asnie123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια δεν ηξερα που να το ανοιξω το θεμα οποτε συγνωμη για οποιοδηποτε λαθος!! Γνωριζει κανεις αν μπορω να μεταφερω λεφτα απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο(πειραιως) στο paypal? Εχω συνδεσει την χρεωστικη μου και εχω κανει verified τον λογαριασμο μου! Γενικα τι παιζει τωρα με τα capital control ?
jimmyfis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς με έμβασμα. Νομίζω η χρέωση είναι 1 ευρώ.
makfil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια δεν ηξερα που να το ανοιξω το θεμα οποτε συγνωμη για οποιοδηποτε λαθος!! Γνωριζει κανεις αν μπορω να μεταφερω λεφτα απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο(πειραιως) στο paypal? Εχω συνδεσει την χρεωστικη μου και εχω κανει verified τον λογαριασμο μου! Γενικα τι παιζει τωρα με τα capital control ? Από τον ΙΟΥΛ 2016 μπορείς να συνδέσεις ΙΒΑΝ στο paypal https://www.paypal.com/gr/selfhelp/article/How-do-I-confirm-my-bank-account-FAQ1636/3 Αφού τον συνδέσεις, θα σου στείλει τον προσωπικό σου λογαριασμό στην Deutsche Bank για να στέλνεις έμβασμα (top up).
letom Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 καλησπερα παιδια δεν ηξερα που να το ανοιξω το θεμα οποτε συγνωμη για οποιοδηποτε λαθος!! Γνωριζει κανεις αν μπορω να μεταφερω λεφτα απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο(πειραιως) στο paypal? Εχω συνδεσει την χρεωστικη μου και εχω κανει verified τον λογαριασμο μου! Γενικα τι παιζει τωρα με τα capital control ? Πάντως για να κάνεις αγορές με paypal δεν είναι απαραίτητο να μεταφέρεις τα χρήματα στο paypal.
stelios18120 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κάνε την αγορά σου,πατα πληρωμή με paypal και ανάλογα τι κάρτα έχεις συνδέσει στο paypal θα σ τραβήξει απευθείας τα χρήματα από εκεί. Δεν χρειάζεται να στελνεις χρήματα στο balance του paypal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα