Dinos_12345 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα Lenovo Yoga 700 14, και εκεί που ακουμπάω το χέρι μου δεξιά από το trackpad έχει λυγίσει λίγο. Φαίνεται επειδή έχει ξεχωρίσει από το πλαστικό που έχει γύρω γύρω και μπορώ να βάλω το νύχι μου μέσα. Σκέφτομαι να το βάλω σε ένα flat πάγκο και να το πατήσω σιγά σιγά, αλλά αν δεν καταφέρω κάτι, θα το πιάσει σαν δικό μου σφάλμα η Lenovo;
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Πόσο καιρό το έχεις; Εννοείται είναι εντός εγγύησης έτσι;
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Πόσο καιρό το έχεις; Εννοείται είναι εντός εγγύησης έτσι; 2 μήνες, πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν αύριο θα έχω courier να μου το πάνε για σέρβις. Ρε συ, είναι πολύ παράξενο, γιατί από κάω έχει πλαστικό, δηλαδή δένει καλά το όλο πακέτο. Αν ήταν μόνο αλουμίνιο να το καταλάβω.
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αν είναι υπαιτιότητα δικιά τους θα το αλλάξουν δωρεάν αν και δεν νομιζω...θα πούνε ότι είναι φυσιολογικη φθορά ή ότι το λυγισες εσύ και φταις κτλπ.
thelos257 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ε ανεβασε καμια φωτο να το δουμε και εμεις για να καταλαβουμε ποσο ραγισε ;
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Έχω ένα κινητό μπουρούχι, μέχρι να γυρίσει το Nexus μου από DOA, άρα δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες. Απλά σκέψου τα άκρα να είναι φλατ, και όσο μπαίνεις πιο μέσα να είναι λακούβα. Στο δεξί μέρος είναι πιο εμφανές, και στο space του πληκτρολογίου επίσης εμφανές. Από τη δεξιά πλευρά μάλιστα έχει και πιο μέσα το trackpad.
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μήπως καμία μέρα κατά λάθος,η ξεχαστηκες και ακουμπισμένος πάνω το έκανες εσύ; Κατά λάθος πάντα ξαναλεω! Γτ μ φαίνεται περίεργο να λύγισε από μόνο του εκεί.
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μήπως καμία μέρα κατά λάθος,η ξεχαστηκες και ακουμπισμένος πάνω το έκανες εσύ; Κατά λάθος πάντα ξαναλεω! Γτ μ φαίνεται περίεργο να λύγισε από μόνο του εκεί. Δεν νομίζω, το είχα παρατηρήσει από παλαιότερα, απλά τότε που το έστειλα είχε παραγίνει. Τους πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν πως θα επισκευαστεί αλλά περιμένουν ανταλλακτικό
Dinos_12345 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Γύρισε στα χέρια μου το Laptop. Όταν το έστειλα ήταν εμφανές ότι από τη μία μεριά είχε λυγίσει αρκετά ακόμα και στο trackpad. Τώρα είναι οκ το trackpad, flat με το υπόλοιπο αλλά ακόμα μου φαίνεται πως είναι λυγισμένο όπως πριν, σε μικρότερο βαθμό βέβαια. Ελπίζω να είναι design να είναι στη μέση πιο μέσα αλλά δεν νομίζω πως είναι έτσι και απλά έχουν αδύναμη κατασκευή. idk Ναι τελικά είναι όντως design, ακόμα και τα product pics από μπροστά είναι εμφανές ότι το έχουν. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Άρχισε να γίνεται πάλι το ίδιο, πολύ πιο χάλια αυτή τη φορά, μαζί με το πληκτρολόγιο. Να τους ζητήσω λεφτά πίσω ή αντικατάσταση; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, θέλει και ένα μήνα στο σέρβις γιατί δεν έχουν απόθεμα ανταλλακτικά.
Alphaleader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Να σου δωσουν πισω λεφτά το αποκλειω. Η καλυτερη σου λύση ειναι να το φτιάξεις και να το πουλησεις ως εχει.
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Να σου δωσουν πισω λεφτά το αποκλειω. Η καλυτερη σου λύση ειναι να το φτιάξεις και να το πουλησεις ως εχει.Ούτε καν, θα χάσω τουλάχιστον 200€ και δεν έχω ούτε την πολυτέλεια να το κάνω, αλλά ούτε και όρεξη να μπω στη διαδικασία. Αν δεν κάνουν κάτι μόνοι τους, θα το κάνει ο ΣΤΚ Edit: Θυμήθηκα υπόδειγμα service που κάποτε χρειάστηκα, της dell. Είχαν οθόνη που έκανε artifacts, όχι απλά την άλλαξαν, ζήτησαν και συγνώμη και είχα καινούρια στην πόρτα μου, μία μέρα μετά. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2016 από Dinos_12345
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα