InsertCoinToJoi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια... πηγα σε ενα σπιτι και ειχανε φως στο σπιτι τους λευκο.... οταν λεμε λευκο... λευκο παγωμενο! και δεν εφτανε μονο αυτο.... ειχε φως... μαλλον ΦΩΣ! δεν ηταν καντηλακι σαν λατρης του πολυ φωτισμενου δωματιου θελω και εγω κατι τετοιο βυσμα εχω E27 στο ντουι.... τι επιλογες εχω γιατι δεν ξερω απο αυτα για να πετυχω ΛΕΥΚΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ! Σας ευχαριστω προκαταβολικα
Heybro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εδώ είσαι: http://m.banggood.com/Digoo-Lark-Series-E27-High-PF-Top-Quality-3W-5W-7W-9W-12W-LED-Globe-Bulb-Home-Lighting-AC85-265V-p-1060451.html Επιλέγεις την 12αρα και χρώμα pure white. Ότι καλύτερο βρίσκεις σε αυτά τα χρήματα.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 κατι απο ελλαδα? μα 12 watt λεντ να βγαλουν τοσο φως?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 https://www.ledokosmos.gr Oτι λάμπα θέλεις και σε τιμές κινας
Dannie Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 "Cold white" εμενα δεν μου αρεσει μου θυμιζει νοσοκομειο και ποσο για υπνοδωματιο...! Προτιμω το warm white αλλα γουστα ειναι αυτα κατι απο ελλαδα? μα 12 watt λεντ να βγαλουν τοσο φως? Μπορουν να βγαλουν και 100W (εγω εχω μια 10w led που βγαζει 80W) Δεν ξερω ποσο ρολο παιζει η φιρμα η philips ειναι ακριβη!
Weiss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Τα lumens πρέπει να κοιτάς όχι τα Watt. Πρέπει να μας πεις πόσα τ.μ. είναι το δωμάτιο και τί άλλο φωτισμό έχεις.
Alphaleader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια... πηγα σε ενα σπιτι και ειχανε φως στο σπιτι τους λευκο.... οταν λεμε λευκο... λευκο παγωμενο! και δεν εφτανε μονο αυτο.... ειχε φως... μαλλον ΦΩΣ! δεν ηταν καντηλακι σαν λατρης του πολυ φωτισμενου δωματιου θελω και εγω κατι τετοιο βυσμα εχω E27 στο ντουι.... τι επιλογες εχω γιατι δεν ξερω απο αυτα για να πετυχω ΛΕΥΚΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ! Σας ευχαριστω προκαταβολικα αντε καλα... αυτοι μπερδεψανε το γραφειο με το σπιτι... αλλα και συ?
cosmos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και εμένα μου αρέσει το πολύ φως στο δωμάτιο και μετά από αρκετές δοκιμές απαγοητεύτηκα απ τις λάμπες που αγόραζα (μάρκες και ακριβές)...ώσπου τυχαία από κινέζικο μαγαζί βρήκα λάμπα οικονομίας 28w 6400K μάρκας DG (μ έκαψες δηλαδή) με τιμή στα 3,5 περίπου και έμεινα απολύτως ευχαριστημένος και με την ένταση (το κάνει μέρα ) και με το λευκό... Και όσο για αξιοπιστία...2 χρονάκια πέρασαν κιόλας...απόσβεση έκανε
InsertCoinToJoi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και εμένα μου αρέσει το πολύ φως στο δωμάτιο και μετά από αρκετές δοκιμές απαγοητεύτηκα απ τις λάμπες που αγόραζα (μάρκες και ακριβές)...ώσπου τυχαία από κινέζικο μαγαζί βρήκα λάμπα οικονομίας 28w 6400K μάρκας DG (μ έκαψες δηλαδή) με τιμή στα 3,5 περίπου και έμεινα απολύτως ευχαριστημένος και με την ένταση (το κάνει μέρα ) και με το λευκό... Και όσο για αξιοπιστία...2 χρονάκια πέρασαν κιόλας...απόσβεση έκανε δεν μου λες ινφο για το μαγαζι? και λινκ με την λαμπα?
cosmos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για τέτοια λάμπα μιλάω : Όσο για το μαγαζί...απ αυτά τα κινέζικά που υπάρχουν κατά δεκάδες σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδος πλέον Που την δοκιμάζεις κιόλας μπροστά τους (¨Εχεις δίκιο έπρεπε να αναφέρω και την λέξη "φυσικό" μαγαζί)
george_gr1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τι λαμπα χρειαζεται για να βλεπεις τα χρωματα οπως τα βλεπεις στο φως της ημέρας; Πχ στο δωματιο κοβω το κεφαλι μου η καλτσα ειναι μαυρη και μολις ανοιξω το πατζουρι και μπει φως ημερας μεταμορφωνεται ξεκαθαρα σε μπλε σκουρα χαχα. Σοβαρα μιλαω παντως τι λαμπα χρειαζεται;
naftis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Το φως είναι ενδιαφέρον θέμα. Αν το φως είναι από δυνατή led λάμπα θα είναι προβληματικό για τον ύπνο. Για το υπνοδωμάτιο χρειάζεται warm λευκό μέτριας έντασης. Πολλές εταιρείες, osram κλπ, έχουν κατάλληλες λάμπες. Αν είναι χώρος δουλειάς χρειάζεται δυνατό φως. Το δυνατό φως ενεργοποιεί τον οργανισμό ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Γιατί προβληματικό για τον ύπνο? Αφήνεις φως ανοιχτό?
kin® Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ρίξε και μια ματιά σε αυτά τα vintage φωτιστικά για να είσαι κομπλέ. https://www.flexven.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD/%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%82/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82/
filipN Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τι λαμπα χρειαζεται για να βλεπεις τα χρωματα οπως τα βλεπεις στο φως της ημέρας; Πχ στο δωματιο κοβω το κεφαλι μου η καλτσα ειναι μαυρη και μολις ανοιξω το πατζουρι και μπει φως ημερας μεταμορφωνεται ξεκαθαρα σε μπλε σκουρα χαχα. Σοβαρα μιλαω παντως τι λαμπα χρειαζεται; Θα ψάξεις για λάμπα με υψηλό CRI (color rendering index).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα