Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αγορά συμβαίνει :P

Και το 32άρι λογικά θα ανέβει. Είναι τα τελευταία nexus και επίσημα, είναι πολύ πιο φτηνά απο τα επερχόμενα Nexus, και ταυτόχρονα κατέβηκαν απο το κατάστημα της Google, που σημαίνει οτι σιγά σιγά παίρνουν πόδι.

Δημοσ.

Η αγορά συμβαίνει :P

Και το 32άρι λογικά θα ανέβει. Είναι τα τελευταία nexus και επίσημα, είναι πολύ πιο φτηνά απο τα επερχόμενα Nexus, και ταυτόχρονα κατέβηκαν απο το κατάστημα της Google, που σημαίνει οτι σιγά σιγά παίρνουν πόδι.

Τα παρακολουθώ συνέχεια. Το 32ρι πέφτει και ανεβαίνει το 16ρι. 

Δημοσ.

Θελω να το παρω για την καμερα του και μονο και παρακολουθω καθε μερα εδω και βδομαδες την τιμη σκρουτζ για το 32 αρι. Απο τα δειγματα που εχω δει δεν το φτανει κατι σε αυτα τα χρηματα. Κινεζικο ή μη επωνυμο ή μη. Προσωπικη αποψη περα απο reviews και ετοιμα συμπερασματα αλλων.

Δημοσ.

Θελω να το παρω για την καμερα του και μονο και παρακολουθω καθε μερα εδω και βδομαδες την τιμη σκρουτζ για το 32 αρι. Απο τα δειγματα που εχω δει δεν το φτανει κατι σε αυτα τα χρηματα. Κινεζικο ή μη επωνυμο ή μη. Προσωπικη αποψη περα απο reviews και ετοιμα συμπερασματα αλλων.

Απλά είναι στην κορυφή φίλε να ξες!

Καλή κάμερα αλλά με HDR ξεφτιλιζει τα περισσότερα απλά αργει λίγο το shutter speed! Για μένα είναι στην 3αδα μέσα σίγουρα όχι στην τιμή του γνκα από όλα τα smartphone οποιαδήποτε τιμή!

Και τώρα που βγήκε το πίξελ κ καλά ή κλτρη κάμερα που υπάρχει ίδια ακριβώς με τα προηγούμενα είναι αλλά θα έχει βελτιωθεί κατά πολύ ή εφαρμογή και το processing οπότε άμα κάνεις root κ μία custom mod ή τπτ τέτοια θα πιάσεις επίπεδο pixel!

Οπότε καταλαβαίνειςβγισ τι κάμερα μιλάμε

Δημοσ.

Δν θα πέσει άλλο πιστεύω ίσα ίσα θα πάνε προς τα πάνω πιστεύω!

Τέλος ή εποχή των νεξους ότι έχει μείνει σε στοκ τώρα η Google πλασαρει τα καινούρια μπιχλιμπιδια της πλέον!

Δημοσ.

Επειδή κοιτάω και εγώ για καινούριο τηλέφωνο υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή πέραν του Nexus 5X? Γενικά πάντως έχει θετικά σχόλια όπου έχω κοιτάξει.

Δημοσ.

Επειδή κοιτάω και εγώ για καινούριο τηλέφωνο υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή πέραν του Nexus 5X? Γενικά πάντως έχει θετικά σχόλια όπου έχω κοιτάξει.

Αμα δν σε νοιαζει η καμερα ναι!

Ενα κλικ πιο πανω το xiaomi mi5!

Με λιγοτερα χρηματα αλλα κανεις υποχορηση σε οθονη κ καμερα,κερδιζεις μπαταρια ομως κ ελαχιστα δυναμη επεξαργαστη αλλα και 1+ ραμ τo Xiaomi redmi note 3 pro!

Επισης καλη επιλογη το LeTV X800!

Γνκα απο Ελλαδα οχι δν υπαρχει κλτρη επιλογη

• Like 2
Δημοσ.

ρε φιλαρακι δεν ανεβηκε ενα καταστημα σε ενα χωριο το ειχε 235 και αμα εβαζες τα μεταφορικα πηγαινε οσο το πουλανε οι υπολοιποι..και ειπε να το ανεβασει λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...