laikos123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Θέλω ενα κινητάκι το οποίο να κοστίζει ως 150 ευρώ.Στη συσκευή θα τρέχω απλές εφαρμογές όπως: -μετρονόμος -κουρδιστήρι -εφαρμογή για τα λεοφωρεία -μεσεντζερ -σκαιπ κα. -δεν με νοιαζει να εχει πολυ καλη κάμερα Αυτο που με ενδιαφέρει είναι το κινητο να είναι ποιοτικό-ανθεκτικό και να μην ανεβάζει θερμοκρασίες και να κολλάει,τουλάχιστον όχι τα πρωτα 2 χρονια. Τι προτείνετε και γιατί;
billiboo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 moto g3 λογο pure android αρα και πιο αλαγκαριστο.
2.1Ohm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Messenger skype δν ειναι ελαφρια χρηση απο τις πιο βαριες εφαρμογες ειναι...Το g3 καλο κινητο αλλα πολυ λιγο "δυναμη" δωσε 10 πανω και παρε το moto x 2nd gen η παρε απο κινα το Xiaomi redmi note 3 pro!
billiboo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Messenger skype δν ειναι ελαφρια χρηση απο τις πιο βαριες εφαρμογες ειναι... Το g3 καλο κινητο αλλα πολυ λιγο "δυναμη" δωσε 10 πανω και παρε το moto x 2nd gen η παρε απο κινα το Xiaomi redmi note 3 pro! για καποιο samsung (j3-5) ουτε καν ε?
2.1Ohm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Aμα θελει στο 2 μηνο να το πεταξει απο το παραθυρο ας το παρει!Γνκα samsung κατω απο Α5 (και αυτο με επιφυλαξη, αμα θελει ντιζαινατο κινητο) απλα ΔΕΝ περνεις! 1
GIORGI. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Lumia 640 XL Από μένα http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Microsoft-Lumia-640-XL-DS-Black-A00024605.htm είμαι κάτοχος του lumia 640, και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
billiboo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Lumia 640 XL Από μένα http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Microsoft-Lumia-640-XL-DS-Black-A00024605.htm είμαι κάτοχος του lumia 640, και είμαι πολύ ικανοποιημένος. κοιτα εγω ειχα wp 4 χρονια αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει πια να παει καποιος σε wp εχουν αφεθει στη μοιρα τους απο την microsoft και δεν ξερω καν εαν εχουν τις εφαρμογες που ζητησε το παιδι (μετρονος,λεωφορεια,καβουρδιστηρι) τωρα πια πιστευω κανουν μονο για καποιον που ειναι πολυ basic user
stelios18120 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Από Ελλαδα android= moto x 2nd gen (με +10€) Aπο κινα android= xiaomi redmi note 3 pro Από Ελλαδα windows phone= lumia 640xl Διάλεξε κάτι από αυτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα