TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Είχαν 1+1; Δηλαδή με ένα pumpkin spice latte σου έδιναν άλλο ένα δώρο; :shock: ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΜΩΡΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?
technology_guy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Είχαν 1+1; Δηλαδή με ένα pumpkin spice latte σου έδιναν άλλο ένα δώρο; :shock: ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΜΩΡΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? Μόνο με vodafone και συγκεκριμένες μέρες.
johnyboy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 σε μαγαζι που ρωτάνε τι θα πάρετε κυριε δεν τους εμπιστευομαι. προτιμώ το, τι θα πιεις ρε μαλακα
David20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν θυμάμαι καλά δεν έχω πάρει ποτέ κάτι. Είχα μπει σε ένα πριν κάπου 10 χρόνια. Ζήτησα φρέντο εσπρέσο και μου είπε η κοπέλα ότι δεν έχουν...μετά ρώτησα αν μπορείς να καπνίσεις γιατί ήμουν με παρέα που κάπνιζε και είπε πάλι όχι, ε και φύγαμε Την θυμηθηκες Zio που στην ειχα δειξει την γλυκουλινα σε προηγουμενο thread; 1
randomcat Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 σε μαγαζι που ρωτάνε τι θα πάρετε κυριε δεν τους εμπιστευομαι. προτιμώ το, τι θα πιεις ρε μαλακα Αυτό.
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Την θημηθηκες Zio που στην ειχα δειξει την γλυκουλινα σε προηγουμενο thread; Σε thread του technology guy κιόλας! 1
David20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Σε thread του technology guy κιόλας! Πραγματικα !!!!!....Θεικο...Το "Πρωτη φορα σε συναυλια " νομιζω ηταν... Μπραβο ρε συ tech guy...Σε παραδεχομαι..Οπως κι αν το αρχισεις στην γλυκουλινα καταληγουμε..Ετσι. !!! 2
technology_guy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πραγματικα !!!!!....Θεικο...Το "Πρωτη φορα σε συναυλια " νομιζω ηταν... Μπραβο ρε συ tech guy...Σε παραδεχομαι..Οπως κι αν το αρχισεις στην γλυκουλινα καταληγουμε..Ετσι. !!! Σε thread του technology guy κιόλας! Έρωτας έρωτας 2
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Είχα διαβάσει το αρχικό μήνυμα του tech μέχρι το frappucino (μη ρωτάτε γιατί, ιδέα δεν έχω, σόρυ tech) και προσπαθώ 5 λεπτά να καταλάβω πού κολλάει η Αριάνα με τα Starbucks..... 2
David20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έρωτας έρωτας Το αυτο !!!! Απ τα ιδια κι εγω για την γλυκουλινα !!!! 1
Θεkλα Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Frappuccino mocha coconut επαιρνα. Αλλα το βαρεθηκα καποια στιγμη. Μόνο με vodafone και συγκεκριμένες μέρες. Με vodafone ήταν, οποτεδήποτε. Εβγαινε 2.60-2.70 περιπου στον καθενα. Αλλιως οι τιμες τους δεν αξιζουν.
technology_guy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Frappuccino mocha coconut επαιρνα. Αλλα το βαρεθηκα καποια στιγμη. Η καρύδα σαν σιρόπι;
Θεkλα Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Οχι ειχε και τριμμένη καρυδα περα απο το σιροπι. 1
David20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Είχα διαβάσει το αρχικό μήνυμα του tech μέχρι το frappucino (μη ρωτάτε γιατί, ιδέα δεν έχω, σόρυ tech) και προσπαθώ 5 λεπτά να καταλάβω πού κολλάει η Αριάνα με τα Starbucks..... Σε παραθετω την πρωτη του γραμμη : "Εγώ παίρνω Mocha ή Caramel Frapuccino ανάλογα με τα κέφια σε grande" Με το που ειδα το "grande" σκαλωσα και αρχισε ο ερωτας με την Αριανα !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις