Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Λοιπόν πριν λίγο ήρθε ενας γείτονας μου εκεί που καθόμουν έξω και μ είπε για την εν λόγω ζωοτροφη.

Ο συγκεκριμένος να πω ότι επειδή ζει μόνος του συχνά πυκνά αγοράζει ζωοτροφές και ταιζει σκυλάκια και γατάκια αδέσποτα στην γειτονιά.

Μ είπε ότι πριν 4 μέρες έβαλε στα μπολάκια να φάνε τα σκυλιά (εκείνη την ώρα π ήταν εκεί έτρωγαν 2 σκυλια) και μετά από 20' το ένα έκανε συνεχόμενους εμετούς και διάρροια και το άλλο είχε κάτι σαν σπασμούς.

(Η ζωοτροφη οταν την ανοιξε ηταν σφραγισμένη κανονικα)

Τα πήγε κτηνίατρο που τους έκανε ενεση,και τους έδωσε θεραπεία με χάπια για 7 μερες να τους δίνει.

Μετά από 2 μέρες τα συγκεκριμένα αδέσποτα ήταν οκ αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένα.

Τι γίνεται τώρα; Ή συγκεκρινενη σκυλοτροφη ειναι δηλητήριο; Είναι χαλασμένη; (Λήγει 2018 λέει) να την στείλει για ανάλυση και να τους κάνει μήνυση;

Έβαλε πριν λίγο 1 κομματάκι σε ένα άλλο σκυλί να δει τι θα κάνει (τα άλλα έφαγαν αρκετά και το έπαθαν γ αυτό έβαλε μόνο τόσο λίγο στο αλλο μην πάθει τίποτα) και τα μύρισε και εφυγε,ουτε καν να τα ακουμπήσει δεν ήθελε.

(Έβαλα φωτο να δείτε ποια είναι η εν λόγω ζωοτροφη)

Ξέρει κανείς τίποτα παρόμοιο περιστατικό; Έχει κανείς άλλος θέμα με την συγκεκριμένη ζωοτροφη;

post-210891-0-70251400-1474823502_thumb.jpg

post-210891-0-06316300-1474823569_thumb.jpg

post-210891-0-36190100-1474823627_thumb.jpg

post-210891-0-29398600-1474823693_thumb.jpg

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ξεκινάμε απ'τα βασικά πριν αρχίσουμε τις αναλύσεις και τις μηνύσεις.

--> Τηλέφωνο στο κατάστημα. Μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω (πχ μας είπε ο προμηθευτής ότι έχει πρόβλημα η παρτίδα αλλά εκ παραδρομής έμεινε στο ράφι ένα σακί)

--> Αν δε βγει άκρη (ή και να βγεί άκρη), τηλέφωνο στον προμηθευτή-παρασκευαστή για να ενημερώσουμε για το θέμα (και να ενημερωθούμε κι εμείς).

Η συνέχεια ανάλογα με τις απαντήσεις.

Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω καθόλου, αλλά να είναι δηλητήριο ΓΕΝΙΚΑ και να προκαλεί τόσο σοβαρά προβλήματα μάλλον αποκλείεται (θα είχε ακουστεί κάτι, θα είχε κλείσει, θα είχαν κάνει άλλοι μηνύσεις-αγωγές κτλ κτλ)

• Like 2
Δημοσ.

Το έχει αγόρασει από καταστήμα σουπερμάρκετ μ ειπε

Οπότε αυριο θα του πω να πάει από εκεί να ρωτήσει αν παίζει τίποτα με αυτή την ζωοτροφη

Μετά θα του πω να χτυπήσει ενα τηλ στην εταιρία να το αναφέρει να δω από περιέργεια τι θα του πούνε και θα τα γράψω εδώ.

Ε καλά ναι δηλητήριο δεν θα είναι αλλά μήπως έχει κάτι μέσα που τους κάνει το στομαχι άνω κάτω;

Πάντως μ είπε ότι τα 2 σκυλιά μετά αφού την έφαγαν ήταν σε κακά χάλια.

Δημοσ.

Κοίτα εγώ απο σκυλιά δεν ξέρω, ο γάτος μου όμως καθε που αλλάζει ο καιρός, μου αρχίζει τους πρωινούς εμετούς..Τώρα θα μου πεις αυτά είναι πιο σκληραγωγημένα..Μπορεί να παίζει και τπτ άλλο..Ο γιατρός τί του είπε ότι μπορεί να είναι;

Δημοσ.

Ο κτηνίατρος του είπε ότι 100% τους πείραξε κάτι που έφαγαν.οργανικα ήταν οκ τα σκυλιά που τα είδε. Δεν ειχαν τιποτα,ηταν σαν τροφική δηλητηρίαση του είπε ο γιατρός

Δεν γίνεται ταυτόχρονα μετά από ένα 20λεπτο να έκαναν εμετό και διάρροια.δεν νομίζω να ήταν τυχαίο γεγονός.σιγουρα έφταιγε ή ζωοτροφη

Θα του πω να κάνει αυτό που είπε ο saxos από πάνω να δούμε τι θα του πούνε.

• Like 1
Δημοσ.

Ζωοτροφες... αυτα ειναι κατι σαν τα ανθυγιεινα που τρωμε εμεις οι ανθρωποι μονο που ειναι ακομα χειροτερα. Δεν εχω κατοικιδιο αλλα ακομα και αν ειχα τετοιες μαλακιες δεν θα αγοραζα. Καλυτερα να ετρωγε την εβδομαδα μια φορα και σωστα παρα καθε μερα τετοια ανθυγιεινα. Μετα να μου βγαλει διαφορα ψυχολογικα και επιθετικες συμπεριφορες. Φτανει που βλεπω κατι γατες και σκυλια που ειναι σαν μπαλες απο το φουσκωμα της κοιλιας.

• Like 1
Δημοσ.

Ο σκύλος της μάνας μου σίγουρα τρώει συχνά τέτοια. Δε νομίζω ότι τρώει αποκλειστικά αυτή, γιατί έχω δει να του βάζουν και κάτι που μοιάζει με πιλάφι με κρέας και μετά βρωμάς σαν πτώμα στον ήλιο αν σε γλύψει το κωλόσκυλο, αλλά σίγουρα αποτελεί μέρος της διατροφής του και δεν μου 'χει πει τίποτα περίεργο. Και είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει βήχα και θα σκεφτεί φυματίωση.

• Like 1
Δημοσ.

Που σημαίνει; Μουφια;

Εβγαλα τις φωτό να δείτε να μου πείτε καμιά λύση να πω του γείτονα τι να κανει

οχι απαραιτητα, αν και μαλλον ναι στην περιπτωση σου..

απλα πιο φθηνα απο το αντιστοιχο φρισκις...

• Like 1
Δημοσ.

Ζωοτροφες... αυτα ειναι κατι σαν τα ανθυγιεινα που τρωμε εμεις οι ανθρωποι μονο που ειναι ακομα χειροτερα. Δεν εχω κατοικιδιο αλλα ακομα και αν ειχα τετοιες μαλακιες δεν θα αγοραζα. Καλυτερα να ετρωγε την εβδομαδα μια φορα και σωστα παρα καθε μερα τετοια ανθυγιεινα. Μετα να μου βγαλει διαφορα ψυχολογικα και επιθετικες συμπεριφορες. Φτανει που βλεπω κατι γατες και σκυλια που ειναι σαν μπαλες απο το φουσκωμα της κοιλιας.

Ναι αλλά ειδικά για αδέσποτα πολυτέλεια είναι κι αυτές οι τροφές! Καλά για το μια φορά τη βδομάδα που λες δε νομίζω να είναι καλύτερο, δεν ξέρω αν θα αντέχανε καν!

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά πάντως όποτε περνάω στο σουπερμάρκετ από τον διάδρομο με τις ζωοτροφές, σκυλοβρωμάει ο τόπος... τι διάολο βάζουν μέσα;

• Like 1
Δημοσ.

Αφου ειναι αδέσποτα θα μπορουσαν να ειχαν φαει οτιδηποτε πιο πριν. Ξερω κι εγω κοσμο που παιρνει αυτη την τροφη χωρις θεματα οποτε δεν πιστευω να εχει γενικα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω ότι είναι ανθυγιεινες αυτές οι ζωοτροφές και είναι κάτι σαν τι δικό μας junk food,αλλα από την άλλη δεν τα ταιζει κάνεις και από το να πεθάνουν παιρνει μερικές τέτοιες τροφές και τα ταιζει.

Τεσπα θα του πω να τσεκαρει τι παίζει με την εταιρία και να πάει και από σουπερμάρκετ να το πει,και ότι νέα μου πει θα ενημέρωσω

Όντως επειδή είναι αδέσποτα και τριγυρνανε στην γειτονιά μπορεί να είχαν φάει κάτι αλλο.

Δημοσ.

Ναι αλλά ειδικά για αδέσποτα πολυτέλεια είναι κι αυτές οι τροφές! Καλά για το μια φορά τη βδομάδα που λες δε νομίζω να είναι καλύτερο, δεν ξέρω αν θα αντέχανε καν!

Καλυτερα να μην ταιζεις καθολου αδεσποτα παρα να τα δινεις τετοιες "τροφες".

Μια χαρα αντεχουν. Και εμεις οι ανθρωποι αν τρωμε λιγο και σωστα νοιωθουμε καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...