Alex-V Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εδω και αρκετο καιρο, το facebook οταν λεμε κολλαει, σε σημεια που να σε νευριαζει. Σε αλλα sites ολα μια χαρα. Δοκιμασα chrome, opera, firefox. Τα ιδια. Ειμαι καθαρος απο ιους και PUPS. Πχ παω να ανοιξω μια φωτογραφια απο ενα φιλο (προφιλ πχ) και ψιλοκολλαει, αρκετα δευτερολεπτα. H στο chat. Γραφω και δεν γραφει ομαλα. Κολλανε λιγο τα γραμματα. Εχει κανενας παρομοιο θεμα? Επισης η αληθεια ειναι οτι δεν δοκιμασα απο αλλο pc, αλλα ουτε ειναι και παρταλι να πεις οτι φταιει το pc. phenom x4 9600 4gb ram gt 430
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Και εμένα μ κολλάει παρά πολύ,σε σπαστικο σημείο. Να μπαίνεις ωρες π δεν γίνεται χαμός και θα δεις μεγάλη διαφορά. Πχ Αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί Πάντως εμένα μ κολλάει εδώ και κανένα μήνα. Δεν φταίει το pc σου
Alex-V Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Στέλιο μου έρχεται να περάσω το χερι μου μέσα απτό monitor χαχα. αρα είναι γενικό το κακό. Θα δοκιμασω και απο αλλου να δω. 1
panos- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε εμενα το κανει. Κατι γινεται με αυτους. Κατα τις 01.00 το βραδυ ολα μια χαρα.
HardwareZone Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε μένα και σε άλλους φίλους μου κάνει τα ίδια.Σέρνεται. Το newsfeed φορτώνει πολύ αργά. Και αρκετές φορές δεν μου φορτώνει με τίποτα τα events όταν πατήσω το "Show all" στην καρτέλα events.
Alex-V Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πφφφ. Σημείωση. Απο κινητό πετάει! What the...
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 τετοιο περιστατικό είχα πέρσι μέχρι να αλλάξει το skin,απο τότε απλά πετάει... να φανταστώ καθάρισμα cookies κλπ έχεις κάνει ε;
soteras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Και εδώ τα ίδια αναλόγως ώρες και κέφια άλλοτε πετάει σφέρα άλλοτε κάνει 200 ώρες να φορτώσει φώτο βίντεο βέβαια βράδυ αργά πάει σφέρα σφέρα
Alex-V Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Χρήστο έχω δοκιμάσει με ολους τους γνωστούς browsers με clean profiles. Με τον explorer φάνηκε κάπως οκ για κάποιο λογο.
Alex-V Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ. Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα. Βρηκα τον ενοχο. Ο επεξεργαστης μου!!! Ειχα εναν phenom 9950 που τα εφτυσε και πηρα απο εναν φιλο μου τον 9600. 2.3ghz. Α λεω κομπλε για απλη χρηση. Δεν πηγε το μυαλο μου σε αυτον. Πριν τον βαλω, ειχανε στραβωσει 2-3 pins απο κατω και τα ισιωσα προσεκτικα για να μπει στο socket. Ολα καλα. Τελικα εφταιγε αυτος. Ξαναεβαλα τον 9950 και το face πεταει τωρα. Και ολες οι αλλες σελιδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα