Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα σημερα εναν Crucial MX300.

Τον κουμπωσα στην sata port και δοκιμασα παρτιτιον και φορματ. Δεν γινοταν με τιποτα με 4 διαφορετικα προγραμματα.

κοιταξα και σto log tou hdd low level format και μου λεει Disc cannot be accessed because is write protected.

Μου θυμισε δισκετες 1,44 που γυριζαμε το διακοπτακι σε read/write mode.

Τελικα μολις τον κουμπσωα μετα πο πολλη προσπαθεια σε αλλο sata port επαιξε κανονικοτατα.

Γιατι συνεβει αυτο?

Δημοσ.

Σε λάθος ενότητα έχεις βάλει το θέμα.

Ανέφερε ποιο αναλυτικά τι θέλεις να κάνεις και τι σύστημα έχεις για να σε βοηθεί κάποιος.

Δημοσ.

Σε λάθος ενότητα έχεις βάλει το θέμα.

Ανέφερε ποιο αναλυτικά τι θέλεις να κάνεις και τι σύστημα έχεις για να σε βοηθεί κάποιος.

απαντηση?

Σταθερο μηχανημα με Αsus μητρικη.

που να μην το λεγες..

• Like 1
Δημοσ.

Μπες bios και τσέκαρε τις θύρες αν είναι enable

Μπορείς να κάνεις καμία μέτρηση με crystalmark στον δίσκο. Θα ήθελα να ήξερα τι ταχύτητες έχει.

Δημοσ.

ολες οι sata θυρες ειναι enabled.

Μπες bios και τσέκαρε τις θύρες αν είναι enable
Μπορείς να κάνεις καμία μέτρηση με crystalmark στον δίσκο. Θα ήθελα να ήξερα τι ταχύτητες έχει.

ναι βεβαιως και μπορω θα κανω μετρηση το μεσημερι και θα σου πω γιατιι τωρα δεν ειμαι μπροστα στον υπολογιστη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ήταν enabled ωστε να τον βλέπει πώς θα εβγαζε το σφάλμα ότι δεν μπορεί να γράψει?

Αν στο ξαναβγάλει κάνεις τα εξής βήματα : 

1. ανοιγέις cmd με δικαιωματα διαχειριστη

2. πατας  : diskpart

3. πατας : list disk

4. πατας : select disk #  (όπου # βάζεις τον προβληματικό δίσκο, που έχεις εντοπίσει προηγουμένως από το list)

5. πατας : attributes disk clear readonly

6. κλείνεις cmd

Λογικά μετά απο αυτά θα είσαι οκ. 

Δημοσ.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα βάζοντας τον δίσκο σε άλλο πύργο και αρχικά τον έκανα δυναμικό από την διαχείριση δίσκων και μετά διαμόρφωση σε μορφή ntfs προεπιλεγμενες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...