technology_guy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγώ παίρνω Mocha ή Caramel Frapuccino ανάλογα με τα κέφια σε grande (γενικότερα έχω αγάπη με την λέξη grande). Μέχρι στιγμής δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο. Εσείς όταν παίρνετε τι διαλέγετε;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχω πάρει τα πάντα. Σήμερα ήπια ένα cool lime refresha. Το αγαπημένο μου είναι το (εποχιακό) pumpkin spice latte.
technology_guy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχω πάρει τα πάντα. Σήμερα ήπια ένα cool lime refresha. Το αγαπημένο μου είναι το (εποχιακό) pumpkin spice latte. Αλήθεια; Εγώ με την ιδέα ότι θα έχει κολοκύθα μέσα ξινίζω. Το refresha τσάι είναι;
tz3s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 οταν θελω να με πιασει κοψιμο θα παρω κατι απο εκει.... 2
Unabomber Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Almost everything... My top 3 Pumpkin Spice w Blended creme S'mores w Blended creme Oprah Cinnamon Chai creme.
technology_guy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Almost everything... My top 3 Pumpkin Spice w Blended creme S'mores w Blended creme Oprah Cinnamon Chai creme. Για εξήγα μία τι έχουν μέσα αν μπορείς, γιατί τα ακούω πρώτη φορά
David20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγώ παίρνω Mocha ή Caramel Frapuccino ανάλογα με τα κέφια σε grande (γενικότερα έχω αγάπη με την λέξη grande). Μέχρι στιγμής δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο. Εσείς όταν παίρνετε τι διαλέγετε; Απο Grande Θα ηθελα αυτο : https://www.google.gr/search?q=Ariana+grande&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwisnfetob_PAhXBLsAKHeAaDAYQ_AUICCgB&biw=1366&bih=657#imgrc=HBy9fTx94Dh8JM%3A Απο starbucks δεν ετυχε να δοκιμασω κατι.Αξιζουν τουλαχιστον αυτα που εχουν; 3
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τωρα που εκοψαν το 1+1 νομιζω θα αργησω να ξαναπαρω Παντως και πριν επαιρνα κλασικους καφεδες, καπουτσινο αν ηταν πρωι και freddo καπουτσινο αργοτερα στη μερα... 1
technology_guy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Απο Grande Θα ηθελα αυτο : https://www.google.gr/search?q=Ariana+grande&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwisnfetob_PAhXBLsAKHeAaDAYQ_AUICCgB&biw=1366&bih=657#imgrc=HBy9fTx94Dh8JM%3A Απο starbucks δεν ετυχε να δοκιμασω κατι.Αξιζουν τουλαχιστον αυτα που εχουν; Μαζί σου Από τα δύο αυτά ροφήματα που έτυχε να δοκιμάσω (γιατί περί ροφημάτων πρόκειται που απλά περιέχουν καφείνη μέσα) αξίζουν. Ας μας πει όμως κι ο φίλος από πάνω να ξέρουμε τι να πρωτοπάρουμε 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το αγαπημένο μου είναι το (εποχιακό) pumpkin spice latte. Διαβολικό φαίνεται αυτό 2
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν θυμάμαι καλά δεν έχω πάρει ποτέ κάτι. Είχα μπει σε ένα πριν κάπου 10 χρόνια. Ζήτησα φρέντο εσπρέσο και μου είπε η κοπέλα ότι δεν έχουν...μετά ρώτησα αν μπορείς να καπνίσεις γιατί ήμουν με παρέα που κάπνιζε και είπε πάλι όχι, ε και φύγαμε 2
Razor_7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τωρα που εκοψαν το 1+1 νομιζω θα αργησω να ξαναπαρω Παντως και πριν επαιρνα κλασικους καφεδες, καπουτσινο αν ηταν πρωι και freddo καπουτσινο αργοτερα στη μερα... Μικελ πλέον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις