txcellas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερωτηση οποίος μπορεί να με βοηθήσει εφόσον γνωρίζει. Πριν απο 1 μήνα προσπαθησα να πληρώσω το ενοίκιο μου μέσω ibank. Μου έβγαλε σφάλμα και τις επόμενες μέρες πήγα στο κατάστημα της Eurobank και πλήρωσα στο ταμείο.ολα καλα μέχρι εδω. Κοιτώντας τις συναλλαγές μου είδα οτι η τοτε προσπάθεια μου μέσω ibank ήταν επιτυχής η για να ειμαι σωστός μέσω της εφαρμογής έλεγε σφάλμα και μέσω της σελίδας έλεγε οτι πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή. 2 ερωτήματα. Ποιο απο τα 2 ειναι το σωστό; 2 ρη ερωτηση. Πήγα στην Eurobank και πλήρωσα το ενοίκιο (δεν ειμαι πέλατης της) μπορώ να ζητήσω δίνοντας το ονοματεπώνυμο μου απόδειξη; Την απόδειξη την είχα πετάξει τοτε..
idomeneas7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δες τις κινησεις και το υπολοιπο σου να καταλάβεις αν εγινε η μεταφορα. 2
txcellas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Έγινε κανονικα η μεταφορά αυτο ειναι οκ. Σχετικά με την ερωτηση με την Eurobank? μπορώ να ξαναπάρω απόδειξη για παλιότερη μου πληρωμή εφόσον δεν ειμαι πελάτης της;
idomeneas7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να την κάνεις? Σου λέει ο ιδιοκτήτης ότι τον πλήρωσες μόνο μια φορά και θες αποδείξεις για να μην πληρώσεις αυτό το μήνα? Δεν ξέρω με σιγουριά αν κάνουν αυτό που λες πάντως νομίζω το είχα ζητήσει παλιότερα και δεν με εξυπηρέτησαν.
txcellas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να την κάνεις? Σου λέει ο ιδιοκτήτης ότι τον πλήρωσες μόνο μια φορά και θες αποδείξεις για να μην πληρώσεις αυτό το μήνα? Δεν ξέρω με σιγουριά αν κάνουν αυτό που λες πάντως νομίζω το είχα ζητήσει παλιότερα και δεν με εξυπηρέτησαν. δεν καταλαβες τι εγραψα. Τον πληρωσα μαλλον γι αυτο τον μηνα 2 φορες. Μια μεσω καταστηματος και μια μεσω ibank. Επειδη δεν εμπιστευομαι ουτε τον κ.λο μου θελω να σιγουρευτω οτι τον πληρωσα 2 φορες. Αν δεν με εξυπηρετησουν την πατησα..
idomeneas7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εσύ δεν κατάλαβες τι γράφω. Αν δεν υπήρχε σφάλμα στην Εθνική, τον πλήρωσες 2 φορές και απλά δεν τον πληρώνεις την επόμενη. Μονο αν σου πει οτι ελαβε μονο ενα ενοικιο θα ψαχνεις αποδείξεις, που δεν θα το κάνει γιατί (φαντάζομαι) δεν είναι μπετόβλακας.
txcellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Απο το κατάστημα μπορώ να πάρω απόδειξη πληρωμής που έκανα παλιότερα; Χωρίς να ειμαι πελάτης της τράπεζας απλα μετέφερα κάποια χρήματα και έδωσα το όνομα μ. Γνωρίζουμε αν γινεται;
Silverage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Φυσικά και μπορείς. Τράβα με ταυτότητα και ζήτα αντίγραφο.
txcellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Θα παω σήμερα και θα σας ενημερώσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα