Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καποιος εμπειρια με την συγκεκριμενη καρεκλα κ γενικα εταιρια?Ειχα μια καρεκλα γραφειου καμια σχεση μ αυτη που αναφερω πιο πανω μια των 110 ευρο δηλαδη  κ τα υφασματα σκιστηκαν πανω στον χρονο που εκλεινε  κ επισης τα μαξιλαρια αρχισαν κ "καθοντουσαν" με αποτελεσμα να μην νοιωθεις πως καθεσαι σε καρεκλα αλλα σε ξυλο!

Επισης να αναφερω πως η τιμη σε σχεση με ελληνικο καταστημα κ γερμανικο ειναι σχεδον 100 ευρο πιο ακριβη εδω οποτε αν την παρω απο γερμανια παλι κερδισμενος θα βγω διοτι τα μεταφορικα ειναι 30 ευρο περιπου με λιγα λογια γλυτωνει κανεις 70 ευρο!

Επικοινωνησα με το εν λογω καταστημα στην ελλαδα,τους ρωτησα γτ τετοια διαφορα σε σχεση με γερμανια κ η απαντηση τους ηταν ως εξης:

"Δυστυχώς λόγω διαφορετικής τιμολόγησης και λόγω ελάχιστου περιθώριου κέρδους είναι η καλύτερη τιμή που μπορεί να γίνει από εμας"

Του ειπα πως ειναι απαραδεκτη τιμη για Ελλαδα κ του ευχηθηκα καλα κερδη ειρωνικα βεβαια!

post-246391-0-34499900-1474993374_thumb.png

Δημοσ.

Σ αυτά τα λεφτά πάντως παίρνεις την apollo από τον Δρομέα και κάθεσαι βασιλιάς.

Δέν αντιλέγω οτι οι καρέκλες του Δρομέα είναι cream of the crop, άλλα μιλάμε για 160 ευρώ παραπάνω απο αυτά που σκέφτεται να διαθέσει ο TS

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/1116/office_chairs.html?keyphrase=akracing&from=autocomplete

γιατι 30€ μεταφορικα;

στο σκρουτζ βρηκα αμεσως καποιον που λεει 290 με δωρεαν μεταφορικα

αρα υπαρχει ελληνας που την δινει σε καλη τιμη, δεν χρειαζεσαι το γερμανικο καταστημα (κανενα μενος σε γερμανους επιχειρηματιας μακρια απο εμας η καμπανιες τυπου makeleio , μιλαω για αποσταση (αρα μερες παραδοσης), υψηλοτερα μεταφορικα, εγγυηση κτλ) και εν τελει 15€ στην τσεπη σου παραπανω

Δηλαδη, καποιο ελληνικο μαγαζι για δικους του λογους την εχει ακριβοτερη απο ελληνες ανταγωνιστες, σιγα το θεμα - συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/c/1116/office_chairs.html?keyphrase=akracing&from=autocomplete

γιατι 30€ μεταφορικα;

στο σκρουτζ βρηκα αμεσως καποιον που λεει 290 με δωρεαν μεταφορικα

αρα υπαρχει ελληνας που την δινει σε καλη τιμη, δεν χρειαζεσαι το γερμανικο καταστημα (κανενα μενος σε γερμανους επιχειρηματιας μακρια απο εμας η καμπανιες τυπου makeleio , μιλαω για αποσταση (αρα μερες παραδοσης), υψηλοτερα μεταφορικα, εγγυηση κτλ) και εν τελει 15€ στην τσεπη σου παραπανω

Δηλαδη, καποιο ελληνικο μαγαζι για δικους του λογους την εχει ακριβοτερη απο ελληνες ανταγωνιστες, σιγα το θεμα - συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες

http://www.plus4u.gr/akracing-player-gaming-chair-black%252fred/146007277-146007277/p

μιλαω για το συγκεκριμενο σχεδιο κ απ το γερμανικο καταστημα εχω ψωνισει κ ειναι αξιοπιστο και γλυτωνεις αρκετα λεφτα αναλογα στο προιον που θες να παρεις(mindfactory.de)

Σ αυτά τα λεφτά πάντως παίρνεις την apollo από τον Δρομέα και κάθεσαι βασιλιάς.

Αναφερομαι σε μπαγκετ καθισμα κ ναι οπως αναφερθηκε πιο πανω ειναι πολλα τα φραγκα για την απολλο κ εκτος της τιμης  δεν μ αρεσει κ σαν σχεδιο!

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το μπάκετ είναι απλά μαρκεντίστικο κόλπο; Είναι ανατομικό πχ ή στο γραφείο χρειάζεσαι πλευρική στήριξη; Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με τα λεφτά που χρεώνουν τα μπάκετ παίρνεις μια ανατομικότατη διευθυντική και είσαι άρχοντας. 

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το μπάκετ είναι απλά μαρκεντίστικο κόλπο; Είναι ανατομικό πχ ή στο γραφείο χρειάζεσαι πλευρική στήριξη; Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με τα λεφτά που χρεώνουν τα μπάκετ παίρνεις μια ανατομικότατη διευθυντική και είσαι άρχοντας. 

Yποτιθεται πως το μπαγκετ ειναι ανατομικο κ πως κραταει το σωμα σε σωστη θεση,γι αυτο ρωτησα στην αρχη του θεματος αν εχει καποιος την καταλληλη εμπειρια μιας κ δεν εχω δοκιμασει ποτε μου σε τετοια καρεκλα!

Δημοσ.

Θες καρεκλα για να κάθεσαι η ενα καρναβαλι που ενα υποδηλωνει ποσο γαματος game racer εισαι? Αν θες το πρώτο, πάρε μια σωστη ανατομικη καρέκλα απο Δρομεα, ΙΚΕΑ κλπ... 

• Like 1
Δημοσ.

Θες καρεκλα για να κάθεσαι η ενα καρναβαλι που ενα υποδηλωνει ποσο γαματος game racer εισαι? Αν θες το πρώτο, πάρε μια σωστη ανατομικη καρέκλα απο Δρομεα, ΙΚΕΑ κλπ... 

Θελω μια ανατομικη καρεκλα με γαματο desing!Aν θεωρεις την καρεκλα αυτη καρναβαλι ειναι δικο σου θεμα κ γενικα ειναι ακυρο το σχολιο σου περι καρεκλας κ γαματου gamer...τελος παντων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...