DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 To συγκεκριμενο θρέντ αναφέρεται και ειναι για τους καλοφαγαδες πάσης φυσεως! Θες να εισαι υγιεινιστής? θες να εισαι ανθυγιεινιστης? αυτο το θρεντ ειναι και για σενα! Το μονο που διαφοροποιει εδω ειναι οτι τα σκουπιδια των διαφορων "μαγαζιων" που δραστηριοποιούνται στο φαγητο δεν έχουν θέση! Πχ ζαμπονοτυροπιτα ξεχασμένη απο προχθές .... καμμένες πατάτες και μπέϊκον .... μακαρονια ογκρατεν με τα ζουμιά να τρέχουν και να μην υπάρχει μέτρο....γλοιώδη πιάτα με 100 κρέατα μέσα παστωμένα και συμπτυγμένα να προκαλούν αναγουλα! Τα έχει πει και ο Μποτρινι στις εκπομπες του. Εδω σεβομαστε την πραγματική τέχνης της γευσης και της μαγειρικης! Βάζουμε αξιοπρεπή, καλαισθητα , φρέσκα και πάνω απο ολα πιάτα που έχουν υλικα μέσα που ταιριαζουν και δεν προκαλούν αναγουλα! Join us! Φυσικα με τις αναλογες φωτογραφιες κάθε φορά! 2
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αν και θα έπρεπε να κάνεις την αρχή εσύ, την κάνω εγώ Aν και δεν πηγαίνω συχνά σε τέτοια μαγαζιά! Αυτό πρέπει να είναι το προ-ορεκτικό που λέει και η eva, κάτι σαν χωριάτικη. Ζελέ ντομάτας, μους φέτας, αγγουράκι, βαλσάμικο, πάστα ελιάς, παξιμαδάκι τριμμένο. Ένα επιδόρπιο, τάρτα σοκολάτας με παγωτό βανίλια, φύλλα χρυσού και χρυσόσκονη μάλλον. 6
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για τι πρόκειται, για μαγαζιά ή για οικιακά μαγειρέματα? 1
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για τι πρόκειται, για μαγαζιά ή για οικιακά μαγειρέματα? Oτι θέλεις φιλε μου. Το θρεντ εδώ δεν περιοριζει σε γενικές γραμμες εκτος από αυτό που γράφεται για τις "λιχουδιες" που φέρνουν αναγουλα και τις υπερβολές! Ουτε θα σου πει κανεις αμα υπάρχει μια συζητηση περι φαγητών ότι δεν ποστάρεις φωτογραφιες αρα εισαι οφφτοπικ. Ειμαστε χαλαροι εδώ δεν σκάμε κομπλες χωρις λογο!
eliasjuve Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 @zio το σωστό είναι όπως γράφουν οι ετικέτες τροφίμων: Ίσως περιέχει ίχνη από κάτι σαν χωριάτικη. Ζελέ ντομάτας, μους φέτας, αγγουράκι, βαλσάμικο, πάστα ελιάς, παξιμαδάκι τριμμένο. 4
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 @zio το σωστό είναι όπως γράφουν οι ετικέτες τροφίμων: Ίσως περιέχει ίχνη από κάτι σαν χωριάτικη. Ζελέ ντομάτας, μους φέτας, αγγουράκι, βαλσάμικο, πάστα ελιάς, παξιμαδάκι τριμμένο. Τέτοιου είδους σχόλια είναι περιττά. Ξέρουμε περι τινους πρόκειται.
eliasjuve Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τέτοιου είδους σχόλια είναι περιττά. Ξέρουμε περι τινους πρόκειται. Εγώ δεν ξέρω.
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Οκ λοιπόν, το πιάτο που φαίνεται στην φωτογραφία είναι το ορεκτικο του ορεκτικου και σκοπός του είναι να ξυπνησεις λίγο την γλώσσα σου. 3
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Oτι θέλεις φιλε μου. Το θρεντ εδώ δεν περιοριζει σε γενικές γραμμες εκτος από αυτό που γράφεται για τις "λιχουδιες" που φέρνουν αναγουλα και τις υπερβολές! Ουτε θα σου πει κανεις αμα υπάρχει μια συζητηση περι φαγητών ότι δεν ποστάρεις φωτογραφιες αρα εισαι οφφτοπικ. Ειμαστε χαλαροι εδώ δεν σκάμε κομπλες χωρις λογο! Κοίτα, νομίζω ότι σε θέμα με τέτοιο τίτλο δεν μπορείς να γλιτώσεις ούτε φαγητά που φαινομενικά έχουν άσχετα υλικά που «σου φέρνουν αναγούλα», ούτε κάποιες υπερβολές 1
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Γεια σου ρε Ντι γκορμεδιάρη τύπε! Από την ευαμπίμπι το περίμενα, από σένα μας ήρθε :D 3
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Κοίτα, νομίζω ότι σε θέμα με τέτοιο τίτλο δεν μπορείς να γλιτώσεις ούτε φαγητά που φαινομενικά έχουν άσχετα υλικά που «σου φέρνουν αναγούλα», ούτε κάποιες υπερβολές Ναι ρε παιδι μου εντάξει... με μέτρο όμως. Πχ καμμένες - πανιασμένες πατάτες με λάδι που μυριζει ταγκιλα (εντάξει δεν θα τις μυρισουμε από εδώ μεσα προφανως) αλλα δεν επιτρέπονται θα θεωρηθεί οφφτοπικ!
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εννοεί να μην είναι υπερβολές στην ποσότητα και κακής ποιότητας. Θυμήθηκα που είδα ένα πράγμα σαν μιλκσεικ που ήταν το ποτήρι και πάνω είχε ένα κομμάτι κέικ και ήταν όλο λουσμενο με κάτι άσπρα σιροπια και γενικώς ξεχιλιζε από παντού. Μόνο που δεν έκανα εμετό πάνω στην οθόνη.... 1
DDevil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Γεια σου ρε Ντι γκορμεδιάρη τύπε! Από την ευαμπίμπι το περίμενα, από σένα μας ήρθε :D φιλε εγω κτυπάω εκει που δεν το περιμένεις! Άντε πηγαινε φέρε λιχουδιες και άραξε εγω πάω να κάνω γυμναστική τωρα (ο ξενέρωτος λεει) Εννοεί να μην είναι υπερβολές στην ποσότητα και κακής ποιότητας. Θυμήθηκα που είδα ένα πράγμα σαν μιλκσεικ που ήταν το ποτήρι και πάνω είχε ένα κομμάτι κέικ και ήταν όλο λουσμενο με κάτι άσπρα σιροπια και γενικώς ξεχιλιζε από παντού. Μόνο που δεν έκανα εμετό πάνω στην οθόνη.... Ε ναι. Εντάξει λιγο μέτρο. Πιο μετά θα ποστάρω πίτσα σπιτική! Βεβαια δεν έχει μεσα ζαμπόν και μπέϊκον και τέτοια ξέρετε είμαι παράξενος το έχω δειξει! Θα έχει κολοκυθάκια πιπεριές κρεμυδια φετουλα και ντομάτα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις