Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ μη σκας, τωρα με τα universall apps θα γίνει ο χαμός και θα ξες τέτοιο.

Φτιάχνονται εκατομμύρια τέτοια apps καθημερινά,όλα τα μεγάλα υπαρχουν κτλ κτλ.

Ο καιρος γαρ εγγυς

Άλλο άκυρο, τι σχέση έχουν τα uwp με το band;

Δημοσ.

Γενικα για την αγορα των wearables κρατώ κάποιες επιφυλάξεις. Απαιτουν την ωριμανση αρκετών τεχνολογιων ακομα για να γινουν τοσο λειτουργικά, ώστε να αποκτήσουν μαζικότητα στην χρήση.

Δημοσ.

Προς το παρόν είναι "χρησιμα" για όσους κάνουν στίβο ερασιτεχνικά. Το συγκεκριμένο είναι απο τα καλύτερα με ακρίβεια στους παλμούς και στα χιλιόμετρα , μιας και εχει Gps. 

Κακώς η MS σταματάει το Project , θα επρεπε να σπρωχνει πιο πολύ σε αυτον τον τομέα με νέους καινοτόμους αισθητήρες για ιατρικού τύπου μετρήσεις.

Μπορεί αμεσα να μην ειναι κερδοφόρο , στο κοντινο όμως μέλλον , όλοι θα φοράμε απο ενα.

• Like 2
Δημοσ.

Τα windows στα wearables όπως και στο mobile δεν έχουν θέση. Ας το καταλάβει επιτέλους η μικρομαλακή.

Δεν έτρεχε windows το Band.

Σύμφωνα με τη msft:

A Microsoft spokesperson, responding to my query as to whether there's some kind of Windows 10 variant inside, said "there is no OS" inside the Band.

Το firmware είναι (πιθανόν) linux kernel.

I assume that Band 2 runs on Linux, like Microsoft’s wireless display adapters...

Δημοσ.

Διαβαζοντας αυτα και φυσικα και αυτο οτι ο nadela πηρε ενα φετινο bonus οσο εκαναν οι 3,000+ που απελυσαν..(δεν με απασχολει ποσα περνει απλα το θεωρω τραγικη ειρωνια)

http://www.windowscentral.com/satya-nadella-just-got-big-cash-bonus-microsoft-it-could-have-been-even-bigger

Αλλα λεει θα μπορουσε να παρει και παραπανω απλα ειχε το φιλοτιμο να μην το δεχθει διοτι το mobile δεν πηγε καλα..

Κλαιω με αυτη την εταιρια παιδια..

ε, ναι, προς θεου μην παρει καποιος που ειναι υπευθυνος για την διαχειριση, οργανωση και κερδοφορια μια πολυεθνικης εταιρειας με χιλιαδες εργαζομενους, ενα τεραστιο bonus.

μνημονια για παντα.

• Like 3
Δημοσ.

Ως κάτοχος του MS Band 2, μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο βολικά και πρακτικά wearables που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Και όσον αφορά το service, έιναι από τις καλύτερες εταιρίες (πάντα βάσει προσωπικής εμπειρίας). Σε βλάβη που είχε προκύψει στον έναν αισθητήρα του, δήλωσα από την σελίδα τους το πρόβλημα, την ίδια στιγμή τύπωσα το voucher για να το στείλω με δική τους χρέωσης με ups και μέσα σε μία εβδομάδα είχα το νέο στο χέρι μου.

Είναι κρίμα που σταματούν την εξέλιξη του, Το Band 3 θα μπορούσε να ήταν το απόλυτο wearable για εμένα, αν βελτίωναν κάποια σημεία....

• Like 4
Δημοσ.
Γελαει ο κοσμος με την αφοσιωση της και στα PC. Ηξεις αφιξεις ειναι και εκει η κατάσταση με κάτι λειτουργικα με απαρχαιωμενη βάση και GUI σαλατα ανακάτεμα.

Απλά δεν το έχει. Θα πρεπει να κανει ενα fresh start αλλα δεν εχει τα cojones και γι αυτο θα την φάει απο την Google.

Ο κυριος εδω τα λεει μια χαρα.

Το μονο που δεν ειναι μια χαρα ειναι το λειτουργικό των PC, τα Windows 10 δηλαδη. Τα ιδια κλασσικα, μικρα και μεγαλα προβληματα, το ιδιο σουρσιμο, η περιπου ιδια ευπαθεια, ο ιδιος πυρηνας, η ιδια φιλοσοφια λειτουργιας με ενα μιξ νεωτερισμου που μισοδουλευει.

Κι εφοσον δε μπορουν ουτε λειτουργικο για wearable να γραψουν και να το πουλησουν, δε μπορουν τιποτα πλεον. Δυστυχως η μονη εναλλακτικη μας είναι η Apple, με τιμολογηση απλησιαστη.

Οποτε 'προσευχομαστε' να μας δωσει η Google ενα PC OS, ολα τα αλλα μας τα εχει δωσει ηδη και θα συνεχισει.

Δημοσ.

Ως κάτοχος του MS Band 2, μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο βολικά και πρακτικά wearables που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Και όσον αφορά το service, έιναι από τις καλύτερες εταιρίες (πάντα βάσει προσωπικής εμπειρίας). Σε βλάβη που είχε προκύψει στον έναν αισθητήρα του, δήλωσα από την σελίδα τους το πρόβλημα, την ίδια στιγμή τύπωσα το voucher για να το στείλω με δική τους χρέωσης με ups και μέσα σε μία εβδομάδα είχα το νέο στο χέρι μου.

Είναι κρίμα που σταματούν την εξέλιξη του, Το Band 3 θα μπορούσε να ήταν το απόλυτο wearable για εμένα, αν βελτίωναν κάποια σημεία....

Συμφωνώ και εγώ. Εξαρχής ήταν τα Microsoft bands πολύ δυνατά από θέμα χαρακτηριστικών, με το 2ο βελτιώθηκαν και στο design που έγινε πιο εργονομικό και φανταζόμουν από καιρό ότι το 3ο θα έπιανε το τέλειο και θα το αγοράζα κατευθείαν. Δυστυχώς δεν θα γίνει, οπότε ίσως τώρα θα πάω να ψάξω το 2ο προτού εξαντληθεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...