lewishamilton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας..ειναι 15 ετων κι εχω ενα προβπημα ....στις 14 του μηνός βρήκα έναν τύπο στο φβ ο οποίος ανταλαζε το παιχνίδι clash of clans ..εγώ το είδα και του έστειλα μήνυμα για να ανταλλάξουμε...του στέλνω ένα δεύτερο εμαιλ που είχα μόνο το παιχνίδι και του λέω στείλε μου εσύ την δικιά σου..στην δεύτερη διεύθυνση είχα βάλει εναλλακτική διεύθυνση το πρώτο μου εμαιλ που έχω το φβ και τα άλλα μέσα...και μ έρχονται ειδοποιησεις ότι νέα σύνδεση από android και pc από Αλβανία και ότι ο κωδικός σας αλλάχθηκε...χρησιμοποιώ το εμαιλ και αλλάζω κωδικό και διαγράφω τον λογαριασμό..τον ρωτησα γτ εκσνε αυτο και μου ελεγε βλακειες...του κανω μπλοκ στο Facebook και τελος από τότε δεν έχω δει κάτι περίεργο αλλά μου έχει μπει στο μυαλό ,δεν ξέρω από που από τις βλακειες που βλέπω στην τηλεόραση ότι θέλει να με βρει και ότι έχω μπλέξει...θέλω να μου πείτε αν έκανα καλά με την διαγραφη του εμαιλ και αν είναι ασφαλής γιατί με όλο αυτό μου έχει δημιουργηθεί ψυχολογικό από τις 14 Σεπτέμβρη...
Liam Lawrence Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εκανες Εγγραφη στο φορουμ 13:02 και δημιουργησες το θεμα 13:11...εισαι θηριο!!!
lewishamilton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 θέλω να μου απαντήσετε εάν κινδυνεύω παιδιά
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ρε μάγκες Παρασκευή δεν γινόντουσαν τέτοια θέματα συνήθως; Ήρθατε οι νέοι να μας αλλάξετε τις συνήθειες; On Topic, άσε τις βλακείες φυσικά δεν κινδυνεύεις και σιγά μην είναι ο άλλος τόσο μαλ@κ@ς να φάει τόσο χρόνο για να σε βρει και μάλιστα ακόμα πιο μαλ@κ@ς για να σε βλάψει για αυτόν τον λόγο. Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι το να βρεις την τοποθεσία από ένα λογαριασμο που ανήκει σε τεχνολογικό κολοσσό (Google) μου ακούγεται απίθανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις