Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα στη παρέα, θέλω να μάθω αν έχει κάποιος καμιά εμπειρία σχετικά με αντικατάσταση οθόνης από ebay πχ, η οθόνη του G2 μου είναι σπασμένη και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι σκεφτόμουν να προβώ σε αγορά οθόνης μέσω ebay που πάει γύρω στο 30-35αρι κομπλέ αντί για 120 που ζητούν εδώ, θα μου πεις βέβαια εδώ θα σου βάλουν γνήσια και έτσι έρχεται η απορία μου σχετικά με την OEM οθόνη απ' έξω, σκέφτομαι ότι μπορεί να έχει χάλια ανάλυση και η αφή να μην είναι σαν της γνήσιας οπότε αν έχει κάποιος καμιά σχετική άποψη με αυτό θα ήθελα τα φώτα του, ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αξίζει να κάνεις αλλαγή οθονης σε αυτό το κινητό οταν το παιρνεις κομπλε μεταχειρισμένο στα 100€ πλέον;

Επίσεις άντε και πήρες την οθόνη ξέρεις να την περάσεις εσύ; Έχεις γνώσεις;

Δημοσ.

Αξίζει να κάνεις αλλαγή οθονης σε αυτό το κινητό οταν το παιρνεις κομπλε μεταχειρισμένο στα 100€ πλέον;

Επίσεις άντε και πήρες την οθόνη ξέρεις να την περάσεις εσύ; Έχεις γνώσεις;

καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, το κινητό το πήρα πρόσφατα με το συγκεκριμένο σπάσιμο σε καλή τιμή εις γνώσην μου όμως ότι θα έπαιρνα οθόνη από ebay, εφόσον το πήρα πλέον αν μάθω τελικά ότι δεν αξίζει με τίποτα από εκεί θα κάνω υπομονή να βάλω γνήσια, το κινητό είναι πλήρες λειτουργικό και το σπάσιμο είναι "ελαφρύ" οπότε δεν επίγει, είναι τόσο μεγάλος έρωτας που προτιμώ να το αφήσω ως έχει για την ώρα παρά να το δώσω γιατί δεν αξίζει οικονομικά..

Υ.Γ έχω φίλο που μπορεί να μου το φτιάξει αλλιώς δε θα το αγόραζα..

• Moderators
Δημοσ.

καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, το κινητό το πήρα πρόσφατα με το συγκεκριμένο σπάσιμο σε καλή τιμή εις γνώσην μου όμως ότι θα έπαιρνα οθόνη από ebay, εφόσον το πήρα πλέον αν μάθω τελικά ότι δεν αξίζει με τίποτα από εκεί θα κάνω υπομονή να βάλω γνήσια, το κινητό είναι πλήρες λειτουργικό και το σπάσιμο είναι "ελαφρύ" οπότε δεν επίγει, είναι τόσο μεγάλος έρωτας που προτιμώ να το αφήσω ως έχει για την ώρα παρά να το δώσω γιατί δεν αξίζει οικονομικά..

Υ.Γ έχω φίλο που μπορεί να μου το φτιάξει αλλιώς δε θα το αγόραζα..

Είναι λίγο λαχείο τι θα πετύχεις 6 οθόνες είχε πάρει από Κίνα σύνολο για το nexus 4 οι 4 ήτανε πεταμένα λεφτά ανάλυση λες και είχα gameboy, 1 σωστή ανάλυση αλλά η αφή ήθελε να βάλω τι δακτύλο σχεδόν μέσα στη οθόνη για να δουλέψει και η μία ήταν ψιλό αποδέκτη σε όλα αλλά πάλι καμία σχέση με την γνήσια

Δημοσ.

παίδες το ότι είναι ρίσκο το φαντάζομαι κι εγώ, και αυτό που είπε ο φίλος από πάνω εννοείται ότι ισχύει ότι είναι λαχείο, γι' αυτό πιστεύω πρέπει να κοιτάει κανείς όσο το δυνατόν γίνεται τα feedback του πωλητή και τις ιδιότητες τις οθόνης που περιγράφει, όχι ότι και πάλι θα είσαι 100% σίγουρος απλά να παίζεις όσο γίνεται με τις πιθανότητες..

Δημοσ.

παίδες το ότι είναι ρίσκο το φαντάζομαι κι εγώ, και αυτό που είπε ο φίλος από πάνω εννοείται ότι ισχύει ότι είναι λαχείο, γι' αυτό πιστεύω πρέπει να κοιτάει κανείς όσο το δυνατόν γίνεται τα feedback του πωλητή και τις ιδιότητες τις οθόνης που περιγράφει, όχι ότι και πάλι θα είσαι 100% σίγουρος απλά να παίζεις όσο γίνεται με τις πιθανότητες..

πλέον ούτε τα feedbacks στο ebay δεν μπορείς να πολύ εμπιστευτείς κάνουν πολλές λαμογες οι κινέζοι στα προφίλ τους

• Like 1
Δημοσ.

πλέον ούτε τα feedbacks στο ebay δεν μπορείς να πολύ εμπιστευτείς κάνουν πολλές λαμογες οι κινέζοι στα προφίλ τους

μωρέ ναι γι' αυτό είπα ότι και πάλι δε ξέρεις τι θα σου έρθει, είναι αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω, λαχείο απλά..

Δημοσ.

Λεγεται multiple accounts και ναι,συμβαινει και εδω,στο ινσομνια. Για 'μενα το καλυτερο ειναι να μπει στις αγγελιες εδω και να βρει ενα στα 40-50€. Υπαρχουν πολλα

• Like 1
Δημοσ.

Λεγεται multiple accounts και ναι,συμβαινει και εδω,στο ινσομνια. Για 'μενα το καλυτερο ειναι να μπει στις αγγελιες εδω και να βρει ενα στα 40-50€. Υπαρχουν πολλα

τι εννοείς να βρω ένα στα 40 50; οθόνη;

Δημοσ.

Μπες στις αγγελιες lg. Θα βρεις αρκετα με "καμμενη" μητρικη που παιζουν στα 50€

Η οθονη μπορει να ειναι μεταχειρισμενη αλλα γνησια. Στο ebay μονο κινεζικες θα βρεις με χαμηλη αναλυση

Δημοσ.

Μπες στις αγγελιες lg. Θα βρεις αρκετα με "καμμενη" μητρικη που παιζουν στα 50€

Η οθονη μπορει να ειναι μεταχειρισμενη αλλα γνησια. Στο ebay μονο κινεζικες θα βρεις με χαμηλη αναλυση

κι όμως ένα παλικάρι μου έστειλε πμ πριν από λίγο και πήρε μια από aliexpress που είναι σαν το ebay και η οθόνη το μόνο αρνητικό που είχε ήταν ελάχιστα η αφή και η φωτεινότητα, ντάξει δεν είναι απαραίτητο δηλαδή ότι θα πάρεις μια και θα σου έχει ανάλυση 3310 άσε που νομίζω στη περιγραφή κάποιοι λένε και χαρακτηριστικά προϊόντος, και τέλος και σε αυτό που μου είπες να κάνω πάλι θα έχω ένα Α ρίσκο, δε θα ξερώ αν έχει αλλάξει και ο άλλος οθόνη η όχι, ένα ρίσκο υπάρχει παντού δυστυχώς..

Δημοσ.

στο insomnia γίνετε πολύ εύκολα ένας έλεγχος γιατί βλέπεις ποιος ακριβώς αφήνει αξιολόγησή και καταλαβαίνεις τον άλλον αν είναι λαμόγιο

....  έχω πετύχει κάτι κελεπούρια... πχ TadeTadopulos13 με 0 μνήματα και μια αξιολόγησή απ τον TadeTadopulos1313 με 0 μνήματα και έγγραφή την ίδια μέρα χε χε πωλούσε iphone 6 180€ σε κατάσταση σφραγισμένου χωρίς φωτογραφίες.... :cry:

ενώ στο ebay είναι λιγάκι πιο δύσκολα γιατί δεν βλέπεις ποιος ακριβώς αφήνει feedback πάρα μονό ο αριθμός των feedbacks του άλλα οκ ένα έμπειρο μάτι τους παίρνει γραμμή

Δημοσ.

Εδω στο ινσομνια λογω των μπανς εχουν αναγαγει το επαγγελμα σε τεχνη. Αλλα δεν ειναι του παροντος γιατι ειμαστε ηδη οφφτοπικ. Ο.τιδηποτε αλλο σε π.μ.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Όταν έψαχνα για το nexus έψαχνα αξιολόγησης για το συγκεκριμένο προϊόν και σε όλες όλοι της έβγαζαν τέλεια κτλ , οι 4 οθόνες που ήταν για τα ανάθεμα έστειλα μυνημα στο πωλητή πριν προχωρήσω σε claim και όλοι είχαν την ίδια καραμέλα άσε θετική κριτική και σου κάνω επιστροφή όλου του ποσού άμεσα, ξες πόσοι θα το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα ξεμπερδεψουν γρήγορα?

Είτε βρε ίδια συσκευή σε μτχ αλλιώς για εμένα δεν αξίζει το ρίσκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...