε ένα σκριν με τα αστεράκια να σου πούμε.
baiosss Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Για το δικό σου ρουτερ είναι, για να μην γίνονται παρεμβολές. Αν δεν καταλαβαίνεις Στειλε ένα σκριν με τα αστεράκια να σου πούμε. Εδω λεει οτι χρησιμοποιω το καναλι 11 που πιο πριν ηταν οντως ενα απο τα καλυτερα και μου προτεινει το 1, το 7 και το 14 που δεν το εχω ουτως η αλλως. Επισης ειναι καλυτερο το wireless να το εχω σε 802.11n only, σε 802.11gn η σε 802.11bgn?
panos- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλε το 1. Καλύτερα σε bgn για μεγαλύτερη συμβατότητα με συσκευές και υψηλότερες ταχύτητες.
baiosss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Υπαρχει καποια ρυθμιση στα router ωστε να μην αποσυνδεεται ευκολα, σε περιπτωση που εκεινη την στιγμη ειναι συνδεδεμενες και αλλες wifi συσκευες στο σπιτι?
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχει καποια ρυθμιση στα router ωστε να μην αποσυνδεεται ευκολα, σε περιπτωση που εκεινη την στιγμη ειναι συνδεδεμενες και αλλες wifi συσκευες στο σπιτι?αν εχεις αποσυνδεσεις στο wireless η δεν εχει καλο σημα περα απο το να αλλαξεις καναλι μπορεις να βαλεις channel width 20 αντι για 40 η για autoαν εχεις αποσυνδεσεις στην γραμμη εκει δεν φτιαει το wifi.Kalo einai επισης παντα να εχεις το τελευταιο firmware στο ρουτερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα