liodos1988 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλήμερα συμφορουμητες , για ακομα μια φορά ζητάω τα φωτα σας , Η γυναικά εριξε την ιδεα να κάνουμε ενα eshop για να πουλάει ειδη ομορφιάς καπως επώνυμα στον χώρο αλλα και μη και ίσως κάποια φο μπιζου , τι χρειαζόμαστε εκτος απο τα προφανή? , * χώρο για το στοκ ( Υπάρχει ιδιόκτητος ) * έναρξη επαγγέλματος * Eshop site * λογιστή * Πρόσφορες απο μεταφορικές για της αποστολές παίρνουμε απαλλαγη απο τον ΟΑΕΕ λόγο μικρης περιοχής η ειναι απαραίτητος? , υπάρχει καποιο ΕΣΠΑ για οικονομική βοήθεια ? μιας και ειναι εγγεγραμμένη στον ΟΑΕΔ με κάρτα ανεργίας , το πρόγραμμα που θα ανοίξει για νεες επιχείρισης εως το τέλος του ετους για 20κ επιδότηση θα υπάρχει πιθανότητα να μπορεί να μπει? Τα φορολογικα θα ειναι το ιδιο με ενα μαγαζί που εχει βιτρίνα η χειρότερα / Καλύτερα ? καθε άποψη , γνώμη , συμβουλη ευπρόσδεκτη .
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δε ξεκινάτε σιγά σιγά μέσω fb και βλέπετε πως θα πάει; 1
Liam Lawrence Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τρεχτε το παρανομα και ολα ενταξει!!! Προσοχη στους ρουφιανους! 4
gr1goris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε ενα λογιστη που αν δεν εχεις πρεπει να αποκτησεις και αυτος θα σε συμβουλεψη ελπιζω να αποφύγεις το ΤΕΒΕ γιατι ειναι αγκάθι και σπασαρχιδηδες εκτος των αλλων αν χρειαστης απαλαγη Τωρα για την φορολογια πολυ φοβαμαι οτι με το eshop δεν θα μπορεις να αποκρύψεις πωλησεις αν και αυτο ειναι το τελευτεο που πρεπει να σε απασχολει Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να το διαφημησεις για να προσελκύσεις πελατες και φυσικα οι τιμες που πρεπει να ειναι ανταγωνιστικες 1
madx2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά θα σου έλεγα να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τέλος Γενάρη μέχρι να δεις τι θα γίνει με την απαλλαγή ΟΑΕΕ (εαν έχεις εσυ ΙΚΑ και το ανοιξεις στο ονομα σου) καθώς και το πόσο θα είναι οι εισφορές του από το 2017. Μετά πας σε λογιστή και ρωτάς τα υπόλοιπα. Τα βάζεις κάτω και υπολογίζεις εάν σε συμφέρει , υπολόγιζε τουλάχιστον 1-2 χρόνια μέχρι να αρχίσει αν αποδίδει 1
liodos1988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σκεφτόμουν ποιο πολύ για legit στο ονομα της γυναικας , εννοείται οτι το "μαύρο" ειναι και το καλύτερο λόγω φορολογίας κτλπ χωρίς να εχεις τον τσιπρα συνεταίρο αλλα εχει και πολλα αρνητικά , επισης δεν θα υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης και ανοίγματος περαν της περιοχής κτλπ , αντε γίνει με της paid adds του fb άλλα και παλι , ασε που δεν θα συμφέρει να αγοράζει σαν ιδιότης απο τους εισαγωγείς , εκτος αν τα φέρνουμε απο την κινα με το κιλο και ας είναι οτι να ναι ... Είχα πρόσφατα εταιρία στο όνομα μου όποτε στα καπάκια για καινούργιο άνοιγμα νομίζω ειναι ενα χαος φορολογικο , ασε που ποντάρω σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που ειναι για νεες επιχείρησης και ανοίγει προς το τελος του χρόνου , μια οικονομική βοήθεια εφόσον μπορούσε να δοθεί θα ηταν μια καλη ανάσα σε περίπτωση που το αποφασίζαμε , οπως προείπα ειχα επιχείρηση και ΤΕΒΕ , το τελευταίο ετος πήρα απαλλαγή λογο πληθυσμού στον ΟΓΑ , κατι που έπρεπε να ειχα σκεφτεί καλύτερα οταν εκανα την έναρξη άλλα η τοτε λογίστρια επέμενε , 5 χρόνια μετα έφτασα στο αποκορύφωμα με ατελείωτα εξοδα και καθόλου δουλειά λογο κρίσης . Επειδή ολα τα επαγγέλματα περνάνε μια φαση , αλλα εχουν εξαφανιστεί εντελώς , και αλλα ειναι στα πρόθυρα , απο τα λιγα που εχω δει στον συγκεκριμένο τομεα πως σας φαίνεται σαν κίνηση ? ας πούμε σε μεγάλη πόλη που εχω επισκεφθεί κατάστημα τέτοιου είδους ( με την γυναίκα αναγκάστηκα ) , ειναι γεμάτο εφηβες και οχι μονο αγοράζοντας 2-3-5 κομμάτια απο 2-3 ευρω έκαστο , δεν θα γίνεις πλούσιος εννοείται , άλλα πάμε με το ρεύμα και την ζήτηση , απο το να κάθεσαι κατι είναι να βγάζεις ενα μεροκάματο , το θεμα ειναι αν αξιζει.
madx2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Για τα προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ θες πολύ τρέξιμο και αν θα εγκριθεί ΄καλύτερα ρώτα λογιστή. Τα κυριότερα έξοδα είναι ΟΑΕΕ & φορολογία. Επίσης υπολόγιζε κόστος για την δημιουργία του Eshop , διαφήμιση , έξοδα για αγορά ταμειακής , λογιστή κτλ Ακόμα όπως προείπα για Eshop θες 1-2 χρόνια μέχρι να αποδώσει Υ.Γ Αγορά σαν ιδιωτής και εισαγωγή την ξεχνάς , επίσης το μαύρο έχει και το ρίσκο του. Για παράδειγμα αν πέσεις σε περίεργο και του στείλεις χωρίς απόδειξη τι θα γίνει το έχεις σκεφτεί; 1
liodos1988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τα ΕΣΠΑ θέλουν μελετητή, έναρξη επαγγέλματος και να κοπούν τιμολόγια για να πέσει ο παράς (ΟΤΑΝ πέσει) το έχω ξανά δει το έργο , όποτε δεν το σκέφτομαι , απο τον ΟΑΕΔ πάλι λενε οτι είναι εφαπαξ , αν και θα πρέπει να το ψάξω καλύτερα ! χοντρικά σκέφτομαι 2k για e-shop/ταμειακή/διαφήμιση και εννοείται οτι θα πάρει χρονο για να αποδώσει , δεν θα τα βγάλω εν μια νυκτί . Για αυτό θέλω να είναι legit η εταιρία , να μην πέσω σε κανένα περίεργο η ακόμα χειρότερα ετσι που έχουν γινει τα πράματα και σε κανένα ελεγκτη ραμπο της εφορίας που αγοράζει ρουζ διαδικτυακά και καούμε γιατι θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει . Πχ στα no-name φο μπιζού τα αγοράζουμε απο το μαγαζί 3ε/5ε , βρίσκω το ιδιο πράμα με τα ιδια tags στο ebay 0,50ε / 0,60ε , όποτε αν ήθελα να στησω παράνομα μαγαζάκι το εκανα άνετα με αρχική επένδυση 200ε/300ε χωρις πολλά πολλά κατευθείαν εισαγωγή απο τα βάθη της κινας .
madx2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τα ΕΣΠΑ θέλουν μελετητή, έναρξη επαγγέλματος και να κοπούν τιμολόγια για να πέσει ο παράς (ΟΤΑΝ πέσει) το έχω ξανά δει το έργο , όποτε δεν το σκέφτομαι , απο τον ΟΑΕΔ πάλι λενε οτι είναι εφαπαξ , αν και θα πρέπει να το ψάξω καλύτερα ! χοντρικά σκέφτομαι 2k για e-shop/ταμειακή/διαφήμιση και εννοείται οτι θα πάρει χρονο για να αποδώσει , δεν θα τα βγάλω εν μια νυκτί . Για αυτό θέλω να είναι legit η εταιρία , να μην πέσω σε κανένα περίεργο η ακόμα χειρότερα ετσι που έχουν γινει τα πράματα και σε κανένα ελεγκτη ραμπο της εφορίας που αγοράζει ρουζ διαδικτυακά και καούμε γιατι θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει . Πχ στα no-name φο μπιζού τα αγοράζουμε απο το μαγαζί 3ε/5ε , βρίσκω το ιδιο πράμα με τα ιδια tags στο ebay 0,50ε / 0,60ε , όποτε αν ήθελα να στησω παράνομα μαγαζάκι το εκανα άνετα με αρχική επένδυση 200ε/300ε χωρις πολλά πολλά κατευθείαν εισαγωγή απο τα βάθη της κινας . Αν και δεν εχω ρωτησει δεν νομίζω να είναι πιο εύκολα και τα προγράμματα του ΟΑΕΔ.Για Eshop / διαφήμιση / ταμειακή είναι οριακά τα 2k. Σκέψου ότι θα πρέπει να μπεις και σε πλατφόρμες bestprice & skroutz & διαφήμιση google & facebook Τέλος σκέψου και το κόστος των προϊόντων + μεταφορικά + πιθανά έξοδα εκτελωνισμού (για αγορές εκτός Ε.Ε)
liodos1988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Γνωρίζω οτι για αυτα που ζήτω , ειναι οριακά τα 2k αλλα για αρχη ειναι καλα , σίγουρα πρέπει να μπω σε social media και άλλες πλατφόρμες αναζήτησης και διαφήμισης ! ειναι και η αγορά του εμπορεύματος ενα αγκάθι , αξίζει ομως να αφιερώσω χρόνο και χρήμα? ιδού η απορία .
madx2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Γνωρίζω οτι για αυτα που ζήτω , ειναι οριακά τα 2k αλλα για αρχη ειναι καλα , σίγουρα πρέπει να μπω σε social media και άλλες πλατφόρμες αναζήτησης και διαφήμισης ! ειναι και η αγορά του εμπορεύματος ενα αγκάθι , αξίζει ομως να αφιερώσω χρόνο και χρήμα? ιδού η απορία .Βάλε τα νούμερα κάτω και υπολόγισε.Βασικό υπολόγισε πόσο θα πουλάς το προϊόν + κόστος μεταφορικών και δες αν είναι δελεαστική η τιμή για τον πελάτη Επίσης δες και τον ανταγωνισμό και αποφάσισε αν σε συμφέρει. Υ.Γ 1.Αν στον συγκεκριμένο προϊοντικό χώρο υπάρχουν πάνω απο 20-25 Eshop δύσκολα τα πράγματα... 2. Η μεταπώληση πραγμάτων (ειδικά κινέζικων) που βρίσκει κάποιος στο Ebay με 0,5 στα 3€ δεν είναι καλή ιδέα για την φήμη ηλεκτρονικού καταστήματος
Haldol Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πχ στα no-name φο μπιζού τα αγοράζουμε απο το μαγαζί 3ε/5ε , βρίσκω το ιδιο πράμα με τα ιδια tags στο ebay 0,50ε / 0,60ε Η ερώτηση της ημέρας. Εάν κάποιος είναι αρκετά εξοικειωμένος με το ηλεκτρονικό εμπόριο (ώστε να εντοπίσει και να εμπιστευθεί ένα καινούριο e-shop), πιστεύεις ότι δε θα χρησιμοποιεί και eBay, ώστε να το πάρει κατευθείαν στα 0,50€; 1
liodos1988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αρχικα οσο αφορα το φυσικο καταστημα κοιταξα απο περιέργεια τιμες γιατι καθε που πηγαιναμε (με την γυναικα ) σε σχετικο μαγαζι, ακουμπαγα το 20αρικο στην καλυτερη περιπτωση ! δλδ ελεγα αν μπουνε 20 πελατες την ημερα με την ιδια διαθεση και αφησουν ενα 20αρικο για ευχαριστησουν την δικια τους , βγηκε το μεροκαματο . Κατα τα αλλα , Σαφως και θα μπορει αλλα , ζωντανο παραδειγμα εγω, εχω αγορασει τα παντα απο το internet την τελευταια 10ετια και ειμαι απολυτα εξοικιωμενος (οπως οι περισσοτεροι χρηστες του internet) , αλλα μονο τωρα 2 χρονια εχω paypal και αγοραζω απο εξω , που θελω να καταληξω , οτι μπορει ο χ , ψ να κανει μια αγορα ηλεκτρονικα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια αλλα a ) δεν ξερουν ολοι τι ειναι και δεν ειναι ολοι εξοικειωμένοι με το συστημα που δουλευει το paypal/ebay b ) στον περισσοτερο κοσμο δεν αρεσει να πληρωνει "μπροστα" γιατι μπορει να μην εμπιστεύεται η να αμφιβάλλει οτι ειναι legit c ) το θεμα της αναμονης d ) απευθύνεται κυριως σε κοινο μικρων ηλικιων 18 - 25 (βλεπε a , b )
madx2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τρεις παρατηρήσεις: 1. Στο φυσικό κατάστημα το βλέπουν από κοντά το βάζουν στο χερι κτλ 2. Οι ηλικίες 18-25 είναι που αγοράζουν κυρίως από εξωτερικό κ ebay με χρήση paypal 3. Θα πρέπει προϊόντα (2-3) + μεταφορικά με αντικαταβολή < κόστος αγοράς από φυσικό κατάστημα 2
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μου φαίνεται δύσκολο να βγει μεροκάματο από τέτοιο μαγαζί, ειδικά αν λειτουργεί νόμιμα! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα