paspap Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα και από εμένα! Πρόσφατα έκανα εγκατάσταση μιας ενημέρωσης των Windows 10 και έκτοτε δεν ακούω ήχο από τα ηχεία του υπολογιστή μου Sony Vaio, μοντέλο VGN-FW51JF. Αντιθέτως, εάν συνδέσω ακουστικά στην υποδοχή των 3,5mm ακούω ήχο κανονικά από τα ακουστικά. Δοκίμασα με έναν φίλο πληροφορικό (μέσω Teamviewer) να ελέγξουμε τις παραμέτρους της κάρτας ήχου, κάναμε μέχρι και καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 εγκαθιστώντας επίσης και τους τελευταίους drivers της Realtek για Windows 10 αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Να σημειώσω ότι τα Windows 10 τα πρωτοεγκατέστησα πριν από ένα χρόνο και έως και 2 εβδομάδες πριν δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα ήχου από τα ηχεία του υπολογιστή μου. Αυτό που επίσης θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι τα ηχεία μου αυτή τη στιγμή (αν βάλω κάποιο αρχείο mp3 ή κάποιο βίντεο στο youtube να παίζει), ξεκινούν να παίζουν για μερικά δευτερόλεπτα κανονικά, εν συνεχεία ακούω κάποιους ήχους (σαν π.χ. να κουνάω το καλώδιο που μεταφέρει ρεύμα σε αυτά) και μετά από λίγο ο ήχος εξαφανίζεται από τα ηχεία παντελώς. Απ' ότι αντιλαμβάνομαι θα πρέπει μάλλον να υπάρχει πρόβλημα hardware των ηχείων. Τι λένε επί τούτου οι ειδικοί του forum? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη! Καληνύχτα!
spyros007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πηγαινε στης ρυθμίσεις και βαλε ποιότητα ηχου στούντιο 96000hz.Δοκιαμσε τέλος παντων ολα εκει....
chipakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Και σε εμένα συνέβη αυτό και απλά πήγα στις ενημερώσεις και γύρισα την εγκατάσταση στο προηγούμενο σημείο που λειτουργούσαν όλα καλά κι από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα. 1
paspap Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Spyros 007 τα εχω ηδη δοκιμασει ολα αυτα που λες, χωρις ομως αποτελεσμα. Chipako εξηγησε μου σε παρακαλω πως γινεται η επαναφορα αυτη που αναφερεις; Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας για την γρηγορη ανταπόκριση!
Occultist Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Κατά πάσα πιθανότητα, φταίει το Build 1607 των Windows 10, που δεν παίζει να έχει αφήσει και πολλά συστήματα χωρίς να τους έχει δημιουργήσει προβλήματα. Κάνε roll back σε 1511, όπου όλα λειτουργούν άψογα. Αν βγάλουν κανα νεότερο και προσεγμένο Build, βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα