butters Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Γράφετε και ξαναγράφετε μερικοί και δεν έχετε δει καν review, πόσο μάλλον να δείτε και να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Σαν μερικούς που κάνουν VS σε supercar τα οποία δε θα δουν καν από κοντά ποτέ. Για το design, να λένε μερικοί ότι η HTC που το κατασκεύασε αντέγραψε την Apple, όταν είχε βγάλει το http://www.gsmarena.com/htc_one-pictures-5313.php το 2013 δείχνει πόσο γίδια είναι.
D.Luffy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Γράφετε και ξαναγράφετε μερικοί και δεν έχετε δει καν review, πόσο μάλλον να δείτε και να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Σαν μερικούς που κάνουν VS σε supercar τα οποία δε θα δουν καν από κοντά ποτέ. Για το design, να λένε μερικοί ότι η HTC που το κατασκεύασε αντέγραψε την Apple, όταν είχε βγάλει το http://www.gsmarena.com/htc_one-pictures-5313.php το 2013 δείχνει πόσο γίδια είναι. Ε εντάξει κοίτα, supercars μπορεί να μη δούμε από κοντά ποτέ αλλά ένα... Pixel θα μας αξιώσει ο Θεός που θα πάει. Εκτός αν κι αυτό το βρίσκεις μόνο σε κάποιο show της Γενεύης... 1
stratos789 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μιλάς από εμπειρία; Άμα είναι τόσο βαρετό τότε γιατί κόπτονται οι Androιδές εταιρίες να αντιγράφουν συνεχώς τον σχεδιασμό έξω και μέσα του iPhone? Αφού είναι τόσο βαρετό γιατί σκινάρουν το Android να μοιάζει με iOS? Γιατί η Google εβαλε την Bottom bar θολωμένη όπως στο iOS? Γιατί έβαλε Messageboxes όταν εγκαταστείς εφαρμογές μετά από τόσα χρόνια να σου ζητάνε άδεια για να χρησιμοποιήσουν λειτουργίες της συσκευής; Γιατί έβαλε ξαφνικά το αντίστοιχο του Game Center? Το Allo και το Duo knockoffs των iMessage και Facetime μετά από χιλιάδες άλλες failed προσπάθειες Gtalk, Hangouts κλπ κλπ ναλλά χωρίς encryption γιατί όπως πάντα είναι ασφαλές το Android και προστατεύει τον χρήστη. Όσο και να προσπαθείς δεν.. μια ζωή θα προσπαθείτε να φτάσετε το iOS στην ασφάλεια, στην σχεδίαση και στο οικοσύστημα. Υπάρχουν εταιρίες που είναι Pioneers στον χώρο του IT και υπάρχουν και εταιρίες διαφήμισης που βγάζουν Knock-off λειτουργικά με συλλογή δεδομένων για να πλουτίσουν από τις διαφημίσεις γιατί κάτι καλύτερο δεν έχουν να προσφέρουν. Και γιατι η Apple μετα απο ποσα χρονια εβαλε το multitasking στο ios και γιατι εβαλε και το notification bar αφου τα ειχε κανει πρωτα το Android. Ειδες που αντιγραφει και η Apple Καμοια εταιρια δεν ειναι η καλυτερη σε ολα. Και να σου πω την αληθεια ειναι λιγο βαρετο το ios,εχω iphone και το δουλευεω προσωρινα ,επειδη το lg ειναι στο service(Lg δεν ξαναπερνω παντος) και δεν εχει κατι το ''special'' στο menu το ios. Και εκει που παραδεχομαι την Apple ειναι στα ipad. Και ο λογος που καθομαστε και κανουμε καθε φορα ενα θεμα Apple vs Android εχει καταντησει βαρετο. Λες και εμεις θα κερδισουμε κατι. Η καθε μαρκα εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της,για αυτο τον λογο υπαρχουν και οι επιλογες αν δεν σου αρεσει κατι σε μια εταιρια πας σε αλλη. Αυτο το λεω γενικα για ολους μας γιατι δεν υπαρχει λογος να ''τσακωνομαστε'' για το ποια εταιρια ειναι η καλυτερη, ετσι και αλλιως αυτοι στα τετοια τους.Μας βλεπουν σαν πορτοφολια......
th3ofilos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Χάχα χρησιμοποίησες ποτέ iOS συσκευές στην ζωή σου; Ασχολήθηκες ποτέ σοβαρά; Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Android σου. Keep avoiding Stagefright. Η απαντηση μου στο προηγουμενο σχολιο : Χωρις να ερθω σε αντιπαραθεση και μιλωντας παντα με αντικειμενικοτητα κατα την χρηση του android (την συγκεκριμενη χρηση που κανω εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι χρηστες android) το iOS στα χερια μου ειναι ενα τουβλο και αφου το θεμα αφορα το pixel, προσωπικα απο μενα κοβεται γτ δεν εχει υποδοχη για sd card, το android με διευκολυνει αφανταστα σαν λειτουργικο συστημα... και πρεπει να ξερετε το να συγκρινετε δυο διαφορετικα λειτουργικα συστηματα σε διαφορετικες συσκευες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αντικειμενικότητα και προσωπική χρήση δεν ταιριάζουν σε μία πρόταση. Είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα. Κι εμένα το android "τούβλο" είναι στα χέρια μου. Να πω κι εγώ ότι μιλάω αντικειμενικά ή για τη χρήση που κάνω εγώ προσωπικά? Εν κατακλείδι και τα δυο λειτουργικά κάνουν το ίδιο πράγμα απλώς με διαφορετικό τρόπο και το καθένα έχει προταιρήματα και αδυναμίες. Ο καθένας λοιπόν διαλέγει αυτό που τον βολεύει καλύτερα. Παρεθεσες κατι συγκεκριμενο για να με αντιπαραθεσεις ενω αναφερω εγω ο ιδιος οτι δεν ειναι αντικειμενικο να συγκρινουμε 2 ανομοια πραγρματα... ...και πρεπει να ξερετε το να συγκρινετε δυο διαφορετικα λειτουργικα συστηματα σε διαφορετικες συσκευες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Παραπάνω δυνατότητες όμως δεν σημαίνει αντικειμενικά καλύτερο λειτουργικό. Εάν τα βάλουμε κάτω όλα ένα ένα, θα ξημερώσουμε και στο τέλος δεν θα υπάρχει και σαφής νικητής. Και τα δυο λειτουργικά έχουν λόγο να "ζηλεύουν" το ένα το άλλο. Στο συγκεκριμενο μηνυμα σου συμφωνω απολυτα και επισης δεν ανεφερα ποτε πιο απο τα 2 ειναι καλυτερο... , το android με διευκολυνει αφανταστα σαν λειτουργικο συστημα...
Q-Taxys Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλα το σχόλιό σου με ξεπερασε.. Τυφλα να εχουν τα match ολυμπιακος - παναθηναικος Ετσι ειναι ο οπαδισμος . ΜΠΑΟΚ και ξερω ψωμι. Επι της ουσιας τραχανοκουρκουτομπουκιες Καλα μυαλα σε ολους Έχω πετύχει παππούδες σε καφενείο να σχολιάζουν ντέρμπι μπάλας και αεροπσεκασμούς που μπροστά στους εδώ σχολιαστές είναι τέρατα αντικειμενικότητας και γνώσης. 1
L0k0p0k013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τα τηλέφωνα είναι μαπα γιατί κάποιοι μαλώνουν δεν μπορώ να καταλάβω αλήθεια.
Questioner Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μεγάλη απογοήτευση οι πρώτες συσκευές της Google. Διακρίνω Appleποίηση (σχεδιασμός, τιμολογιακή πολιτική) κάτι που προσωπικά με αηδιάζει. Ευτυχώς υπάρχουν εταιρείες που έχουν δείξει ότι μπορεί να υπάρξει vfm στις συσκευές Android. Αισθάνομαι τυχερός που έχω ακόμα στην κατοχή μου το τελευταίο αξιόλογο μοντέλο με σφραγίδα Google (Nexus 5).
butters Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ε εντάξει κοίτα, supercars μπορεί να μη δούμε από κοντά ποτέ αλλά ένα... Pixel θα μας αξιώσει ο Θεός που θα πάει. Εκτός αν κι αυτό το βρίσκεις μόνο σε κάποιο show της Γενεύης... Μάλλον δεν ήταν ξεκάθαρο αυτό που έγραψα. Αναφερόμουν σε αυτούς που σχολιάζουν με μεγάλη ευκολία χωρίς να περιμένουν να δουν τη συσκευή από κοντά. Χωρίς καμία δόση ελιτισμού.
makridis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Η Google το συνηθίζει να τρολάρει και να αστειεύεται. Αν δε βρίσκεις κάτι κακό σε όσα κάνει η Apple, προφανώς δεν υπάρχει λόγος να τα θεωρείς ως "χλευασμό" αλλά περισσότερο ως ένα έξυπνο "πείραγμα". Για να το θεωρείς χλευασμό, όμως, προφανώς κάτι σε ενοχλεί. Δε φαντάζεσαι πόσο έχω ενοχληθεί...Δεν μπορώ να κοιμηθώ πλέον. Δεν υπάρχουν "έξυπνα πειράγματα", παρά μόνο η "έξυπνη σήτα". Ο χλευασμός έγκειται στην έλλειψη 1) σεβασμού 2) καινοτομίας/ιδεών. 2
liberostelios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δε φαντάζεσαι πόσο έχω ενοχληθεί...Δεν μπορώ να κοιμηθώ πλέον. Ο χλευασμός έγκειται στην έλλειψη 1) σεβασμού 2) καινοτομίας/ιδεών. Δεν το εννοοούσα έτσι το ότι σε ενοχλεί. Έχεις δίκιο, φάνησε σαν να το γράφει παιδάκι. Εννοώ ότι όταν κάποιος κάνει "χαβαλέ" για κάτι απλό κι εσύ το λαμβάνεις ως χλευασμό, σημαίνει ότι είναι κάτι που σε ενοχλεί για δικούς σου λόγους. Η Google συνήθως προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι ανθρώπινη και απλή (για να την εμπιστευθούν και να την έχουν στη ζωή τους, ώστε να μας παίρνει τα δεδομένα), γι αυτό χρησιμοποιεί πράγματα όπως ο "χαβαλές", εμφανίζει απλούς καθημερινούς ανθρώπους και, γενικά, κάνει τέτοιες ανάλαφρες αναφορές στα events της. Το ότι πικάρει την αφαίρεση του 3.5mm jack ή τον τρόπο ονομασίας των χρωμάτων της Apple είναι απλά μέρος αυτής της διαδικασίας. Για ποιό λόγο να θεωρήσεις χλευασμό το πικάρισμα για το συγκεκριμένο θέμα, αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό σε όλα αυτά; Αφού όλα είναι καλώς καμωμένα στο... βασίλειο της Apple, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσβάλεται κανείς επειδή υπάρχει ένα πικάρισμα από κάποιους. Εκτός αν είσαι από αυτούς που συμφωνούν ότι είναι λάθος η αφαίρεση του 3.5mm jack ή ότι είναι ώρες-ώρες αστείος αυτός ο "ελιτισμός" της Apple, οπότε το θεωρείς χλευασμό.
nickelodeon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δε φαντάζεσαι πόσο έχω ενοχληθεί...Δεν μπορώ να κοιμηθώ πλέον. Δεν υπάρχουν "έξυπνα πειράγματα", παρά μόνο η "έξυπνη σήτα". Ο χλευασμός έγκειται στην έλλειψη 1) σεβασμού 2) καινοτομίας/ιδεών. Who needs a stylus? Yuck! Nobody wants a stylus
AlexKane Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Όταν η msft ήταν εχθρός της aapl (σύμφωνα με το marketing της ίδιας): Hello I'm a Mac... and I'm a PC. Πριν τη msft, ο εχθρός της aapl (σύμφωνα με το marketing της ίδιας) ήταν η τότε κραταιά IBM - Ο Big Brother σύμφωνα πάντα με την προπαγάνδα της aapl: Super Bowl Commercial.
boubounash Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 έμφαση-bold από εμένα [...] Πάντα θα είστε πίσω από το iOS και θα φωνάζεται για να μην παραδεχτείτε την κατωτερότητα του οικοσυστήματος σας (αν μπορεί να το ονομάσει κανείς οικοσύστημα με τέτοια διάσπαση) [...] Διάσπαση! Έτσι αντιλαμβάνεστε εσείς στην Appleland την ελευθερία να διαλέξεις διάφορες μάρκες σε διάφορες τιμές; Τόσο αφύσικο σας φαίνεται, που το αποκαλείτε διάσπαση!
Devil9697 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 και γιατι να μην παρεισ το m10.ενα 500 έπεσε τώρα.πιο stock απο ποτέ και σε τιμή κα ισε λειτουργικό!
greenalex1996 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μου αρεσε πολυ.. δυστυχώς ειναι πολυ ακριβό για την τσέπη μου.. παιρνω μαξ 200€ κινητα σοοοο δεν ειναι για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα