giorgos6 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια απο το aliexpress μονο με πιστωτικη καρτα μπορω να πληρωσω?
kodorevi8ulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Με χρεωστική δεν γίνεται; έκανες μισή ερώτηση και ήθελες ολόκληρη απάντηση ναι μπορείς να κάνεις αγορά με χρεωστική , η πλειοψηφία έτσι αγοράζουμε ρε παιδιά
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σ είπα και σε pm που με ρωτήσες το πρωι ότι γίνεται και με χρεωστική και με πιστωτική
borealisnor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 να δανειστω λιγο το θεμα να ρωτησω για ενα κινητο που πηραμε απο aliexpress απο xiaomi authorized store ΝΤΕΜΕΚ γιατι να εχει μονο 6 μηνες εγγυηση;γενικα στο αλι γιατι ολα εχουν μονο 6 μηνες; μετανιωσα καλυτερα να εδινα τα συν 30 ευρω αν θυμαμαι καλα κ να επαιρνα τον χρονο των κινεζικων μαγαζιων. κ ειδικα αυτο που υποτιθεται ηταν authorised store..
Alphaleader Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 να δανειστω λιγο το θεμα να ρωτησω για ενα κινητο που πηραμε απο aliexpress απο xiaomi authorized store ΝΤΕΜΕΚ γιατι να εχει μονο 6 μηνες εγγυηση;γενικα στο αλι γιατι ολα εχουν μονο 6 μηνες; μετανιωσα καλυτερα να εδινα τα συν 30 ευρω αν θυμαμαι καλα κ να επαιρνα τον χρονο των κινεζικων μαγαζιων. κ ειδικα αυτο που υποτιθεται ηταν authorised store.. εντυπωσιακο που νομιζεις οτι εχεις εγγύηση απο Κινα... 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις εγγύηση απο κινα απλά είναι ταλαιπωρία αν σ χαλάσει. Πρέπει να το στειλεις κτλπ Αν και μερικές φορες οι κινέζοι αναλογως σε πιο κατάστημα θα πάρεις και σε ποιους θα πέσεις σου δίνουν λυσεις,για partial refund ή στείλε τους πίσω το κινητό και θα σ δώσουν όλο το ποσό πισω (full refund) και γενικώς είναι αναλόγως το πρόβλημα κτλπ
giorgos6 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σε μερικά προϊόντα γράφει δωρεάν αποστολή..δηλαδή αν πάρω κάτι που κοστίζει 20 ευρώ θα πάρουν τα 20 ευρώ από την κάρτα μου και μόλις θα πάρω το δέμα εγω δεν θα πληρώσω τιποτα..σωστά;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι μερικά, όλα σχεδό, εξαίρεση είναι αυτά που έχουν μεταφορικά. Εσύ πληρώνεις ότι λέει το αλι τίποτα άλλο
giorgos6 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 και θα μου το φερουν στο σπιτι ή θα πρεπει να παω εγω στο ταχυδρομιο για να το παρω?
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αναλόγως Αν είναι μικρό το πραγματακι που θα πάρεις και ο ταχυδρόμος αν δεν έχει μεγάλο φόρτο εργασίας θα στο φέρει σπίτι Αν είναι μεγάλο ή δεν έχει χώρο να το πάρει μαζί του θα σου αφήσει χαρτί να πας από ταχυδρομείο να παραλλαβεις
moutsa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σχετικα με το θέμα εγγύηση και επιστροφη. Γενικά για μένα οποιος έχει κατα νου να κανει αγορά απο Κίνα ας ξεχάσει το θέμα εγγύηση. Είχα πρόσφατη κακή εμπειρία με ελετωματικο προϊόν και μου βγήκε η ψυχή μέχρι να κλείσει το θέμα. Ευτυχώς που έγινε refund και όχι επιδιόρθωση-αντικατασταση.
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Το refund είναι μία από τις επιλογές τους αν υπάρχει θέμα με κινητα-ταμπλετ κτλπ Απλά πρέπει να τους πιέσεις λίγο για να βρεις τα δικιά σου... Όχι πως Ελλαδα δεν γίνεται αυτό αλλά οκ.
Alphaleader Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις εγγύηση απο κινα απλά είναι ταλαιπωρία αν σ χαλάσει. μεταξύ μας Στέλιο... στηρίζεσαι στην καλή θέληση του Κινέζομάγαζου και ίσως και στην υποτυπωδη 6μηνη προστασια του Paypal. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο απο πίσω. Και δεν ειναι οτι μπορεις εστω να επικοινωνησεις πχ με την Xiaomi να το στειλεις απευθειας σε αυτους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα