TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι ξαφνικα σε πειραξαν οι τροποι, που αν εβαζες λιγο το μυαλο σου να δουλεψει και εβγαζες τα fanboy γυαλια θα καταλαβαινες οτι απλα παροτρυνω τον παραπανω χρηστη να μην ασχολειται με τον TheElf. Οχι γιατι δεν ειναι αρκετα εξυπνος για να καταλαβει αλλα επειδη απλα το παιδι δεν θελει. Υποστηριζει ενεργα μια συγκεκριμενη εταιρεια (γουστο του καπελο του και ολας) και μπορει να εχει και τα ωφελει του, ειναι απλα χασιμο χρονου. Δεν έχει να κάνει με fanboyισμό ,όταν ο άλλος βγαίνει και λέει ότι θες τάδε αριθμό πυρήνων ή τον χ επεξεργαστή και πάνω για να παίζεις παιχνίδια και στο ίδιο ποστ λέει ότι τρέχει μόνο στα 38% ε προφανώς ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή αυτός είναι που απλά δεν θέλει. Υποστηριζει ενεργα μια συγκεκριμενη εταιρεια (γουστο του καπελο του και ολας) και μπορει να εχει και τα ωφελει του, ειναι απλα χασιμο χρονου. 1
cliobaccarra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει να κάνει με fanboyισμό ,όταν ο άλλος βγαίνει και λέει ότι θες τάδε αριθμό πυρήνων ή τον χ επεξεργαστή και πάνω για να παίζεις παιχνίδια και στο ίδιο ποστ λέει ότι τρέχει μόνο στα 38% ε προφανώς ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή αυτός είναι που απλά δεν θέλει. Υποστηριζει ενεργα μια συγκεκριμενη εταιρεια (γουστο του καπελο του και ολας) και μπορει να εχει και τα ωφελει του, ειναι απλα χασιμο χρονου. Να εγραφες και με το ιδιος παθος, υποστηριζοντας οτι δεν υπαρχει bottleneck (που κακως αναφερεται στο 99% των περιπτωσεων) θα σου εβγαζα το καπελο. Αφου οπως ειδαμε και παραπανω τερματιζουν ανετα τις καρτες γραφικων και μαλιστα για πλακα. Και στα 1080 λιγο πολυ το ιδιο συμβαινει τωρα σε 800x600 δεν ξερω!
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Να εγραφες και με το ιδιος παθος, υποστηριζοντας οτι δεν υπαρχει bottleneck (που κακως αναφερεται στο 99% των περιπτωσεων) θα σου εβγαζα το καπελο. Δεν καταλαβαίνω που θες να το πας με αυτό το σχόλιο,διαφέρει η δικιά σου έννοια του bottleneck από αυτήν όλου του κόσμου; Bottleneck έχεις πάντα και από παντού, από ό,τι και να αποτελείται το σύστημά σου,οτιδήποτε σου κόβει από την ιδανική ταχύτητα του συστήματος σου είναι bottleneck(ακόμα και από πλευράς λογισμικού,driver api ακόμα και αυτό το un/optimized που μας αρέσει να πετάμε συνεχώς είναι bottleneck) ,όπως καλή ώρα εδώ που η gpu τρέχει στα 100% ενώ η cpu μόνο στα 40% ,σου κόβει ένα ιδανικό 60%,μιλάμε για το Bottleneck του αιώνα. Τώρα πως κάποιοι έχουν την εντύπωση πως αυτά τα ποσοστά που δεν κάνουν τίποτα προσφέρουν με κάποιον μαγικό τρόπο κάτι στην ταχύτητα μου είναι μυστήριο. Αφου οπως ειδαμε και παραπανω τερματιζουν ανετα τις καρτες γραφικων και μαλιστα για πλακα. Και στα 1080 λιγο πολυ το ιδιο συμβαινει τωρα σε 800x600 δεν ξερω! Ναι οκ,το θέμα είναι πόσο «λίγο πολύ» . Αν και πλέων με κάτι preset τύπου hyper/extreme/crazy ναι θα τερμάτιζαν και στα 1080 και μάλλον πάλι με το ίδιο ποσοστό χρήσης cpu... (οπότε και πάλι,το 40% ενός fx-8 στα ~5Ghz ή ενός stock i7 4770k τα πιάνει άνετα και ένας i3) 1
Orgios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ημαρτον ρε φιλε μιλάμε για υπολογιστική ισχύ όχι για 10 κιλά φέτα.... Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν (που προφανώς δεν είναι και οι τυφλοί το καταλαβαίνουν αυτό) είναι σαν να λες στο παιδί πάρε έναν οποιονδήποτε επεξεργαστή αφου όλοι θα αποδίδουν το ίδιο (genious! ) , αλλά παρε intel. Γιατί αφου υπεραπλουστευεις δεν του προτείνεις εναν 1090Τ ή εναν 980? Ετσι όπως πας προκειμένου να μην παρει καποιος amd θα του προτείνεις κανέναν 68020!!!! Και αφού κάνεις τον μπακάλη θα σου μιλήσω μπακάλικα , αφου λοιπόν παραδεχεσαι (που επαναλαμβάνω δεν είναι έτσι αλλά για να μην σε μπλέξω περισσότερο θα παω έτσι όπως θες) οτι ένας i3 αποδίδει στα παιχνίδια το ίδιο με εναν i7 4770k (pause for laughter) ή έναν amd fx 8350 (amd φτου φτου) γιατί να μην πάρει τότε έναν fx 8350 που είναι καλυτερος σε όλα τα άλλα? (επεξεργασία βιντεο, streaming παραλληλα κτλ κτλ ) . Είναι σαν να μου λές ότι είτε είσαι κολλημένος είτε είσαι κολλημένος.... Ένα απο τα δύο... Βασικά σταμάτα να δίνεις "συμβουλές" λυπήσου τον κόσμο που θα μείνει με τους i3 επειδή ήθελες να κανεις την ποζερια σου...
Kostas.karras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 https://m.youtube.com/watch?v=KEEuXQf29Z4 https://m.youtube.com/watch?v=KEEuXQf29Z4 https://m.youtube.com/watch?v=7mMuTsqn4O8 https://m.youtube.com/watch?v=H_hBNVHr8cw
Orgios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 μαλλον πιο εγκυρο απο τον ρωσο που έβαλες...
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 μαλλον πιο εγκυρο απο τον ρωσο που έβαλες... 2012 επεξεργαστες....Φρεσκο πραγμα που λεμε... Και τα παιχνιδια ολοκαινουργια... 1
Orgios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 2012 επεξεργαστες....Φρεσκο πραγμα που λεμε... Και τα παιχνιδια ολοκαινουργια... Δεν σου αρεσαν τα παιχνιδια που έβαλα , η ανάλυση 4k που έβαλα, τα παιχνίδια του βίντεο, τα benchmarks του Gears Of War 4 , αυριο δεν θα σου αρέσουν του BF1 (τι σου αρέσει τελικά?? ) ΑΛΛΑ σου αρέσει η αγορά διπύρηνου επεξεργαστή εν ετη 2016!!!! Μάλιστα....
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 μαλλον πιο εγκυρο απο τον ρωσο που έβαλες... Απο περιεργεια τι τον κανει πιο εγκυρο? (δεν λεω οτι δεν ειναι, απλα αναρωτιεμαι τι κανει τους αλλους λιγοτερο εγκυρους) 1
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν σου αρεσαν τα παιχνιδια που έβαλα , η ανάλυση 4k που έβαλα, τα παιχνίδια του βίντεο, τα benchmarks του Gears Of War 4 , αυριο δεν θα σου αρέσουν του BF1 (τι σου αρέσει τελικά?? ) ΑΛΛΑ σου αρέσει η αγορά διπύρηνου επεξεργαστή εν ετη 2016!!!! Στις χαζομαρες βλεπω πρωτοι ειμαστε. Μου ανεβαζεις ενα video για να ισχυροποιησεις την αποψη σου απο συγκριτικο επεξεργαστων του 2012 και τα παιχνιδια που αναφερει ο τυπας ειναι τα Crysis 2 Crysis Warhead Metro 2033 Trine 2 Χρειαζεται να αναφερω ημερομηνιες στα παιχνιδια αυτα? Επισης ποτε μου δεν καταλαβα το νοημα να συγκρινονται επεξεργαστες σε παιχνιδια που δεν εχουν απαιτησεις σε επεξεργαστικη ισχυ,αρα open world και mmo. Γιαυτο και στα περισσοτερα παιχνιδια μεχρι και σημερα οι καινουργιοι i3 ειναι τοσο ψηλα,γιατι τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι gpu heavy παρα cpu. Επισης εχεις δικιο μου αρεσει η αγορα i3 εν ετη 2016... Υπο αλλες συνθηκες ειναι εγκλημα εν ετη 2016-2017 να προτεινει ο κοσμος 2πυρηνους intel αλλα οταν το budget ειναι γενικα χαμηλο και η Amd καθεται και ασχολειται με κονσολες,κανε και αλλιως.Τουλαχιστον αν ποτε αργοτερα γινει τιποτα μπορεις να αναβαθμισεις σε i5(εστω και σε μτχ),αρα κατι ειναι και αυτο απο το τιποτα. Απο περιεργεια τι τον κανει πιο εγκυρο? (δεν λεω οτι δεν ειναι, απλα αναρωτιεμαι τι κανει τους αλλους λιγοτερο εγκυρους) Το οτι λεει θετικα λογια για τον επεξεργαστη που εχει.... 1
Orgios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Απο περιεργεια τι τον κανει πιο εγκυρο? Τι κάνει πιο εγκυρο ένα καναλι πληροφορικής με 600.000 subscribers με πάνω απο 1000 βιντεο με site με 100αδες reviews κτλ κτλ τκλ απο τον ρώσσο techno-kitchen? Τίποτα φίλε μου μπορείς να επιλέξεις τον ρωσσο για την πληροφόρηση σου, οι άλλοι προφανως είναι ψευτες και λωποδύτες...
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν σου αρεσαν τα παιχνιδια που έβαλα , η ανάλυση 4k που έβαλα, τα παιχνίδια του βίντεο, τα benchmarks του Gears Of War 4 , αυριο δεν θα σου αρέσουν του BF1 (τι σου αρέσει τελικά?? ) Για το Gears of war 4 θα το δεις και εσυ ο ιδιος οτι οταν πας να πειραξεις τις οποιες ρυθμισεις σου λεει απο διπλα τι εχει παραπανω απαιτησεις Gpu Cpu Vram Σε σχεδον ολες τις ρυθμισεις οι απαιτησεις σε Cpu χαρακτηριζονται ως Minor(δηλαδη ελαχιστες),και στα αλλα δυο αναλογα την ρυθμιση moderate ή major Επισης σου εχω ξαναπει οτι εγω αγαπητε ειμαι gamer οχι Benchmarker. Με ενδιαφερουν οι ρυθμισεις μονο οταν πρωτο ξεκιναω το παιχνιδι,δεν αγοραζω παιχνιδια για να βλεπω νουμερακια γιαυτο και δεν με ενδιαφερει ποιος επεξεργαστης ειναι ο καλυτερος(οπως και τους περισσοτερους)ή ποιος επεξεργαστης εχει 1,2,5,10frames παραπανω αλλα ποιος ειναι συνολικα καλυτερος. Το θεμα λοιπον ανοιξε για αγορα επεξεργαστη για παιχνιδια εν ετη 2016(που το αναφερεις και στο τελευταιο σημειο)και εφτασε κλασσικα να γυρναει σε intel vs amd στους ακριβοτερους επεξεργαστες γιατι ετσι γουσταρουν μερικοι κλασσικα. Ακομα και η ιδια σου η συμμετοχη στο θεμα ηταν ακυρη και το παραδεχτηκες και εσυ ο ιδιος αλλα ειπαμε το προβλημα εγω το εχω.... 1
Orgios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Στις χαζομαρες βλεπω πρωτοι ειμαστε. Μου ανεβαζεις ενα video για να ισχυροποιησεις την αποψη σου απο συγκριτικο επεξεργαστων του 2012 και τα παιχνιδια που αναφερει ο τυπας ειναι τα Crysis 2 Crysis Warhead Metro 2033 Trine 2 Χρειαζεται να αναφερω ημερομηνιες στα παιχνιδια αυτα? Επισης ποτε μου δεν καταλαβα το νοημα να συγκρινονται επεξεργαστες σε παιχνιδια που δεν εχουν απαιτησεις σε επεξεργαστικη ισχυ,αρα open world και mmo. Γιαυτο και στα περισσοτερα παιχνιδια μεχρι και σημερα οι καινουργιοι i3 ειναι τοσο ψηλα,γιατι τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι gpu heavy παρα cpu. Επισης εχεις δικιο μου αρεσει η αγορα i3 εν ετη 2016... Το οτι λεει θετικα λογια για τον επεξεργαστη που εχει.... Επιλεκτικός είσαι! Το βιντεο του Ρωσου είναι απο το 2014 γιατι δεν σε πειραξε? Τα παιχνίδια που τεστάραμε δεν είναι μοντέρνα? το Gears of War μόλις δεν βγήκε ? Το Division δεν είναι open world??? Σε πάω και ένα στοιχηματάκι για το bf1 μόλις κυκλοφορήσει αν θέλεις ....
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 η συζητηση ειχε ξεφυγει απο τα πλαισια του inquiry πριν βάλω το λιθαράκι μου
Aten-Ra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 όπως καλή ώρα εδώ που η gpu τρέχει στα 100% ενώ η cpu μόνο στα 40% ,σου κόβει ένα ιδανικό 60%,μιλάμε για το Bottleneck του αιώνα. Φίλε αν έχεις 100% την GPU και 40% το CPU έχεις Bottleneck στην GPU όχι στο CPU, δεν σου κόβει το CPU 60%. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις