Azerm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα στο Φόρουμ! Ψάχνω για οθόνη 27’’-28’’ 1920x1080 κυρίως για σερφάρισμα, office και λίγο cad / photoshop (καθόλου gaming). Βρίσκω αρκετές που καλύπτουν τις ανάγκες μου αλλά παρατηρώ ότι τα λογισμικά τους αφορούν μεταγενέστερα λειτουργικά από τα windows XP που χρησιμοποιώ και δεν επιθυμώ να αποχωριστώ (ακόμα)! Αυτό ισχύει για τα νεώτερα μοντέλα στα οποία βρίσκω λειτουργίες που επιθυμώ ιδιαίτερα όπως screen split, PIP κλπ. Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα λειτουργίας, ρυθμίσεων κλπ με τα XP? Να στραφώ αναγκαστικά σε παλαιότερα μοντέλα που τα υποστηρίζουν? Κάποια συγκεκριμένη πρόταση? Ευχαριστώ!
Neg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα στο Φόρουμ! Ψάχνω για οθόνη 27’’-28’’ 1920x1080 κυρίως για σερφάρισμα, office και λίγο cad / photoshop (καθόλου gaming). Βρίσκω αρκετές που καλύπτουν τις ανάγκες μου αλλά παρατηρώ ότι τα λογισμικά τους αφορούν μεταγενέστερα λειτουργικά από τα windows XP που χρησιμοποιώ και δεν επιθυμώ να αποχωριστώ (ακόμα)! Αυτό ισχύει για τα νεώτερα μοντέλα στα οποία βρίσκω λειτουργίες που επιθυμώ ιδιαίτερα όπως screen split, PIP κλπ. Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα λειτουργίας, ρυθμίσεων κλπ με τα XP? Να στραφώ αναγκαστικά σε παλαιότερα μοντέλα που τα υποστηρίζουν? Κάποια συγκεκριμένη πρόταση? Ευχαριστώ! 16 χρόνια πέρασαν και ακόμα δες θες να τα αποχωριστείς; Ενημέρωσε τα επιτέλους θα έχεις υποστήριξη, ενημερώσεις και συμβατότητα με όλα τα καινούργια περιφερειακά, οθόνες κλπ. Δεν είναι λύση να στραφείς σε παλιά μοντέλα μόνο και μόνο για ένα 16χρονο λειτουργικό σύστημα.
Haldol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκίνα με την αναβάθμιση του λειτουργικού σου. Η οθόνη γι' αργότερα. Εάν δε σου αρέσουν τα τελευταία (που το καταλαβαίνω απόλυτα ) βάλε -έστω- Windows 7. Δε γίνεται να έχεις λειτουργικό που δεν υποστηρίζεται καν εδώ και πόσα χρόνια που έχει λήξει ο κύκλος ζωής του και να θέλεις να το συνδυάσεις με hardware τελευταίας τεχνολογίας. Δε βάζουμε λογισμικό αυτόνομης οδήγησης σε Zastava Yugo, πως να το κάνουμε; 2
Azerm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Ο υπολογιστής μου αποτελεί μέρος ενός επαγγελματικού δικτύου τριών PC με XP professional sp3 και με αρκετά επαγγελματικά προγράμματα επάνω (με hasp κλπ) που όλα δουλεύουν άψογα! Η αναβάθμιση δε θα είναι τόσο εύκολη και αν γίνει θα πρέπει να υπάρξει πραγματική ανάγκη. Αν δεν μπορώ να αλλάξω οθόνη είναι όντως πραγματική ανάγκη. Η αρχική ερώτησή μου όμως ήταν αν μπορώ να βρω κάτι σε 27’’ που να καλύπτει τις ανάγκες μου με τον υπολογιστή μου ως έχει...
Neg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Ο υπολογιστής μου αποτελεί μέρος ενός επαγγελματικού δικτύου τριών PC με XP professional sp3 και με αρκετά επαγγελματικά προγράμματα επάνω (με hasp κλπ) που όλα δουλεύουν άψογα! Η αναβάθμιση δε θα είναι τόσο εύκολη και αν γίνει θα πρέπει να υπάρξει πραγματική ανάγκη. Αν δεν μπορώ να αλλάξω οθόνη είναι όντως πραγματική ανάγκη. Η αρχική ερώτησή μου όμως ήταν αν μπορώ να βρω κάτι σε 27’’ που να καλύπτει τις ανάγκες μου με τον υπολογιστή μου ως έχει... Σίγουρα θα υπάρχει, πιστεύω μία κανονική οθόνη με θύρες RGB ή DVI θα είναι άνετα συμβατή.
pano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Βρες μια οθόνη που σ'αρέσει και κάνε μια ερώτηση στην κατασκευάστρια εταιρεία.
Azerm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ρώτησα την LG πριν καμιά εβδομάδα και ακόμα περιμένω. Στη BenQ δίνουν πληροφορίες μόνο με απόδειξη αγοράς. Τέλος πάντων, επειδή μπορώ να ζήσω χωρίς PIP κλπ και η απόσταση θέασης είναι κοντά στο 1 μ μάλλον θα πάω για 28''. Έχει κανείς άποψη για αυτά τα μοντέλα?: http://www.skroutz.gr/s/8393453/BenQ-GW2870H.html#recommendations-container http://www.skroutz.gr/s/5183947/Asus-VN289H.html
redmanftw Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 αζερμ δες αυτη http://www.skroutz.gr/s/5183947/Asus-VN289H.html?from=recommendations
bazzil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Οποιαδήποτε οθόνη με rgb ή dvi είσοδο θα λειτουργήσει κανονικά. Ενδεχομένως να μην μπορέσεις να εγκαταστήσεις τους drivers αλλά αν δεν είναι σημαντική η χρωματική πιστότητα τόσο, δεν έχεις θέμα.
XMorsX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Kατα πασα πιθανοτητα θα λειτουργει κανονικα, αλλα λογω παλαιοτητας του λειτουργικου δε μπορεις να εισαι απολυτα σιγουρος. Το καλυτερο θα ηταν να ζητουσες να δοκιμασεις την οθονη που σκοπευεις να αγορασεις πριν κλεισει η αγορα, αλλα δε ξερω αν καποιο καταστημα μπορει να στο προσφερει αυτο. Οσον αφορα τις οθονες, οι 28" ειναι παλια μη ανταγωνιστικα μοντελα πλεον. Δες την 27" 1080p IPS HP 27es. http://www.bestprice.gr/item/2154865268/hp-pavilion-27es.html?qid=38o7sdwwDVT_db749&seq=2 H LG 29UM58 ειναι η μονη καλη αγορα απο αυτες που εβαλες, και μαλιστα σε καλη τιμη, αλλα δε χρησιμοποιειται σωστα σε 1 μετρο αποσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα