Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι φοιτητής στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής και αυτό το εξάμηνο πρέπει να δηλώσω μια απο τις κατευθύνσεις που είναι: Λογισμικό, Η/Υ (hardware) και Δίκτυα.

Είχα σαν σκοπό να πάω ντουγρού δίκτυα γιατί οι τηλεπικοινωνίες μου φάνηκαν απτό θέμα και η θεματολογία των μαθημάτων πολύ ενδιαφέρουσα, την ώρα που οι περισσότεροι στατιστικά στη σχολή διαλέγουν το Λογισμικό.

Το θέμα μου ποιο είναι;

Δεν τα πάω καλά με τα μαθηματικά. Δεν ειμαι και τέρμα άσχετος, τα πέρασα με την πρώτη φυσικά, όπως και παρεμφερή όπως διακριτά και στατιστική. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να βρω αγκάθια στο δρόμο μου γεμάτα λογαρίθμους και ολοκληρώματα. Άσε που ειμαι απο επαλ και η ύλη που κάναμε είναι το ένα τρίτο του γενικού με αποτέλεσμα να έχω να καλύψω την ύλη.

Οποτε η ερώτηση μου είναι ίσως πιο πολύ προς πτυχιούχους και φοιτητές σε μεγαλύτερο έτος:

Έχει η κατεύθυνση των Δικτύων τρελα μαθηματικά; Έχει τα περισσότερα μαθηματικά; Αν όχι τότε ποια; Αξίζει τελικά σαν επιλογή;

• Moderators
Δημοσ.

Κινητές και Τηλεπικοινωνίες έχουν πολύ λίγα μαθηματικά, τα άλλα καθόλου. Το αν αξίζει ή όχι εσύ θα το κρίνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι φοιτητής στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής και αυτό το εξάμηνο πρέπει να δηλώσω μια απο τις κατευθύνσεις που είναι: Λογισμικό, Η/Υ (hardware) και Δίκτυα.

Είχα σαν σκοπό να πάω ντουγρού δίκτυα γιατί οι τηλεπικοινωνίες μου φάνηκαν απτό θέμα και η θεματολογία των μαθημάτων πολύ ενδιαφέρουσα, την ώρα που οι περισσότεροι στατιστικά στη σχολή διαλέγουν το Λογισμικό.

Το θέμα μου ποιο είναι;

Δεν τα πάω καλά με τα μαθηματικά. Δεν ειμαι και τέρμα άσχετος, τα πέρασα με την πρώτη φυσικά, όπως και παρεμφερή όπως διακριτά και στατιστική. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να βρω αγκάθια στο δρόμο μου γεμάτα λογαρίθμους και ολοκληρώματα. Άσε που ειμαι απο επαλ και η ύλη που κάναμε είναι το ένα τρίτο του γενικού με αποτέλεσμα να έχω να καλύψω την ύλη.

Οποτε η ερώτηση μου είναι ίσως πιο πολύ προς πτυχιούχους και φοιτητές σε μεγαλύτερο έτος:

Έχει η κατεύθυνση των Δικτύων τρελα μαθηματικά; Έχει τα περισσότερα μαθηματικά; Αν όχι τότε ποια; Αξίζει τελικά σαν επιλογή;

Εγώ ήμουν ηλεκτρονικών μηχανικών και έχουμε αρκετά κοινά μαθήματα. Φαντάζομαι θα πας 5ο εξάμηνο, απ' ότι είδα από τις κατευθύνσεις μόνο λογισμικού δεν έχει μαθηματικά. Στα δικτύων/μηχανικών Η/Υ έχει στα σήματα και συστήματα όπου πιθανόν να δυσκολευτείς λιγάκι. Ψηφιακές επικοινωνίες θα έχεις μαθηματικά αλλά όχι ολοκληρώματα/λογαρίθμους. Πάντως και οι δύο κατευθύνσεις που σε ενδιαφέρουν στα μαθήματα που έχουν μαθηματικά είναι το ίδιο. Ούτε εγώ ήμουν καλή με τα μαθηματικά αλλά τα πέρασα, δεν είναι τίποτα δύσκολο τα ολοκληρώματα και οι λογάριθμοι. Εξαρτάται τι καθηγητή θα έχετε. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πας δίκτυα. H λογισμικού δεν έχει καθόλου μαθηματικά, οι άλλες δύο έχουν ίση ποσότητα μαθηματικών xD. Οπότε κρίνεις και επιλέγεις.

Υ.Γ Αν μπορείς απέφυγε επεξεργασία εικόνας στο 6ο εξάμηνο, είναι μεγάαααλο παλούκι. Ειδικά το MATLAB.

• Moderators
Δημοσ.

Σήματα θα σου έλεγα να πηγαίνεις μετά τις πρώτες 2-3 βδομάδες (γιατί τότε είναι όλα τα μαλακισμένα του 3ου εξαμήνου που δεν έχουν περάσει μαθήματα-αλυσίδες και έχουν λιγότερα μαθήματα και παίρνουν μεγαλύτερου εξαμήνου και γίνεται ο κακός χαμός). Δεν είναι δύσκολα, απλές ασκησούλες κάνετε κι αν παρακολουθείς δε θα έχεις πρόβλημα με λίγο διάβασμα. Ξυδάς-Μπόγρης-Φουντά είναι όλοι πολύ καλοί.

Δημοσ.

Για τα σηματα μου το εχουν ξαναπει. Οταν λεω μαθηματικουρες εννοω κατι τεραστιες αναλυσεις ή κατι αλγοριθμικα κατεβατα με μαθηματικους τυπους. Για Ξυδα και αλλους καθηγητες εχω ακουσει πολυ καλα πραγματαναλλα ειμαι απο μετεγγραφη και δεν εχω κανει μαθημα μαζι τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...