Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παίρνω Mocha ή Caramel Frapuccino ανάλογα με τα κέφια σε grande (γενικότερα έχω αγάπη με την λέξη grande). Μέχρι στιγμής δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο. Εσείς όταν παίρνετε τι διαλέγετε;

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω πάρει τα πάντα. Σήμερα ήπια ένα cool lime refresha. Το αγαπημένο μου είναι το (εποχιακό) pumpkin spice latte.

Δημοσ.

Έχω πάρει τα πάντα. Σήμερα ήπια ένα cool lime refresha. Το αγαπημένο μου είναι το (εποχιακό) pumpkin spice latte.

Αλήθεια; Εγώ με την ιδέα ότι θα έχει κολοκύθα μέσα ξινίζω. 

Το refresha τσάι είναι;

Δημοσ.

Almost everything...  :-)

My top 3 

Pumpkin Spice w Blended creme

S'mores w Blended creme

Oprah Cinnamon Chai creme.

Για εξήγα μία τι έχουν μέσα αν μπορείς, γιατί τα ακούω πρώτη φορά ;)

Δημοσ.

Εγώ παίρνω Mocha ή Caramel Frapuccino ανάλογα με τα κέφια σε grandeενικότερα έχω αγάπη με την λέξη grande). Μέχρι στιγμής δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο. Εσείς όταν παίρνετε τι διαλέγετε;

Απο Grande  Θα ηθελα αυτο :

https://www.google.gr/search?q=Ariana+grande&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwisnfetob_PAhXBLsAKHeAaDAYQ_AUICCgB&biw=1366&bih=657#imgrc=HBy9fTx94Dh8JM%3A

Απο starbucks δεν ετυχε να δοκιμασω κατι.Αξιζουν τουλαχιστον αυτα που εχουν;

• Like 3
Δημοσ.

Τωρα που εκοψαν το 1+1 νομιζω θα αργησω να ξαναπαρω :P

Παντως και πριν επαιρνα κλασικους καφεδες, καπουτσινο αν ηταν πρωι και freddo καπουτσινο αργοτερα στη μερα...

• Like 1
Δημοσ.

Απο Grande  Θα ηθελα αυτο :

https://www.google.gr/search?q=Ariana+grande&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwisnfetob_PAhXBLsAKHeAaDAYQ_AUICCgB&biw=1366&bih=657#imgrc=HBy9fTx94Dh8JM%3A

Απο starbucks δεν ετυχε να δοκιμασω κατι.Αξιζουν τουλαχιστον αυτα που εχουν;

Μαζί σου  :-D

Από τα δύο αυτά ροφήματα που έτυχε να δοκιμάσω (γιατί περί ροφημάτων πρόκειται που απλά περιέχουν καφείνη μέσα) αξίζουν. Ας μας πει όμως κι ο φίλος από πάνω να ξέρουμε τι να πρωτοπάρουμε :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά δεν έχω πάρει ποτέ κάτι. Είχα μπει σε ένα πριν κάπου 10 χρόνια. Ζήτησα φρέντο εσπρέσο και μου είπε η κοπέλα ότι δεν έχουν...μετά ρώτησα αν μπορείς να καπνίσεις γιατί ήμουν με παρέα που κάπνιζε και είπε πάλι όχι, ε και φύγαμε :)

• Like 2
Δημοσ.

Τωρα που εκοψαν το 1+1 νομιζω θα αργησω να ξαναπαρω :P

Παντως και πριν επαιρνα κλασικους καφεδες, καπουτσινο αν ηταν πρωι και freddo καπουτσινο αργοτερα στη μερα...

Μικελ πλέον;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...