Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε ενα usb wifi απο καποιον αλλον εκει περα βαλτον σε θυρα usb laptop,κλεισε wifi του λαπτοπ και δες αν εχεις θεμα..

Εχει ενα dlink σε καθε οροφο;

αν εννοεις ενα modem router dlink να μοιραζει σε 10 20 κινητα λαπτοπ και να δουλευει απροβληματιστα τοτε να μας πουν το μοντελο :P...

Λογικα καπου ειναι το κεντρικο και σε καθε οροφο απο ενα ap-repeater..

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με τις τελευταίες οδηγίες σου δείχνει να πηγαίνει οκ.Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω με νέο μήνυμα.Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και την πολύτιμη βοήθεια σου !

Ναι,έχει dlink σε κάθε όροφο.Είμαστε 3 σπίτια σε κάθε όροφο με μέσο όρο 1 κινητό και 1 λάπτοπ ανά διαμέρισμα.

ΕΔΙΤ: Άκυρο πάλι τα ίδια.Θα κάνω επεξεργασία στο ποστ μόλις κατεβάσω την εφαρμογή για να ενημερώσω

ΕΔΙΤ 2:

post-234613-0-37676600-1475785186_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τις τελευταίες οδηγίες σου δείχνει να πηγαίνει οκ.Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω με νέο μήνυμα.Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και την πολύτιμη βοήθεια σου !

Ναι,έχει dlink σε κάθε όροφο.Είμαστε 3 σπίτια σε κάθε όροφο με μέσο όρο 1 κινητό και 1 λάπτοπ ανά διαμέρισμα.

ΕΔΙΤ: Άκυρο πάλι τα ίδια.Θα κάνω επεξεργασία στο ποστ μόλις κατεβάσω την εφαρμογή για να ενημερώσω

ΕΔΙΤ 2:

Στο screenshot φαίνεται το dlink να είναι στο 192.168.1.2 και όχι 192.168.1.1 

Επίσης υπάρχει και ένα Speedport στο 192.168.1.1 οπότε να φανταστώ το speedport έχει ίντερνετ και από εκεί παίρνει το dlink και σας το μοιράζει;

Αν μπορείς ξεκαθάρισε σε ποιο δίκυτο συνδέεσαι, του speedport ή του dlink; Δηλαδή για να είμαι πιο ξεκάθαρος το δίκτυο dlink1 στο οποίο συνδέεσαι ποια συσκευή το εκπέμπει; Μπορείς να την δεις στην λίστα ;

Αν είναι αυτή που λέει DAP 1360  δοκίμασε Προεπιλεγμένη πύλη να βάλεις το 192.168.1.2 και ως IP για το laptop το 192.168.1.9

Επίσης δοκίμασε με ένα browser από το κινητό να μπείς στο 192.168.1.2 που είναι το DAP-1360 και βάλε username : admin  και password άστο κενό , πες μας εάν μπαίνει στο menu του

Οταν λές ότι έχετε dlink σε κάθε όροφο; όλοι συνδέεστε δηλαδή στο dlink1 ή υπάρχει και dlink2 κτλ ; To λέω γιατι βλέπω και κάτι Huawei στο δίκτυο που δεν ξέρω εάν έιναι άλλα access points ή απλές συσκευές.

Και κάτι τελευταίο εάν μπορείς να μάθεις, όταν γίνει o χαμός με το laptop ,το internet το χάνουν όλοι στην πολυκατοικία ή μόνο όσοι συνδέονται στο ίδιο access point ( στο dlink1 δηλαδή) ; 

Επεξ/σία από dexterios
Δημοσ.

To speedport υποθέτω είναι το βασικό γιατί λέει UPnP Device: OTE Speedport ενώ στο DAP 1360 D-Link Corporation DAP-1360.

Ναι,έχω την εντύπωση ότι μπήκα.Έχει διάφορα άλλα μενού όπως "setup","advanced","maintenance","status","help".

Δημοσ.

To speedport υποθέτω είναι το βασικό γιατί λέει UPnP Device: OTE Speedport ενώ στο DAP 1360 D-Link Corporation DAP-1360.

Ναι,έχω την εντύπωση ότι μπήκα.Έχει διάφορα άλλα μενού όπως "setup","advanced","maintenance","status","help".

Κάνε εαν θέλεις εάν screenshot από το tab status και ένα ύστερα ένα από το status πάλι με επιλεγμένο το logs στην αριστερή στήλη (αυτό μόνο εάν έχει καμια εγγραφή στο log,εάν είναι κενό άστο)

Επίσης ένα από το staus με επιλεγμένο το wireless από την αριστερή στήλη

Και τέλος  ένα από το tab advanced με επιλεγμένο το user limit από την αριστερή στήλη

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αν μπορείς κάνεις και ένα screenshot από setup με επιλεγμένο το wireless setup και ένα πάλι από το setup με επιλεγμένο το LAN setup;

Επίσης τσεκάρεις μια για επιβεβαίωση ότι η ρύθμιση που σου είχα πέι να κάνεις στην καρτα δικτύου ( uncheck το κουτάκι Allow the computer to turn off this device to save power ) δεν έχει ξαναμπεί μετά από restart ;

Επίσης με ποια στατική IP είμαστε τώρα; 192.168.1.25 ;

Δημοσ.

Ναι,πάλι dlink είναι.

Επίσης,εξακολουθει οταν είναι συνδεδεμένος στο τροφοδοτικό ο υπολογιστής να διαρκεί περισσότερο το σήμα του.

Δημοσ.

Ναι,πάλι dlink είναι.

Επίσης,εξακολουθει οταν είναι συνδεδεμένος στο τροφοδοτικό ο υπολογιστής να διαρκεί περισσότερο το σήμα του.

Οταν χάνεις το σήμα του laptop τώρα, εξακολουθούν να αποσυνδέονται και όλες οι άλλες συσκευές στο δίκτυο ;

Επίσης όταν χάνεις το σήμα τώρα σου σου βγάζει περιορισμένη πρόσβαση στο δίκτυο ή σβήνει και η κάρτα δικτύου ή απλά αποσυνδέεσαι από το dlink ;

Αρχικά μπες πάλι στο menu του dlink από το κινητό σου και πήγαινε maintanance και αριστερά επιλεγμένο το logs , πάτα το clear log να καθαρίσουν τα παλιά και επέλεξε από τα checkbox πάνω να κάνει log και τα debug information.

Τσέκαρε από το Fing στο κινητό σου αν χρησιμοποιεί κανείς την 192.168.1.9 που είχαμε βάλει στατική IP στο laptop και εάν είναι άλλαξε την με μια μεγαλύτερη, εγώ προτείνω έτσι και αλλιώς να δοκιμάσεις και μια άλλη στατική IP για το laptop πχ 192.168.1.30 για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ( 30 συσκευές συνδεδεμένες δεν νομίζω να έχετε :) )

Για πήγαινε μια στο Control Panel ->System and Security -> Power Options  και πάτα στο power plan που έχεις επιλεγμένο το change plan settings και μετά το change advanced power settings στην λίστα που ανοίγει πήγαινε στο Wireless Adapter settings -> Power Saving Mode και φρόντισε και το On battery και το Plugged In να είναι σεταρισμενα στην επιλογή Maximum Performance.

Κάνε πάλι μια δοκιμή να δούμε εάν βελτιώνεται. Αν πάλι πέσει το δίκτυο , μπες από το κινητό και πάρε ένα screenshot από το log του dlink μήπως και δούμε τι έγινε.

Ύστερα δοκίμασε και τον εξής συνδυασμό για την στατική IP του laptop

Διευθυνση IP : 192.168.0.6

Μάσκα   ¨      : 255.255.255.0

Προεπιλεγμένη Πύλη : 192.168.0.50

Τα DNS άσε αυτά του OTE που είχαμε βάλει

Δες εάν συνδέεσαι στο δίκτυο τώρα, προσοχή μας ενδιαφέρει εάν η σύνδεση στο δίκτυο του dlink κρατάει ακόμη και εάν δεν έχεις internet (ακόμη και εάν σου βγάζει περιορισμένη πρόσβαση δηλαδή δοκίμασε εάν τοπικά έχεις σύνδεση πχ δοκίμασε να μπεις στο menu του dlink και άστο να τρέξει λίγο να δούμε εάν πάλι πέφτει η σύνδεση)

Δημοσ.

Ναι,η σύνδεση εξακολουθεί να χάνεται στις άλλες συσκευές.

Έχουν τύχει και τα δύο.Και να χαθεί τελείως η σύνδεση και απλά να αποσυνδέομαι.

Το logs το βρήκα στο status (νομίζω) όχι στο maintenance και ακολούθησα την ίδια οδηγία που μου είπες.

Όχι,δε χρησιμοποιεί κανείς άλλος την ΙΡ με κατάληξη 9 (όλες οι συσκευές είναι 7).

Πάλι το σήμα μπαινοβγαίνει.Κάτι που παρατήρησα με τις αλλαγές που μου λες να κάνω είναι το εξής: όταν πάω τον κέρσορα στο εικονίδιο του δικτύου κάτω δεξιά,το όνομα έχει αλλάξει.Εννοώ ότι αρχικά ήταν dlink1 το όνομα του δικτύου.Με κάποιες αλλαγές όταν πήγαινα τον κέρσορα dlink1 2 και τώρα dlink1 3.Αυτό το γράφει όμως μόνο στον υπολογιστή και σε καμία άλλη συσκευή που χρησιμοποιεί το δίκτυο.

ΕΝΤΙΤ:

Τώρα είναι συνδεδεμένο το λάπτοπ στο διαδίκτυο αλλά δε μου ανοίγει σελίδες όπως το φόρουμ ή αναζητήσεις στο γοογλε Γιατί λέει ο κεντρικός υπολογιστής τάδε άργησε πολύ να ανταποκριθεί.Το φεισμπουκ όμως φορτώνει κανονικά τις σελίδες του.

Δημοσ.

Ναι,η σύνδεση εξακολουθεί να χάνεται στις άλλες συσκευές.

Έχουν τύχει και τα δύο.Και να χαθεί τελείως η σύνδεση και απλά να αποσυνδέομαι.

Το logs το βρήκα στο status (νομίζω) όχι στο maintenance και ακολούθησα την ίδια οδηγία που μου είπες.

Όχι,δε χρησιμοποιεί κανείς άλλος την ΙΡ με κατάληξη 9 (όλες οι συσκευές είναι 7).

Πάλι το σήμα μπαινοβγαίνει.Κάτι που παρατήρησα με τις αλλαγές που μου λες να κάνω είναι το εξής: όταν πάω τον κέρσορα στο εικονίδιο του δικτύου κάτω δεξιά,το όνομα έχει αλλάξει.Εννοώ ότι αρχικά ήταν dlink1 το όνομα του δικτύου.Με κάποιες αλλαγές όταν πήγαινα τον κέρσορα dlink1 2 και τώρα dlink1 3.Αυτό το γράφει όμως μόνο στον υπολογιστή και σε καμία άλλη συσκευή που χρησιμοποιεί το δίκτυο.

ΕΝΤΙΤ:

Τώρα είναι συνδεδεμένο το λάπτοπ στο διαδίκτυο αλλά δε μου ανοίγει σελίδες όπως το φόρουμ ή αναζητήσεις στο γοογλε Γιατί λέει ο κεντρικός υπολογιστής τάδε άργησε πολύ να ανταποκριθεί.Το φεισμπουκ όμως φορτώνει κανονικά τις σελίδες του.

Αν είσαι ακόμη συνδεδεμένος με το laptop προσπάθησε να ανοίξεις μια command prompt ( είτε πατάς ταυτόχρονα το κουμπί των windows και το κουμπί με το γράμμα Χ και στο μενού που ανοίγει διαλέγεις το command prompt είτε στο search των windows γραφεις cmd και στο βρίσκει) 

Μόλις ανόιξεις την command prompt ( θα είναι ένα μαύρο παράθυρο ), γράψε μέσα  ping 8.8.8.8   και πάτα enter.

Ti σου βγάζει; 

Στο facebook στου δουλέυει κανονικά η σελίδα έτσι; Δεν είναι καμία που έτοιχε να είναι ανοιχτή από πρίν και απλά δεν έγινε refresh;

Εάν πάντως πλέον συνδέεσαι σταθερά έστω και μπαίνοντας μόνο facebook είναι κατα πάσα πιθανότητα θέμα DNS που μπορούμε να διορθώσουμε

Δημοσ.

pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:

Request timed out (4 φορές το έβγαλε)

Ping statistics for 8.8.8.8:

Packets: Sent = 4,Received = 0, Lost = 4 (100% loss)

Ναι,το Facebook το άνοιξα για να τσεκάρω,το ίδιο και το YouTube και κάποια blogs μπαίνουν κανονικά.Πολλές σελίδες όμως,όχι.

Με κάθε επιφύλαξη λέω ότι η σύνδεση είναι σταθερή,ναι.

ΕΝΤΙΤ:

Μόλις με πέταξε και πάλι για λίγο (απ'όλες τις συσκευές)

Δημοσ.

pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:

Request timed out (4 φορές το έβγαλε)

Ping statistics for 8.8.8.8:

Packets: Sent = 4,Received = 0, Lost = 4 (100% loss)

Ναι,το Facebook το άνοιξα για να τσεκάρω,το ίδιο και το YouTube και κάποια blogs μπαίνουν κανονικά.Πολλές σελίδες όμως,όχι.

Με κάθε επιφύλαξη λέω ότι η σύνδεση είναι σταθερή,ναι.

ΕΝΤΙΤ:

Μόλις με πέταξε και πάλι για λίγο (απ'όλες τις συσκευές)

Με ποια στατική IP είμαστε τώρα ,την 192.168.0.6 ;

Σε αφήνει μήπως να βάλεις το DNS στο αυτόματο ;

Επίσης μπορείς να πεις μια σελίδα που πχ δεν ανοιγει; Να ψάξω να σου δώσω κατευθείαν την IP της ώστε εάν σου ανοίγει έτσι να ξέρουμε ότι είναι απλά θέμα DNS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...