kyriakh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε λιγες μέρες θα μιλήσω για δουλειά σε e-shop. Πως λειτουργει το συστημα; Αν με ρωτήσει αν ξέρω πως δουλεύει να ξέρω κάτι. Μου λέτε λιγα λογια;
panosno1com Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 σχετικα με τι ? [εννοω γινε πιο συγκεκριμενη ]
mary Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Χεχεχε. Μήπως αστειευεσαι λίγο; Αν δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί από πίσω ένα e-shop καλύτερα να τους το πεις. 1 χρόνο έχω περιορισμενη πρόσβαση σε μεγαλο ηλεκτρονικό κατάστημα και από αυτο το κομμάτι που βλέπω, ούτε το 80% δεν είμαι σίγουρη ότι ξέρω.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Για τι δουλειά πρόκειται; Άλλο να το στήσεις, άλλο να το προωθήσεις, άλλο να περνάς προϊόντα κλπ.
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Eshop εκτός την διαδικτυακή παρουσία έχουν και φυσική. Θα είσαι στις αποθήκες η στην διεκπεραίωση ;
kyriakh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 σχετικα με τι ? [εννοω γινε πιο συγκεκριμενη ]ρούχα. Μοδιστρος είναι πολύ γνωστοςΓια τι δουλειά πρόκειται; Άλλο να το στήσεις, άλλο να το προωθήσεις, άλλο να περνάς προϊόντα κλπ.Μμμμμ σωστα. Είναι στημένο σπ οτι μου είπε η ενδιάμεση φιλη. Πιστεύω οτι θα τρέχω τις παραγγελίες και θα περναω τα νέα προϊόντα.. Πες πως θα κάνω αυτό πχ. Τα Eshop εκτός την διαδικτυακή παρουσία έχουν και φυσική. Θα είσαι στις αποθήκες η στην διεκπεραίωση ; Ας πούμε διεκπεραίωση. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον ίδιο για λεπτομερειες
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ρούχα. Μοδιστρος είναι πολύ γνωστος Μμμμμ σωστα. Είναι στημένο σπ οτι μου είπε η ενδιάμεση φιλη. Πιστεύω οτι θα τρέχω τις παραγγελίες και θα περναω τα νέα προϊόντα.. Πες πως θα κάνω αυτό πχ. Ε οκ είναι αυτό, θα σου δείξουν πως περνάς προϊόντα και πως αλλάζεις τιμές στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και θα το κάνεις. 1
kyriakh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ε οκ είναι αυτό, θα σου δείξουν πως περνάς προϊόντα και πως αλλάζεις τιμές στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και θα το κάνεις.Α! Αρα δεν είναι ανάγκη να τοχω ξανακάνει, δεν είναι κ τίποτα φοβερό. Οκ. Zio ευχαριστώ κσι καλησπέρα που δε σου ΠΣ πριν, ελπίζω όλα καλα 1
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Α! Αρα δεν είναι ανάγκη να τοχω ξανακάνει, δεν είναι κ τίποτα φοβερό. Οκ. Zio ευχαριστώ κσι καλησπέρα που δε σου ΠΣ πριν, ελπίζω όλα καλα Ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά! Δεν το βλέπω απαραίτητο να το έχεις ξανακάνει, απλά μη πεις ψέματα ότι ξέρεις. Δείξε απλά διάθεση ότι σε ενδιαφέρει να το μάθεις και ότι μπορείς να το κάνεις! Καλή επιτυχία!
kyriakh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά! Δεν το βλέπω απαραίτητο να το έχεις ξανακάνει, απλά μη πεις ψέματα ότι δούλευε. Δείξε απλά διάθεση ότι σε ενδιαφέρει να το μάθεις και ότι μπορείς να το κάνεις! Καλή επιτυχία! . Ναι ναι ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα