Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιποτα :Ρ ειναι για συγκεκριμενα πορτοφολια [αν θελει να παιρνει δλδ καποιος απο κει καθε μερα τα αγαπημενα του ροφηματα, πρεπει να δωσει και ενα απ'τα @@ του]

Για μια φορα στα 100 χρονια αν παω ισως παρω καναν καπουτσινο το πολυ ή τον χυμο ροδακινο.

• Like 1
  • Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε παραθετω την πρωτη του γραμμη :

"Εγώ παίρνω Mocha ή Caramel Frapuccino ανάλογα με τα κέφια σε grande"

Με το που ειδα το "grande" σκαλωσα και αρχισε ο ερωτας  με την Αριανα !!!!

Nαι ρε συ μου πήρε ένα πεντάλεπτο αλλά τελικά έφτασα στη λύση του μυστηρίου ξεψαχνίζοντας τα μηνύματα ένα ένα από το τέλος προς την αρχή..! :mellow:  Για να καταλάβεις το μέγεθος της εμπλοκής το γλυκουλίνα το συνέδεσα με την κοπέλα για την οποία γράφει ο ζίο στο μήνυμα που έκανες παράθεση... Ότιναναι... d015.gif

Ηθικό δίδαγμα: Δε διαβάζουμε ποτέ μόνο το μισό μήνυμα.

• Like 2
Δημοσ.

Θα ρωτησω κατι που το εχω απορια πολυ καιρο. Ολα τα ροφήματα που φτιαχνουν μπαινουν σε ποτηρι για τον δρομο;

• Like 2
Δημοσ.

τα starbucks ειναι κατι σαν τα mcdonalds του καφε.τι καφες δηλαδη, γλυκο σε ροφημα καφε πινεις. σιροπια, κρεμες και αηδιες.

τεσπα, το μονο που το σωζε, ειναι το τσαι που εχει και η ατμοσφαιρα, αν πετυχεις κανενα ησυχο μαγαζι που παιζει τπτ χαλαρο (καμια jazzια) για να αραξεις χωρις βαβουρα.

Δημοσ.

τα starbucks ειναι κατι σαν τα mcdonalds του καφε.τι καφες δηλαδη, γλυκο σε ροφημα καφε πινεις. σιροπια, κρεμες και αηδιες.

τεσπα, το μονο που το σωζε, ειναι το τσαι που εχει και η ατμοσφαιρα, αν πετυχεις κανενα ησυχο μαγαζι που παιζει τπτ χαλαρο (καμια jazzια) για να αραξεις χωρις βαβουρα.

Tα starbucks δεν έχουν μόνο soy skinny mocha frappuccino και white girl´s pumpkin spice latte (oh no, it is this time of the year again) έχουν και κανονικό καφέ, και french press και cold brew που δεν βρίσκεις συχνά σε μαζικά franchises και το κυριότερο έχει σε πολλά καταστήματα υπαλλήλους που γνωρίζουν δυο-τρία πράματα για τον καφέ.

Το κλασικό χαρμάνι τους δεν μου πολυαρέσει, αυτό το dark roast σήμα κατατεθέν όλων των coffee houses από το Σιάτλ μέχρι το Βανκούβερ, όπως επίσης ούτε το cold brew με ενθουσίασε (αν και το είχα δοκιμάσει από κατάστημα αεροδρομίου). Το flat white επίσης μέτριο αλλά από τότε που έγινε σούπερ ντούπερ mainstream είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα καλό.

Εννιά στις δέκα φορές θα πάρω έναν απλό αμερικάνο ή διπλό εσπρέσο ειδικά αν έχουν κάποιο καινούργιο χαρμάνι. Κανονικά βάζουν περισσότερο καφέ από άλλες αλυσίδες αν και λόγω του darker roasting δεν σημαίνει και περισσότερη καφεΐνη στο τελικό ποτήρι.

ΥΓ: Τα mcdonald´s έχουν αρκετά καλό mccafe τηρουμένων των αναλογιών, όσο περίεργο και αν ακούγεται.

Δημοσ.

Tα starbucks δεν έχουν μόνο soy skinny mocha frappuccino και white girl´s pumpkin spice latte (oh no, it is this time of the year again) έχουν και κανονικό καφέ, και french press και cold brew που δεν βρίσκεις συχνά σε μαζικά franchises και το κυριότερο έχει σε πολλά καταστήματα υπαλλήλους που γνωρίζουν δυο-τρία πράματα για τον καφέ.

Το κλασικό χαρμάνι τους δεν μου πολυαρέσει, αυτό το dark roast σήμα κατατεθέν όλων των coffee houses από το Σιάτλ μέχρι το Βανκούβερ, όπως επίσης ούτε το cold brew με ενθουσίασε (αν και το είχα δοκιμάσει από κατάστημα αεροδρομίου). Το flat white επίσης μέτριο αλλά από τότε που έγινε σούπερ ντούπερ mainstream είναι πολύ δύσκολο να βρεις ένα καλό.

Εννιά στις δέκα φορές θα πάρω έναν απλό αμερικάνο ή διπλό εσπρέσο ειδικά αν έχουν κάποιο καινούργιο χαρμάνι. Κανονικά βάζουν περισσότερο καφέ από άλλες αλυσίδες αν και λόγω του darker roasting δεν σημαίνει και περισσότερη καφεΐνη στο τελικό ποτήρι.

ΥΓ: Τα mcdonald´s έχουν αρκετά καλό mccafe τηρουμένων των αναλογιών, όσο περίεργο και αν ακούγεται.

Είχαν πάντα και κανονικούς καφέδες πέρα από τα ροφήματα;

Δημοσ.

Ιστορικά, πρώτα είχαν τους καφέδες και μετά τα ροφήματα :)

Thanks! Ίσως δεν θυμάμαι καλά, αλλά όταν έτυχε να πάω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είχαν κάποιον καφέ που ζήτησα, νομίζω κρύο εσπρέσο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...