Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και πολλά χρόνια ένα acer aspire 6930z. Το λάπτοπ, σκυλί και από χαρακτηριστικά τούμπανο για την εποχή που το αγόρασα.

Έχουμε και λέμε.

Μου έσπασε η οθόνη, μου φύγαν 2 πλήκτρα και το ψυκτρακι άρχισε να τα παίζει.

Δεν έχω το παραμικρό παραπάνο, τα χρόνια μου τα έβγαλε και με το παραπάνω και πραγματικά το εννοώ από θέμα χρήσης ( online games και όχι μόνο ).

Διαθέτω ένα πόσο μαξ 450 ευρώ και αυτό που με προβληματίζει είναι εάν με συμφέρει να κάνω επισκευή το acer ή να αγοράσω ένα καινούργιο;

Θέλω να πω, θα βρω κάτι αξιόλογο σε αυτο το ποσό με κάρτα nvidia, 4 gb ram και τέλος πάντων κάτι που να αξίζει σε επιδόσεις ένα κλικ παραπάνω ή το ίδιο με το acer.

Περιμένω γνώμες.

Δημοσ.

Λογικά μπορείς να το φτιάξεις φτηνά, πολύ κάτω από τα 450€ που διαθέτεις. Η οθόνη και το πληκτρολόγιο δεν είναι ακριβά ανταλλακτικά, για το πληκτρολόγιο μπορείς να πάρεις και μόνο τα πλήκτρα που λείπουν. Μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου ή θα το πας σε μαγαζί; Αν το φτιάξεις μόνος σου λογικά συμφέρει.

Δημοσ.

Λόγω ιδιαιτερότητας της οθόνης (16") τουλάχιστον στην Ελλάδα, είναι ακριβά τα panel. Βάλε ότι έχεις θέμα με το πληκτρολόγιο, βάλε το ότι είναι και πολύ παλιό μοντέλο (Core 2, Dual Core, DDR2), εγώ θα πήγαινα σε κάτι καινούριο το οποίο θα είναι σίγουρα πολύ πιο γρήγορο...

Για ανταλλακτικά απο Ελλάδα στο παρακάτω link...

http://www.itsys.gr/search.html?search=6930&description=true&sort=relevance&order=DESC&page=2

Αλλιώς ψάχνεις απο Ebay / Κίνα μεριά...

Δημοσ.

Τα φθηνά είναι τα 30πινα. Αν φοράει 40πινο είναι πιο ακριβό...

Επίσης, επειδή πιθανότατα φορά και κάποια Nvidia GT κάτι, κανένας δεν του εγγυάται ότι δεν θα βγάλει θέμα και εκεί ή και στην μητρική...

• Like 1
Δημοσ.

Τα φθηνά είναι τα 30πινα. Αν φοράει 40πινο είναι πιο ακριβό...

Επίσης, επειδή πιθανότατα φορά και κάποια Nvidia GT κάτι, κανένας δεν του εγγυάται ότι δεν θα βγάλει θέμα και εκεί ή και στην μητρική...

Καλά ναι, πιο πολύ υπέρ του καινούργιου είμαι κι εγώ. Απλά αν μπορέσει να κάνει δουλειά με γύρω στα 100€ ίσως αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ, απλά το Laptop είναι παλιό σαν μοντέλο, είναι σειράς / γενιάς που βγάζανε προβλήματα και δεν ξέρουμε τι έχει περάσει...

Θερμοκρασίες, καθάρισμα, πάστα, κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αντιμετωπίζω θέματα με τίποτα πέρα από την σπασμένη οθόνη. Τα πλήκτρα που λέτε είναι σπασμένα από τη βάση που έχουν τα κλιπ οπότε πάω σε άλλο πληκτρολόγιο ας είναι και μεταχειρισμένο. Το ψυκτρακι αν και είναι το τελευταίο κομμάτι καθώς λύνεις το λάπτοπ... Ομολογώ πως δεν γνωρίζω να το αλλάζω. Την οθόνη ολόκληρη μπορώ να την αντικαταστήσω.

Φοράει κάρτα γραφικών nvidia 9600gs. Σίγουρα είναι παλιό άλλα αντέχει ρε παιδί μου και ο λόγος που το σκέφτομαι είναι επειδή με 450 δεν έχω και πολλές επιλογές.

Με μια γρήγορη Αναζήτηση είσαι αυτό.

http://www.mediamarkt.gr/el/search.html?storeId=99452&langId=-18&searchProfile=onlineshop&channel=mmgrel&searchParams=&path=&query=1172677%7C%7C1172678%7C%7C1172679

και με 100 ευρώ πάνω ένα ένα dell i5 me nvidia άλλα δεν ξέρω... Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το πάρω από κάνα κωτσοβολο ή media markt.

Δεν το είχα στα υπολογισμενα να επενδύσω για laptop άλλα έτσι όπως με έκατσε... Είμαι και σε αρκετά έξοδα αυτό το διάστημα οπότε ψάχνω κάτι πολύ οικονομικό

Δημοσ.

Οταν με 450Ε περνεις μηχανημα με 6200U 

Τοτε κατι με 5005u ειναι μια πολύ πολύ κακή επιλογή......

Στο παλιο συστημα δεν αξιζει να ριξεις ουτε ευρώ... τα εφαγε τα ψωμιά του.

Δημοσ.

http://www.mgmanager.gr/notebooks/56446-dell-vostro-15-3559-i5-6200u1564gb500gbw10-home-en-1y-30-days-mcafeems-office-trial.html

http://bestdeals.gr/computer-systems/laptops/notebooks/lenovo-v110-15isk-80tl-i5-6200u-4gb-128gb-ssd-windows-10-15.6-hd/

http://www.mgmanager.gr/notebooks/56118-lenovo-b51-80-i5-6200u156-fhd4gb1tbfreedos-2y.html

Άρα το αφήνω στην άκρη; να βγάλω τίποτα να πουλήσω όσο να ναι για να φύγει;

Μονο τον σκληρο κράτα για χρηση ως εξωτερικο...

Το υπολοιπο οπως ειναι για ανακύκλωση....

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με το φίλο που λεει για καινούριο.

Με 450 ευρώ παίρνεις ένα αξιόλογο μηχανάκι, πολύ καλύτερο από το Acer που έχεις. Βάλε και την εγγύηση μέσα.

Αργότερα βάζεις και έναν SSD, όταν έχεις χρήματα.

Δημοσ.
Τα συγκεκριμένα καταστήματα είναι αξιόλογα; θέλω να πω,θα βγάλω άκρη σε περίπτωση που προκύψει το οτιδήποτε;

Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να τα δω από κοντά τα συγκεκριμένα, να δω πως είναι εμφανισιακά, ποιότητα κατασκευής κ.λ.π

Τα windows είναι μόνο για ένα χρόνο;

Δημοσ.

To bestdeals δεν το ξέρω. Το MG Manager είναι σίγουρα αξιόπιστο. Για θέματα εγγύησης μιλάς κατευθείαν με τις εταιρίες. Και οι 2 έχουν πάρα πολύ καλή υποστήριξη με 1η την Dell. Ποιότητα κατασκευής έχουν καλή για τα χρήματά τους, σίγουρα καλύτερη απο την Acer κατά την γνώμη μου. Θα έβαζα πάλι την Dell ένα κλικ πάνω απο την Lenovo. Τα Windows είναι γνήσια και δεν έχουν περιορισμούς...

Εγώ ανάμεσα στις 2 εταιρίες, θα πήγαινα στην Dell...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...