Piece of my mind Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Για σας παιδια Πριν από κατι μερες (αρκετες μαλιστα) πηρα ειδοποιηση ότι το πακετο εχει ερθει ελλαδα από κινα.και επειδή ηταν unregistered το πακετο μου δωσανε ένα tracking number αυτης της μορφης NL9532******53 κλπ.Ετσι όταν πηγα εχτες στο Κ.Κ της περιοχης μου μου ειπε μια τυπισα δεν μπορω να στο δωσω γιατι θελω τον αριθμο του barcode έναν αριθμο με 2 γραμματα σε αρχη και τελος και 9 νουμερα στη μεση.Πραγματι σε κατι άλλες παραγγελεις registered εδινα αριθμο τετοιου είδους και όλα καλα αλλα τωρα που το πακετο είναι unregistered επειδή ηταν πολύ φτηνο τι πρεπει να κανω για να το παραλαβω?
e-tic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 πηρα ειδοποιηση ότι το πακετο εχει ερθει ελλαδα Απο ποιόν πήρες την ειδοποίηση αυτή;
forgotten Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 απο την στιγμη που αναγραφεται το ονομα σου στο πακετο απαιτα να σου δοθει ,πρωτη φορα ακουω τετοια αποψη ,απο την στιγμη που το παραλαμβανεις τελειωσε ,τι δλδ? 1
e-tic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 απο την στιγμη που αναγραφεται το ονομα σου στο πακετο απαιτα να σου δοθει ,πρωτη φορα ακουω τετοια αποψη ,απο την στιγμη που το παραλαμβανεις τελειωσε ,τι δλδ? O TS αναφέρει οτι πήρε ειδοποίηση, χωρίς να λέει απο ποιόν... Αν την ειδοποίηση την πήρε απο τον κινέζο τότε είναι απλά άκυρη παπάτζα. Αν την πήρε απο τα ΕΛΤΑ (την άφησε ο ταχυδρόμος στο γραμματοκιβώτιό του) πρέπει να πάει ΜΕ την ειδοποίηση (η οποία γράφει επάνω ημερομηνία άφιξης του πακέτου) για να παραλάβει. Αν δεν έχει ειδοποίηση απο τα ΕΛΤΑ τότε απλά δεν μπορεί να παραλάβει γιατί ο υπάλληλος δεν είναι υποχρεωμένος να ψάξει όλο το βουνό με τα δέματα απο όλες τις ημερομηνίες για να εντοπίσει το δικό του.
Haldol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν έχει ειδοποίηση απο τα ΕΛΤΑ τότε απλά δεν μπορεί να παραλάβει γιατί ο υπάλληλος δεν είναι υποχρεωμένος να ψάξει όλο το βουνό με τα δέματα απο όλες τις ημερομηνίες για να εντοπίσει το δικό του. Και όμως είναι είναι υποχρεωμένος. Ποια είναι η δουλειά του, αν όχι να φροντίσει να φτάσει η αποστολή στον παραλήπτη; Θα πρέπει βέβαια να ξεκλέψει λίγο χρόνο απ' την πασιέντζα, οπότε ίσως ξινίσει. Εάν ο παραλήπτης χάσει την ειδοποίηση, τι πιστεύεις ότι θα γίνει, δε θα μπορέσει ποτέ να παραλάβει; Έχω παραλάβει αρκετές συστημένα χωρίς να έχω ειδοποιητήριο (είχα "σκέτο" το barcode όπως και ο ts). Φίλε ts, αν την επόμενη φορά που θα πας σου ξαναπεί κάτι τέτοιο, πες της το πήρε ο αέρας, δεν υπάρχει ειδοποιήριο, αλλά γνωρίζω το barcode και ξέρω ότι βρίσκεται στο κατάστημα. Σε ενδεχόμενο "μα - μου' αγριεύεις, διότι η τύπισσα απλά βαριέται να ψάξει τους τομείς. 2
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αν σ άφησε χαρτί ο ταχυδρόμος τσιμπα Το χαρτί και την ταυτότητα και πήγαινε να παραλλαβεις. Αν δεν άφησε χαρτι μην πηγαίνεις καν Αν έχεις υποψία ότι το άφησε και το πέταξαν ή δεν το βρηκες πήγαινε με ταυτότητα και πες χάθηκε το χαρτί,το πέταξε ή καθαρίστρια κτλπ
Piece of my mind Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχω παρει κανενα χαρτακι για χ ψ λογους οποτε δεν εχω καποιο αποδηκτικο.Πιστευω πως το δεμα εχει φτασει διοτι 23 σεπτεμβριου μπηκα σε ενα τρακινγκ site και ελεγε οτι ειναι στην αθηνα.Τι σκατα θελει 10 μερες απο αθηνα να παει παιραια που μενω εγω? Στα προηγουμενα δεματα μου απο αεροδρομιο πηγαινε κκ πειραια την αμεσως επομενη μερα.Ειναι το μονο δεμα πυ εχει προβλημα
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Και όμως είναι είναι υποχρεωμένος. Ποια είναι η δουλειά του, αν όχι να φροντίσει να φτάσει η αποστολή στον παραλήπτη; Θα πρέπει βέβαια να ξεκλέψει λίγο χρόνο απ' την πασιέντζα, οπότε ίσως ξινίσει. Εάν ο παραλήπτης χάσει την ειδοποίηση, τι πιστεύεις ότι θα γίνει, δε θα μπορέσει ποτέ να παραλάβει; Αυτό. Είχα φάει 2 μέρες κάποτε να μιλάω μία με ταχυδρομείο, μία με κέντρο διανομής, μία με τον ταχυδρόμο προσωπικά και αφού με έκαναν μπαλάκι στο τέλος μου είπαν "για να κοιτάξω... α ναι εδώ είναι, έχει έρθει 2 βδομάδες πριν".
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί να στο βούτηξε κανένας το δέμα σου.
e-tic Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Φίλε ts, αν την επόμενη φορά που θα πας σου ξαναπεί κάτι τέτοιο, πες της το πήρε ο αέρας, δεν υπάρχει ειδοποιήριο, αλλά γνωρίζω το barcode και ξέρω ότι βρίσκεται στο κατάστημα. Σε ενδεχόμενο "μα - μου' αγριεύεις, διότι η τύπισσα απλά βαριέται να ψάξει τους τομείς. Εκεί είναι η λεπτομέρεια, καθώς ο TS ΔΕΝ έχει barcode. Έχει απλά ένα νουμεράκι που του έδωσε ο κινέζος το οποίο πιθανώς είναι απλά ο Α/Α αποστολής απο την αποθήκη και αυτό ΔΕΝ προσφέρει δυνατότητα αναζήτησης σε οποιοδήποτε ταχυδρομικό σύστημα. 23 σεπτεμβριου μπηκα σε ενα τρακινγκ site και ελεγε οτι ειναι στην αθηνα. Δεν μας λές όμως σε ποιό tracking site μπήκες. Στο tracking site των ΕΛΤΑ στο εμφανίζει; Το ότι είναι στην Αθήνα (αν είναι έγκυρο) μπορεί να σημαίνει οτι είναι στο αεροδρόμιο και περιμένει να περάσει τελωνειακό έλεγχο.
Piece of my mind Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Το sky56 ειναι το site καθως σε οποιο αλλο εμπαινα δεν το εμφανιζε αφου ειναι unregistered.
VonLoutsos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αυτό το tracking number που δίνουν πρέπει να είναι το tracking του <<σάκου>> που μπάινουν τα δέματα (όχι μόνο το δικό σου προφανώς). Άρα δεν είναι registered το δέμα σου και πιθανόν να μην έχει φτάσει καν στο ταχυδρομείο ή να στο έφεραν ή να το έκλεψαν. Για αυτό τον λόγο του δείχνουν κάποια site την διαδρομή μέχρι να φτάσει κυρίως στο Τελωνείο στο αεροδρόμιο. Από εκεί και μετά ΄δεν έχει κάτι προφανώς
Mau-Maus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 απο την στιγμη που αναγραφεται το ονομα σου στο πακετο απαιτα να σου δοθει ,πρωτη φορα ακουω τετοια αποψη ,απο την στιγμη που το παραλαμβανεις τελειωσε ,τι δλδ? Εκλαψα .. 3
Piece of my mind Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ναι λογικα ειναι το νουμερο του σακου είναι.Δηλαδη είμαι ερμαιος της μοιρας μου από ότι καταλαβαίνω δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος να το παρω.
logokrimenos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εκλαψα .. Έψαχνα να δω αν υπάρχει κάποιος που το έκανε quote για να το κάνω εγώ..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα