Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειχε γινει μεγαλος παταγος με αυτη την υποθεση οχι μονο εδω αλλα και στην Αγγλια..ακομα ασχολουνται ολα τα μεσα...οσον αφορα τη μανα μην αφηνεται υπονοουμενα..το παιδι της εχασε και πιστεψτε με αυτο δεν το ξεπερνας ποτε...αποτι ξερω κιολας δεν εχει και οικονομικα θεματα το αντιθετο κιολας...σε καμια περιπτωση δεν το κανει για δημοσιοτητα, λεφτα κτλπ..απλα θελει να μαθει τελικα τι συνεβει...η ιδια προχωρησε τη ζωη της εκανε και αλλο παιδι, αλλα η εξαφανιση του γιου της δεν ξεχνιεται ευκολα..

• Like 2
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Brenda: “You know what I find interesting? If you lose a spouse, you’re called a widow or widower. If you’re a child and you lose your parents, then you’re an orphan. But what’s the word to describe a parent who loses a child? I guess that’s just too fucking awful to even have a name.”

Six Feet Under “Life’s Too Short” (Episode 1.09)

• Like 7
Δημοσ.

Αυτό με τη Ντίσνευλαντ ακούστηκε για έναν που έχει έπιπλα στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα ότι τα βρήκε χωρίς όργανα. Πίστευα τόσα χρόνια ότι είναι αστικός μύθος.

Τώρα ξέρεις πια την αλήθεια. 

Εντάξει φτάνει. Μπορείτε να το κλειδώσετε - παρακαλώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν είμαι.

Ποια λογική εξήγηση δίνετε εσεις πάντως;

Το βουτηξαν οι γύφτοι; Τον σκότωσε ο τύπος με τη μπουλντόζα και τον έθαψε (και για ποιο λόγο);

Ελλάδα είχαμε και 2 υποθέσεις (Δουρής και πρόσφατα το άλλο κοριτσάκι) που εφταιγαν οι γονείς. Συνήθως βεβαια, τέτοιες ιστορίες "μπάζουν" από την αρχή.

Και κάτι τελευταίο, Αγγλία τα μέσα πληρώνουν όσο - όσο για να βγάλουν είδηση. Αυτό δε σας προβλημάτισε ποτέ;

Ένα άρθρο στις εφημερίδες δεν το τραβάνε όπως στην Ελλάδα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται στις ειδήσεις λόγο της έρευνας που κάνει η South Yorkshire Police στην Κω.

Και όσοι γράφατε ασυναρτησίες όπως εσύ, δεν θα κατέβαζε η Αστυνομία με εξοδά της 19 άτομα CI συνεργείο και αξιωματικούς για το τίποτα.

Ο μεγάλος κυνισμός είναι Ελληνικό χαρακτηριστικό, όμως εσύ το έχεις έχεις τραβήξει στα άκρα. Δι αυτό συμβουλεύω να μην κάνεις παιδιά, διαφορετικά με την νοοτροπία και τις ιδέες σου, θα μπλέξεις με τις κοινωνικές υπηρεσίες και θα σου φταίει ο Κράτος...

• Like 6
Δημοσ.

Παιδιά αυτό πιστέψτε με είναι τρομερό. Κάποιοι γνωστοί μας χάσανε (ή μάλλον τους απηγαγαν) τα παιδιά στις αρχές 2000 στη Disneyland. Δεν τα έχουν βρει μέχρι τώρα αλλά ακόμη ψάχνουν. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν δηλαδή;

Οργανωμένο κύκλωμα απαγωγής παιδιών που δρα μέσα στην Disneyland και δεν τους έχουν πιάσει ακόμα;

Κι εγώ είχα την εντύπωση ότι είναι μύθος πάντως: http://www.snopes.com/horrors/parental/kidnap.asp

Δημοσ.

καλα και πως ξερουν οτι ο μαρτυρας ειναι αξιοπιστος και δεν τους παραμυθιαζει; και γιατι δημοσιευσαν το ονομα του οδηγου;

παντως το εχασε το χωραφι του ο ιδιοκτητης.

Δημοσ.

Παιδί έχασε, όχι κάλτσα. Εδώ δεν ξεπερνάς ποτέ τον θάνατο του παιδιού σου, θα ξεπεράσεις την εξαφάνιση του; Δεν ξέρεις αν μπορείς να θρηνήσεις.

Εδώ έγραψε ένας παραπάνω φτάνει και νισάφι λες και πρόκειται για την eurovision και όχι για την πιθανή δολοφονία ενός παιδιού.

Μπλα μπλα μπλα.

Και να έμαθε οτι το παιδί της δεν βρίσκεται εκεί στο χωράφι τι κερδίζει?

Πάλι δεν έμαθε αν ζει ή αν πέθανε.

Το λάθος που κάνετε όλοι είναι πως θεωρείτε δεδομένο οτι επειδή δεν πέθανε το παιδί στο σημείο που ανέφερε κάποιος ή με τον τρόπο που ανέφερε κάποιος τότε σημαίνει οτι το παιδί δεν πέθανε. Εκτός αν κάποιοι δέχονται την λογική οτι επειδή δεν επιβεβαίωθηκε η φήμη και η παπάτζα που πέταξε κάποιος τότε σημαίνει πως ισχύει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ανέφερε.

Τα υπόλοιπα με πόνους μανάδων πατεράδων δεν με ενδιαφέρουν. Όταν κάποιος εξαφανίζεται χωρίς λόγους και δεν ξαναδίνει σημεία ζωής τότε δύο πράγματα συμβαίνουν για μένα ή έφυγε με δική του θέληση και δεν θέλει να μάθουν τίποτα οι δικοί του για κάποιους λόγους ή πέθανε.

Στην περίπτωση του παιδιού, ή το πήρανε κάποιοι ή πέθανε. Αν δεν θέλει να αποδεχτει την πραγματικότητα δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, πόνος υπάρχει και θα υπάρχει και αυτός ο πόνος είναι τεράστιος αλλά αφορά τον γονέα και οχι εμένα που είμαι ένας τρίτος ανεξάρτητος παρατηρητής του γεγονότος.

Και η προγιαγιά μου έχασε ξαφνικά ένα από τα παιδιά της στην κατοχή, κάποιοι γνωστοί στο χωριό έλεγαν οτι μάλλον σκοτώθηκε αλλά δεν ήξεραν σίγουρα, δεν της ανέφεραν τίποτα για να μην στεναχωρηθεί και το έπαιζαν οτι χάθηκε και δεν εμφανήστηκε ποτέ, μετά από αρκετά χρόνια αποδέχτηκε οτι πέθανε.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να εξαφανίζεται για 20 χρόνια έτσι ξαφνικά από τους δικούς του χωρίς την δική του θέληση ή χωρίς να έχει πεθάνει. Αν μιλάμε για εξαφανίσεις παιδιών και βρεφών, ακόμα και περιπτώσεις με παράνομη υιοθεσία και τέτοια θέματα να υπάρχουν, κάποια στιγμή στο μέλλον αποκαλύπτεται η αλήθεια αν το μάθει το παιδί οτι είχε άλλους γονείς και θα το ψάξει, θα βρει κάποιο πιστοποιητικό γέννησης που να τα λέει κάπως περίεργα στα ονόματα γονέων ή στον τόπο γέννησης και από εκεί θα αρχίσει να ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι, δεν ζούμε ούτε στην Αφρική ούτε στην Ινδία.

Edit: Και για να προλάβω σχόλια του στυλ: Στείρωση κτλ. Εννοείται πως ο καθένας έχει δικαίωμα να ψάχνει για κάποιο δικό του θέμα όσο θέλει. Εγώ αναφέρω πως κρίνω το γεγονός σαν ένα τρίτο άτομο που δεν με αφορά. Η μάνα ας κάνει οτι θέλει, από την στιγμή που θα αρχίσει το θέμα να παίζεται σε όλα τα media ο καθένας έχει δικαίωμα να το κρίνει. Ο κυνισμός υπάρχει και είναι απολύτως λογικό γιατί τα προβλήματα που έχουμε σαν χώρα είναι πολύ περισσότερα από οτι τότε, ακόμα και εγώ διαφορετική κρίση για ένα γεγονός θα έλεγα πριν 10-15 χρόνια και διαφορετική τώρα, πόνο έχουμε νιώσει και άλλοι για τον χαμό δικών μας προσώπων σε διαφορετικό βαθμό και αναλόγως την ηλικιία βέβαια, πόνο δεν νιώθει μόνο η μάνα επειδή έχασε το παιδί της.

Δημοσ.

Ψάχνει η μάνα το παιδί της και υπάρχουν άτομα σε αυτόν τον πλανήτη που την θεωρούν ύποπτη, παράλογη, ψώνιο και θεότρελη τζεσουσκραιστωμαιγκατ κατέβα κάτω !!!

Ακριβώς αυτό, τίποτε περισσότερο τίποτα λιγότερο

και ποιος ειπε οτι θελω παιδια;

Μπορω να καταλαβω την θλιψη για δύο, τρία , πεντε αντε και δεκα χρονια αλλα μετα απο 25; Εκ των πραγματων δεν γινεται, παυεις να λειτουργεις σαν ανθρωπος, γινεται εμμονη πλεον. Αρα ειτε απλα γουσταρει που γινεται ακομα σουσουρο γυρω απο αυτη την ιστορια ή οντως της εχει γινει εμμονη, γιατι και να βρισκοταν σημερα αυτο το παιδι που πολυ αμφιβαλω, τι θα γινοταν; Θα επεφτε στην αγκαλια της και θα εκλαιγαν για 2 ωρες μαζι; Θα ήταν απλα δύο ξενοι και δεν θα αποκτουσαν ποτε την σχεση παιδιου μανας που εχουν δύο ανθρωποι που εχουν ζησει μαζι 20 χρονια. Ενας νορμαλ ανθρωπος απλα μετα απο χρονια το παιρνει αποφαση ή βρισκεις μηχανισμους για να ανταπεξελθει στην κατασταση.  Ο χρονος τα γιατρευει ολα λενε αρα αν αυτή ακομα οδυρεται μετα απο τοσα χρονια καποιο λακο εχει η φαβα. Είναι απλη στεγνη λογικη, το επιχειρημα «οσοι δεν εχουν παιδι δεν καταλαβαινουν» δεν ειχε λογικη βαση απο ενα σημειο και μετα. Πεφτει στην ιδια κατηγορια με το πιστευε και μη ερευνα, δεν δινει καποια εξηγηση αλλα σκεπαζει τα παντα με ενα μυστικιστικο πεπλο του στυλ «εγω ξερω κι εσυ οχι και δεν μπαινω στον κοπο να σου εξηγησω» γιατι προφανως κανεις δεν μπηκε στον κοπο να εξηγησει γιατι εχει λογικη μετα απο τοσα χρονια να υπαρχει ακομα μια τετοια προσηλωση. Αρα μεχρι καποιος να εξηγησει με λογικα επιχειρηματα γιατι ειναι λογικο και νορμαλ να υπαρχει μετα απο 25 χρονια τετοια εμμονη θα πιστευω αυτο που προσταζει η απλη λογικη.

• Like 1
Δημοσ.

Οργανωμένο κύκλωμα απαγωγής παιδιών που δρα μέσα στην Disneyland και δεν τους έχουν πιάσει ακόμα;

Κι εγώ είχα την εντύπωση ότι είναι μύθος πάντως: http://www.snopes.com/horrors/parental/kidnap.asp

Είπα εγώ ότι ήταν οργανωμένο; Δεν είναι ουρμπανιά το συγκεκριμένο περιστατικό. Τους γνωρίζω τους ανθρώπους. Τα παιδιά τους όντως εξαφανιστηκαν και δεν βρέθηκαν ποτέ. Δεν το είπα για να δείξω ότι η Disneyland είναι επικίνδυνη, απλώς ανέφερα το μέρος εξαφανισης.

• Moderators
Δημοσ.

Θα ήταν απλα δύο ξενοι και δεν θα αποκτουσαν ποτε την σχεση παιδιου μανας που εχουν δύο ανθρωποι που εχουν ζησει μαζι 20 χρονια.

Δε διαφωνω. Αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Προφανως και θα εχουν και οι δυο κερδος απο αυτο αν υποθεταμε πως συνεβαινε. Δηλαδη θεωρεις πως το παιδι θα σπαζοταν αν αποκαλυπτοταν η βιολογικη του μητερα?

Ενας νορμαλ ανθρωπος απλα μετα απο χρονια το παιρνει αποφαση ή βρισκεις μηχανισμους για να ανταπεξελθει στην κατασταση.  Ο χρονος τα γιατρευει ολα λενε αρα αν αυτή ακομα οδυρεται μετα απο τοσα χρονια καποιο λακο εχει η φαβα. Είναι απλη στεγνη λογικη, το επιχειρημα «οσοι δεν εχουν παιδι δεν καταλαβαινουν» δεν ειχε λογικη βαση απο ενα σημειο και μετα. 

Κατ'αρχας οταν βγαινει η πληροφορια που βγηκε, προφανως και θα επαναπυροδοτησει τις αντιδρασεις της μητερας. Θελω να πω, δεν την ειδα να ειναι 24/7 σε μια τηλεοραση και να μιλαει για το παιδι. Και εδω ειναι η διαφωνια μου. Ο καθενας κανει process ενα ερεθισμα σε διαφορετικους χρονους. Εγω σε Χ διαστημα εσυ σε 2Χ κ.ο.κ. Γιατι να ειναι λογικο το δικο μου διαστημα και οχι το δικο σου λοιπον?

. Αρα μεχρι καποιος να εξηγησει με λογικα επιχειρηματα γιατι ειναι λογικο και νορμαλ να υπαρχει μετα απο 25 χρονια τετοια εμμονη θα πιστευω αυτο που προσταζει η απλη λογικη.

Γιατι απλουστατα δεν υπαρχει απλη λογικη σε κατι τετοιο. Το καλυτερο επιχειρημα που μπορω να δωσω στο γιατι ειναι λογικο, ειναι διοτι μιλαμε για ανθρωπινη ψυχολογια και μηχανισμους που διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο, δεν υπαρχει νορμα ουτε ειναι λογικο να ειμαστε αφοριστικοι σε κατι τετοιο.

Κατατα διαφωνω καθετα σχετικα με το επιχειρημα "οποιος δεν Χ... τοτε δεν καταλαβαινει". Δεν αντιλαμβανομαστε ολοι τα παντα 100% βιωματικα.

• Like 4
Δημοσ.

Δε διαφωνω. Αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Προφανως και θα εχουν και οι δυο κερδος απο αυτο αν υποθεταμε πως συνεβαινε. Δηλαδη θεωρεις πως το παιδι θα σπαζοταν αν αποκαλυπτοταν η βιολογικη του μητερα?

Δεν ξερω αν θα σπαζοταν, πιθανως οχι αλλα ποτε δεν ξερεις

Κατ'αρχας οταν βγαινει η πληροφορια που βγηκε, προφανως και θα επαναπυροδοτησει τις αντιδρασεις της μητερας. Θελω να πω, δεν την ειδα να ειναι 24/7 σε μια τηλεοραση και να μιλαει για το παιδι. Και εδω ειναι η διαφωνια μου. Ο καθενας κανει process ενα ερεθισμα σε διαφορετικους χρονους. Εγω σε Χ διαστημα εσυ σε 2Χ κ.ο.κ. Γιατι να ειναι λογικο το δικο μου διαστημα και οχι το δικο σου λοιπον?

Αρα καποιος σιγονταρει αυτη την ιστορια το οποιο κανει ακομα πιο υποπτα τα πραγματα οχι για την μητερα, που οκ αντε πες δεχομαι το επιχειρημα σου οτι δεν ειναι 24/7 στην τηλεοραση αλλα για τους δημοσιογραφους και τα καναλια. Επισης δεχομαι οτι ο καθενας εχει τον δικο του χρονο για να επεξεργαστει ενα τραγικο γεγονος απλα θεωρω οτι υπαρχουν και καποια ορια, απο καποια στιγμη και μετα ξεχνας.

Γιατι απλουστατα δεν υπαρχει απλη λογικη σε κατι τετοιο. Το καλυτερο επιχειρημα που μπορω να δωσω στο γιατι ειναι λογικο, ειναι διοτι μιλαμε για ανθρωπινη ψυχολογια και μηχανισμους που διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο, δεν υπαρχει νορμα ουτε ειναι λογικο να ειμαστε αφοριστικοι σε κατι τετοιο.

Κατατα διαφωνω καθετα σχετικα με το επιχειρημα "οποιος δεν Χ... τοτε δεν καταλαβαινει". Δεν αντιλαμβανομαστε ολοι τα παντα 100% βιωματικα.

Δεχεσαι ομως οτι υπαρχει εστω και μια περιπτωση ολο αυτο να ειναι οντως ειτε δημοσιογραφικο κολπο για χαρη της τηλεθεασης ή να προκεται περι εμμονης;

Είπα εγώ ότι ήταν οργανωμένο; Δεν είναι ουρμπανιά το συγκεκριμένο περιστατικό. Τους γνωρίζω τους ανθρώπους. Τα παιδιά τους όντως εξαφανιστηκαν και δεν βρέθηκαν ποτέ. Δεν το είπα για να δείξω ότι η Disneyland είναι επικίνδυνη, απλώς ανέφερα το μέρος εξαφανισης.

δεν ξερω κατα ποσο ολο αυτο ειναι αληθεια αλλα απο την αλλη εχει μια λογικη η disneyland να ειναι προσφιλες μερος για απαγωγες παιδιων, κυκλοφορουν πολλα παιδια εκει, υπαρχει πολυς κοσμος και ειναι ευκολο για γινει μια μικρη αναταραχη να παρεις μια στιγμη τα ματια σου απο τον αλλον και να εχει εξαφανιστει (και 10 μετρα πιο περα να ειναι, με τοσο κοσμο απλα δεν τον βλεπεις)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεχεσαι ομως οτι υπαρχει εστω και μια περιπτωση ολο αυτο να ειναι οντως ειτε δημοσιογραφικο κολπο για χαρη της τηλεθεασης ή να προκεται περι εμμονης;

Δεν ξερω, για το δικο μου σκεπτικο ειναι far fetched κατι τετοιο για να ειμαι ειλικρινης. Η εμμονη δηλαδη, γιατι οσον αφορα τους δημοσιογραφους και τα καναλια, δε νομιζω πως θα υπηρχε και κατι που θα μπορουσε να με εκπληξει.

Δημοσ.

Η Disneyland έχει cctv, πως εξαφανίζονται τα παιδιά χωρίς να φανεί το οτιδήποτε?

Στο συγκεκριμένο περιστατικό για να καταλάβουν ότι το πρώτο παιδί έλειπε είχαν περάσει περίπου 45 λεπτά οπότε άνετα έβγαινες από το πάρκο και στο δεύτερο πάλι (ενώ ψαχνανε για το πρώτο) κανένα 35 λρπτο πάλι. Δυστυχώς κάνανε λάθη που τους κόστισαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...