esertas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τι διαφορά έχει από τις υπάρχουσες ομάδες που ιδιώτες πουλάνε πράγματα; Ε από αυτά ζήλεψε το face
michael92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ναι ρε παιδια. δεν ειναι η λιστα του Γκρεγκ Αυτό ακριβώς είναι. https://en.wikipedia.org/wiki/Craig_Newmark
Haldol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Η, ας πούμε, διαφορά που βλέπω εγώ είναι ότι λέει για χρήστες που βρίσκονται κοντά σου, άρα ίσως έχει ένα πιο τοπικό χαρακτήρα. Εντωμεταξύ μπήκα να διαβάσω σχόλιο από Federer αλλά ακόμα τίποτα! Όσες σελίδες έχω δει που ασχολούνται με αγγελίες (Χρυσή Ευκαιρία, eBay, κλπ) έχουν τη δυνατότητα να σου δώσουν "τοπικά" αποτελέσματα. Οπότε κι εδώ δε προσφέρει κάτι επιπλέον. Ίσως όμως πατήσει στους κύκλους γνωστών. Ότι και καλά με αυτόν έχετε κοινούς φίλους, άρα "περίπου γνωστός", άρα αξιόπιστος. 1
Razor_7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχω ήδη ένα 2μηνο που έκλεισα το φβ και νιώθω άλλος άνθρωπος, κοινωνικοποιηθηκα, ξεκίνησα gym και γενικά καμία σχέση με πριν. Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανανοίξω ακόμα και αν το μαγαζάκι τους πουλάει στη μισή τιμή απ τα άλλα. 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Όσες σελίδες έχω δει που ασχολούνται με αγγελίες (Χρυσή Ευκαιρία, eBay, κλπ) έχουν τη δυνατότητα να σου δώσουν "τοπικά" αποτελέσματα. Οπότε κι εδώ δε προσφέρει κάτι επιπλέον. Ίσως όμως πατήσει στους κύκλους γνωστών. Ότι και καλά με αυτόν έχετε κοινούς φίλους, άρα "περίπου γνωστός", άρα αξιόπιστος. Και μην ξεχνάμε ότι είναι άλλη μια επιλογή που μπορεί να κάνει τον κόσμο να ξοδεύει ακόμα περισσότερη ώρα στο fb, άρα το fb να βγάζει πιο πολλά λεφτά. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι πολύ ψαγμένο δηλαδή, απλά συμπληρωματικό.
deneb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 είναι Craiglist ή Graiglist ?...Mandela effect in action ? 1
Haldol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχω ήδη ένα 2μηνο που έκλεισα το φβ και νιώθω άλλος άνθρωπος, κοινωνικοποιηθηκα, ξεκίνησα gym και γενικά καμία σχέση με πριν. Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανανοίξω ακόμα και αν το μαγαζάκι τους πουλάει στη μισή τιμή απ τα άλλα. Άσε το gym. Ψάξου για crossfit. Και μετά ίσως να σε εμπνεύσει και η vegan φιλοσοφία. 1
gtsip Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εγώ μάλλον δε θ' ασχοληθώ, ούτε σαν πωλητής, ούτε σαν αγοραστής. Τα eBay + PayPal μου προσφέρουν ασφάλεια (και από τις δύο μεριές). Το Facebook τι θα κάνει γι αυτό, ώστε να το προτιμήσω έναντι των άλλων -χιλιάδων- ιστοχώρων όπου απλά καταχωρείς αγγελίες χωρίς να προσφέρουν τίποτε άλλο; Τους πολλούς χρήστες; Λες και στο eBay δε μπαίνει κανείς... Σωστα ειναι αυτα που λες, αλλα κοιτα τις αγγελιεσ του insomnia. Προσφερουν ασφαλεια? Οχι. Ομως τισ χρησιμοποιουν παρα πολλοι.
gtsip Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εκεινο που θα επρεπε να δημιουργηθει ειναι 1 ευρωπαικο ebay, με ισοτιμα τελη αποστολης, χωρις δασμους κ τελωνεια (εντος Ευρωπης) κ δε θα ειχαμε αναγκη τιποτα αλλο.
dBpanos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εκεινο που θα επρεπε να δημιουργηθει ειναι 1 ευρωπαικο ebay, με ισοτιμα τελη αποστολης, χωρις δασμους κ τελωνεια (εντος Ευρωπης) κ δε θα ειχαμε αναγκη τιποτα αλλο. Αυτή η μάστιγα του ebay.co.uk που πας να φιλτράρεις την τοποθεσία να δείχνει μόνο "Ευρώπη", αλλά αυτό δεν μασάει και συνεχίζει να σου βγάζει πωλητές από Σένζεν και Ιντιανάπολις.
Neg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αδιάφορο πραγματικά, υπάρχουν πολλές καλύτερες ιστοσελίδες για αγοραπωλησία μεταχειρισμένων και μάλιστα μερικές είναι και φτιαγμένες για συγκεκριμένες χώρες όπως πχ το eBay Kleinanzeigen που υπάρχει στην Γερμανία και άλλα παρόμοια σάιτ και εφαρμογές. Στην Ελλάδα υπάρχουν επίσης τέτοιες ιστοσελίδες ή παραρτήματα σε ιστοσελίδες όπως αυτό του Insomnia αλλά όταν το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού μίας χώρας εξαρτάται πλέον από το Facebook πολλές τέτοιες αξιόλογες ιστοσελίδες δεν έχουν μέλλον. Επίσης το Facebook προσπάθησε να ανταγωνιστεί παραπάνω πλατφόρμες ακόμα και πλατφόρμες πληρωμής όπως το PayPal αλλά ευτυχώς υπάρχει ακόμα συνειδητοποιημένος κόσμος που δεν χρησιμοποιεί τον καρκίνο και τις υπηρεσίες του και δίνει ευκαιρία σε ιστοσελίδες και εφαρμογές που προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση, προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και δεν θα κοιτάξουν να σε εκμεταλλευτούν έμμεσα σαν ζώο σε στάβλο για να οικονομήσουν από το άτομο σου. Προσφέρουν σε αντίθεση μικροπληρωμές του τύπου μάρκαρε την αγγελία στο πάνω μέρος του σάιτ/εφαρμογής για 2 ευρώ και άλλα τέτοια παρόμοια που είναι προαιρετικά άμα βιάζεσαι να πουλήσεις.
nick_gr2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Άσε το gym. Ψάξου για crossfit. Και μετά ίσως να σε εμπνεύσει και η vegan φιλοσοφία. φυλαξου απο κατι τετοιους 1
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αυτή η μάστιγα του ebay.co.uk που πας να φιλτράρεις την τοποθεσία να δείχνει μόνο "Ευρώπη", αλλά αυτό δεν μασάει και συνεχίζει να σου βγάζει πωλητές από Σένζεν και Ιντιανάπολις. Σίγουρα το κάνει αυτό; Δεν το έχω προσέξει, όταν βάζω φίλτρο european union μόνο Ευρώπη μου βγάζει! 1
Razor_7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εντωμεταξύ είναι "λάνσαρε" κι όχι "λανσάρισε". Ας είναι σωστοί οι τίτλοι τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα