DDevil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γκουρμε θα ηταν να πάς να πάρεις ένα τσουρεκάκι φρεσκο από έναν καλο φουρνο (μολις έχει βγει) και να το πλακώσεις στη νουτέλα μέσα. Εχω να το κανω κανα τριμηνο αυτό βεβαια Κοιταξε να δεις τα συσκευασμένα δεν τα λές και γκουρμε. Έντάξει το κρουασαν πραλινας το δινανε στο στρατο (δεν το έτρωγα) τωρα καμια μηλοπιτα αξιζε. Παντως ακομα και τα συσκευασμένα του είναι αξιοπρεπή.
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Nτραπηκες να τις γυρισεις πισω? εγω χαλαρα θα το έκανα. Είναι η διαφωνια που είχαμε την άλλη φορα και με τον Μάους όταν δεν βάζουν σωστά πράγματα (ειτε μπαγιάτικα) ειτε λιγες μεριδες - κουτσουλιές ενώ μπορουν και παραπανω θα πέφτει κομπλιτσα ηρθα να φάω γλυκο φιλε. Όχι δειγμα γλυκού. Αμα οντως ηξερα ότι σερβίρεις δειγμα και μικρές ποσοτητες οκ. Και αν δεν κάνεις θεμα για την ποσοτητα θα κανεις σιγουρα θεμα για το αν είναι μπαγιάτικο ή όχι. Ε φιλε είναι απαραδεκτο φημισμένο ζαχαροπλαστειο να δινει μπαγιάτικα. Αν τους το έλεγα και μου ελεγαν συγγνωμη και μου έδιναν ένα φρεσκο θα ξαναπηγαινα αν όμως μου πουλουσαν τρέλα και πηγαν να βγουν και από πάνω? θα τους ελεγα εντάξει επειδή αυτό δεν είναι εξηγηση που δεχομαι εγω δεν θα ξαναέρθω. Και σας το λέω να το ξέρετε γιατι μέχρι τωρα ερχομουν και ήμουν πελάτης. Στα ισα ρε... αυτοι πως έχουν θρασος και δινουν μπαγιάτικα να φάει ο κοσμος? Δεν έχεις άδικο, ήταν βέβαια λίγο οριακή η κατάσταση (δε μπορώ να πω ότι ήταν τελείως ΓΤΠ) αλλά από ένα φημισμένο ζαχαροπλαστείο περιμένεις κάτι πολύ καλύτερο.. Επίσης ήταν περίπου ένα μήνα πριν, τέλη Αυγούστου. Καλώς ή κακώς όταν πας για πάστα μες στο καλοκαίρι ξέρεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι τόσο φρέσκια (το παγωτό τότε πουλάει πιο πολύ) αλλά εκεί φαίνεται ποιο είναι το πραγματικά καλό ζαχαροπλαστείο Αλλά δεν είναι μόνο το φρέσκο του πράγματος. Και σαν ποιότητα δε μ' ενθουσίασε, τίγκα στη σαντιγύ.. 1
DDevil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχεις άδικο, ήταν βέβαια λίγο οριακή η κατάσταση (δε μπορώ να πω ότι ήταν τελείως ΓΤΠ) αλλά από ένα φημισμένο ζαχαροπλαστείο περιμένεις κάτι πολύ καλύτερο.. Επίσης ήταν περίπου ένα μήνα πριν, τέλη Αυγούστου. Καλώς ή κακώς όταν πας για πάστα μες στο καλοκαίρι ξέρεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι τόσο φρέσκια (το παγωτό τότε πουλάει πιο πολύ) αλλά εκεί φαίνεται ποιο είναι το πραγματικά καλό ζαχαροπλαστείο Αλλά δεν είναι μόνο το φρέσκο του πράγματος. Και σαν ποιότητα δε μ' ενθουσίασε, τίγκα στη σαντιγύ.. Tι γλυκο πηρες? παει μου φαινεται χάλασε και η χαρά. Τωρα που θα κατεβω θα κάνω μια σταση αμα περνάω από εκει να την τιμήσω. Αλλα πιο πολύ από στεργιου παιρνω.... ανεβαινω από κηφισο και είναι πιο ευκολο ξέρεις μια παράκαμψη δεξιά και πάμε να κτυπήσουμε κανα γλυκάκι. Έχω δοκιμάσει το μιλφέηγ του. Επισης νουγκατινα ... και το εκλερ γενικα έχει πολύ ωραια γλυκα και τα ταρτάκια του είναι πάντα φρέσκα. Μια στο τοσο ένα γλυκάκι χρειάζεται. Μια φορά ειχα πάρει αυτά τα βουτήματα με την σοκολάτα απεξω και την μαρμελάδα από μέσα. Φιλε πηρα 6 και τα έφαγα όλα. Μαζι με γιαουρτάκι σπιτι. Τα συνδυάζω καμια φορά με γιαουρτι μ αρεσουν. Στη προηγουμενη αδεια ειχα βγει οφφ τελειως μερα παρα μέρα επαιρνα από στεργιου.... ξεκωλιάστηκα. Εδώ που είμαι σοβαρα γλυκά δεν εχει ... μονο ένας αξιζει και αυτος έχει την μεριδα από 2.80 .... σκεψου τρια κωκάκια εδώ κάνουν 3 ευρώ. πάω Γιάννενα και παιρνω. Και εγω ετσι όπως το περιγραφεις μπορει να μην το έκανα θέμα αλλα θα πρέπει και αυτοι να καταλαβουν πως αν λογω κρισης έχουν ριξει ποιοτητα ότι ο πελάτης το καταλαβαινει. Και ουσιαστικα τους προειδοποιείς. Εκτος και αμα είναι τελειως μαλακες κάποιοι (που υπάρχουν) και δεν λογαριάζουν τη γνωμη του κοσμου μέχρι να κλεισουν. Φιλε αμα ειχα μαγαζι θα ειχα απεξω και χαρτι παραπονων. Κάθε εβδομάδα θα τα βλέπαμε να δουμε τι έγραψαν. 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Οσο η συζήτηση εδω γίνεται χωρίς φώτο, θα πάει αδιάβαστο το νήμα θα το στείλουν για τσαι ! ντεβιλ κάτι μου λεει οτι τον trilo τον εχει βάλει η νενι να σου πιάνει την μπαρλα και να στο κλειδώσουν πρόσεχε τον αυτόν είναι τεντιμπόης Υγ έχω κάτι γκουρμε ασπράδια θα τα ανεβάσω κάποια στιγμή 9
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Tι γλυκο πηρες? Τάρτα φράουλα, lemon pie και τιραμισού. 2,5 η μία .Μια φορά ειχα πάρει αυτά τα βουτήματα με την σοκολάτα απεξω και την μαρμελάδα από μέσα. Φιλε πηρα 6 και τα έφαγα όλα. Μαζι με γιαουρτάκι σπιτι. Τα συνδυάζω καμια φορά με γιαουρτι μ αρεσουν ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ.. Αυτά ρε είναι τόσο θεούλικα που μπορώ να τα τρώω όλη την ώρα :cry: 1
DDevil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Οσο η συζήτηση εδω γίνεται χωρίς φώτο, θα πάει αδιάβαστο το νήμα θα το στείλουν για τσαι ! ντεβιλ κάτι μου λεει οτι τον trilo τον εχει βάλει η νενι να σου πιάνει την μπαρλα εδώ για να στο κλειδώσουν πρόσεχε τον αυτόν είναι τεντιμπόης Υγ έχω κάτι γκουρμε ασπράδια θα τα ανεβάσω κάποια στιγμή Θα ανεβάσουμε μωρε εντάξει. Ανέβασε και εσυ τιποτα αμα έχεις. Τάρτα φράουλα, lemon pie και τιραμισού. 2,5 η μία ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ.. Αυτά ρε είναι τόσο θεούλικα που μπορώ να τα τρώω όλη την ώρα Κανει πολύ ωραια βουτήματα ο άτιμος. 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ανέβασε και εσυ τιποτα αμα έχεις. Φιλε άστα ξεραΐλα, αυτα τα caprice εχω μόνο δεν ξέρω αν σου κάνουν αλλα οκ γκουρμε μπισκοτακια είναι, κυριλέ 2
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Οσο η συζήτηση εδω γίνεται χωρίς φώτο, θα πάει αδιάβαστο το νήμα θα το στείλουν για τσαι ! ντεβιλ κάτι μου λεει οτι τον trilo τον εχει βάλει η νενι να σου πιάνει την μπαρλα και να στο κλειδώσουν πρόσεχε τον αυτόν είναι τεντιμπόης Φίλε Μάου ας είμαστε ειλικρινείς ! το θρεντ θα έπρεπε να λέγεται food thread - συζήτηση για τα πάντα γύρω από το φαγητό ή Ό,τι δεν μπορεί να ειπωθεί στο αντιφίτνες θρεντ Αλλά μιλάμε για τον Ντι, γκουρμέ του ήρθε να το πει, μια τρέλα την κουβαλάει κι αυτό το παιδί είμαστε πολλοί Κανει πολύ ωραια βουτήματα ο άτιμος. OXI! Δηλαδή ναι (δεν αντιλέγω, δεν έχω δοκιμάσει) αλλά θέλω να πω ότι αυτά τα συγκεκριμένα απ' όπου κι αν τα έχω δοκιμάσει είναι η ίδια σταθερή αξία! 2
TEOKOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αφού γουστάρει ο δεβιλιος γκουρμέ ας το πάμε σιγά-σιγά. Στην φωτό γλυκό από ρύζι από το εστιατόριο wagamama στο Μαρούσι. Μαγαζιά για ψάξιμο υλικών και γεύσεων από την ίδια χώρα για παρασκευή στο σπίτι http://www.athinorama.gr/umami/dessert/articles/default.aspx?id=2004038 Ο μερακλής gourme τύπος φυσικά θα ξυπνήσει το πρωί και θα πιεί τον καφέ του με καμιά δεκαριά cookies μαριχουάνας.( βοηθάνε πριν την προπόνηση στα ορμονικά) Παραθέτω συνταγή ειδικά για τον δεβίλιο http://weed-ellas.blogspot.gr/2012/04/blog-post_05.html Περισσότερα αύριο...... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αμάν.. αυτά πρέπει να τα δοκιμάσω! μποθ.. Μάγκα μου χτύπησες στην καρδιά του θρεντ (to the point που θα 'λεγε και ο defacer αν έγραφε ποτέ σ' αυτό το θρεντ) σίγουρα όταν τα δει κι ο Ντι θα συγκινηθεί Να λοιπόν που το θρεντ αρχίζει και προσφέρει θέαμα..! + χρήσιμες ποληροφορίες, πολύ σημαντικό αυτό 1
Margiepan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γκουρμε θα ηταν να πάς να πάρεις ένα τσουρεκάκι φρεσκο από έναν καλο φουρνο (μολις έχει βγει) και να το πλακώσεις στη νουτέλα μέσα. Εχω να το κανω κανα τριμηνο αυτό βεβαια :cry Κοβεις το τσουρεκι στα 2.Φτιάχνεις σιρόπι και το ριχνεις καυτο επανω στο τσουρεκι. Το "πλακωνεις" με νουτελα και τριμμενο μπισκότο. Συναρμολογεις και "λουζεις" με σοκολάτα. Αυτό μάλιστα... 1
McNerd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ^ναι τέρμα γκουρμέ, για πολλά αστέρια μισελέν 1
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πηρα κατι τηγανοψωμα που εφτιαξε η μανα , τα μπουκωσα μεσα με μερεντα και τα εριξα στην τοστιερα.Τραγανιστα με ζεστο μερεντιδι Για ενα γκουρμε ζουμε ρε κουφαλες 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά δεν έχει νόημα αυτό το topic. Υπάρχει ένα για Μαγειρική, ένα για fitness και ένα για anti-fitness. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις