zoranb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Λόγω έλειψης χώρου αποθήκευσης, θέλω να έχω μια όσο το δυνατόν μικρότερη λεκάνη για τα ρούχα μου όταν τα βγάζω από το πλυντήριο ή τέλος πάντων κάποιο δοχείο, έξυπνο και μικρό ώστε να μην μου πιάνει χώρο κατά την αποθήκευση. Καμιά ιδέα;
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Για τα βρεγμένα λέγεται απλώστρα και για τα στεγνά ντουλάπα.
saxos55 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Περίμενε. Δε σου έκαναν δώρο λεκάνη με το πλυντήριο; Επίσης, που μένεις πια ρε zoranb; Σε smial; Εγώ δεν κατάλαβα τι θες. Αφού τα βγάζεις απ'το πλυντήριο, πρέπει να απλωθούν. Τι λεκάνη/δοχείο εννοεις; 1
zoranb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Για τα βρεγμένα λέγεται απλώστρα και για τα στεγνά ντουλάπα. Για τη μεταφορά τους από το πλυντήριο στην απλώστρα εννοώ!
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 δεν μπορείς να βάζεις την λεκάνη πάνω στο πλυντήριο;
Θεkλα Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τη λεκάνη για να τα μεταφέρει μέχρι την απλώστρα εννοεί μαλλον. Απλά δε θέλει λεκάνη αλλα κάτι πιο transformer. Κάτι τέτοιο ίσως; Ψάξου εδώ καλύτερα: http://www.skroutz.gr/c/1181/baskets.html?page=1 1
zoranb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ακριβώς Θέκλα, κάτι εύκαμπτο, ώστε να το διπλώνω και μαζεύω μετά για να μην πιάνει χώρο!
Haldol Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μετέφερέ τα με το χέρι (σε 2 δόσεις), δεν είναι κόπος. Το έκανα για ~2 χρόνια μέχρι να ξεβαρεθώ και να πάω να πάρω μια λεκάνη.
zoranb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μετέφερέ τα με το χέρι (σε 2 δόσεις), δεν είναι κόπος. Το έκανα για ~2 χρόνια μέχρι να ξεβαρεθώ και να πάω να πάρω μια λεκάνη. Κι εγώ το έκανα, αλλά πέφτανε χάμο στο μπαλκόνι οι κάλτσες και τα εσώρουχα και καταλαβαίνεις! Χμμ πιό ωραίο από ένα σάκο αλλά που να το βρω αυτό εδώ στο Ελλάντα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα