paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 λουσε το με wd40 και αστο να δρασει. Εαν πάλι δε καταφέρεις κατι υπαρχει η λυση τεχνητής συστολής/διαστολής αλλα δεν ειναι και ότι πιο απλό για να το κανεις...
smoke0man2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 ενταξεθ βρηκα λυση με την λεγομενη μεγγενη.. αλλα λειπει απο μεσα απο τα τακακια ο μαγνητης...που το επαναφερει... τελικα υπαρχουν πολλοι μπακαληδες που φτιαχνουν ποδηλατα...θα παω απο εκει το απογευμα
smoke0man2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά.για κάποιο λόγο ξεφουσκώνει το λάστιχο...μετά από κανένα δύο ώρο.. Επίσης θέλω να σφιξω τα φρένα.και άλλο γιατί ο ποδήλαταπ..δεν μου τα έσφιξε αρκετά..γίνεται;
smoke0man2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 λοιπον παιδια το πηγα... σε αλλον και μου αλλαξε και τα 2 δισκοφρενα εκτος απο τους δισκους... το μπορστα πιανει πολυ καλα αλλα το πισω καθολου... δεν ξερω... μου ειναι να αλλαξω και δισκους. γυρω στα 80 ευρω ολα μαζι...δεν ξερω του ειπα οχι ακομα ( να το ψαξω και να δω τι με συμφερει) επισης σημερα μετα απο 2-3 χλμ που εκανα αρχιζε και ετριζε το ποδηλατο στη μεση δηλαδη στην μπουκαλα η απο τη σελα ερχεται αυτο το τριξιμο ,τι μπορω να κανω για να το σταματησω ?
smoke0man2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 κανεις ρε παιδια ? υπαρχει αναγκη... περιμενω τις απαντησεις σας...ευχαριστω για τον χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα