freegr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τουλάχιστον έχουν κάποια προστασία χωρίς υπερβολές, με την τιμή που έχουν ωστόσο η οποία είναι πολύ υψηλή δεν δικαιολογείται να είναι υποδεέστερο άλλων σύγχρονων κινητών...
basilis_k6 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 τα χρώματα έπρεπε να ειναι "quite expensive", "really expensive" και "very expensive" 1
makridis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεν το εννοοούσα έτσι το ότι σε ενοχλεί. Έχεις δίκιο, φάνησε σαν να το γράφει παιδάκι. Εννοώ ότι όταν κάποιος κάνει "χαβαλέ" για κάτι απλό κι εσύ το λαμβάνεις ως χλευασμό, σημαίνει ότι είναι κάτι που σε ενοχλεί για δικούς σου λόγους. Η Google συνήθως προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι ανθρώπινη και απλή (για να την εμπιστευθούν και να την έχουν στη ζωή τους, ώστε να μας παίρνει τα δεδομένα), γι αυτό χρησιμοποιεί πράγματα όπως ο "χαβαλές", εμφανίζει απλούς καθημερινούς ανθρώπους και, γενικά, κάνει τέτοιες ανάλαφρες αναφορές στα events της. Το ότι πικάρει την αφαίρεση του 3.5mm jack ή τον τρόπο ονομασίας των χρωμάτων της Apple είναι απλά μέρος αυτής της διαδικασίας. Για ποιό λόγο να θεωρήσεις χλευασμό το πικάρισμα για το συγκεκριμένο θέμα, αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό σε όλα αυτά; Αφού όλα είναι καλώς καμωμένα στο... βασίλειο της Apple, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσβάλεται κανείς επειδή υπάρχει ένα πικάρισμα από κάποιους. Εκτός αν είσαι από αυτούς που συμφωνούν ότι είναι λάθος η αφαίρεση του 3.5mm jack ή ότι είναι ώρες-ώρες αστείος αυτός ο "ελιτισμός" της Apple, οπότε το θεωρείς χλευασμό. Καταρχάς να σου ξεκαθαρίσω ότι είμαι φαν και του android και του iOS Έκαστο κάνει κάποια πράγματα καλύτερα από το άλλο...οπότε τα θέλω και τα χρησιμοποιώ και τα δύο. Αυτό που δεν μου αρέσει με την google είναι το ότι το παίζουν geeks και smartasses. Σέβομαι ως καταναλωτής την εταιρία που ασχολείται με τον εαυτό της και δεν δίνει δεκάρα για τον ανταγωνισμό, παρά τον χλευασμό και την εκμηδένιση του ανταγωνισμού, όπως κάνει η google. Βέβαια....στο τέλος της ημέρας, μιλάμε για δυο γίγαντες εταιρίες που σε 10-20 χρόνια θα τους ανήκει πάνω από το 50% του παγκόσμιου γήινου (ναι πλέον μπορούμε να βάζουμε και αυτό στην εξίσωση) οικονομικού πλούτου. Όποτε περί ορέξεως, χαλβάς.
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τα κινητά, ειδικά τα τόσο ακριβά, θα έπρεπε να είναι αδιάβροχα και άθραυστα (στ'αλήθεια όμως, όχι marketing κόλπα στυλ gorilla glass).
archey Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 κάποιος έγραψε για ''κινέζικα σκουπίδια'' που διεκδικούν την προτίμηση όσων ''κράζουν'' την apple γιατί είναι ''φτωχοί'' και δεν μπορούν ούτε στο ''όνειρό'' τους να αποκτήσουν ένα άη-φον.Επομένως, το άηφον είναι προνόμιο των ''λεφτάδων'' και όλοι οι υπόλοιποι που το ''κράζουν'' είναι κομπλεξικοί γιατί δέν φτάνουν να το αγοράσουν. Ό,τι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λοιπόν ,κατά τον Αίσωπο. Και τον ρωτώ. Κινέζικο ''σκουπίδι'' η Huawei με το Nexus 6P , η OnePlus με το op3 , η Lenovo με το Vibe shot & το Ζ2 Pro ή η Ulefone με το Be Touch 3 με την ίδια ποιότητα κατασκευής όπως το iphone ; Πόσο καλύτερο κατασκευαστικά είναι το iphone από όλα τα παραπάνω; Επειδή τυχαίνει να έχω όλες τις παραπάνω συσκευές, από χόμπι, σας λέω ό,τι είναι πραγματικά διαμάντια και καμιά δεν θα αποχωριζόμουν.Αγόρασα μία φορά πριν 2 χρόνια ένα 4s σαν δώρο για μια φίλη, αλλά ποτέ δεν μπήκα στον πειρασμό να πάρω ένα και για μένα,αν και ήταν απολύτως του χεριού μου. Και με τον One Launcher Pro απο το google store έχω (καί) το iOS UI σε όλες τις παραπάνω συσκευές , μαζί με όλη την υπόλοιπη παρέα των Nova Prime Launcher που είναι ολόιδιος με τον νέο Pixel launcher της google, τον 3D CM launcher , τον ZenUI της Asus και ούτω καθ' εξής.
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Quick toggles Notification center Multitasking interface από HTC Sence 4 HTC Antenna bands HTC boom sound system με δύο ηχεία Αδιαβροχοποιηση fingerprint scanner Widgets κτλπ Όλα τα ξεσήκωσε η Apple από τον ανταγωνισμό μερικά χρόνια μετά. Αλλά η google αντιγράφει. Κοιμήσου Περσεφόνη στην αγκαλιά της γης στου κόσμου το μπαλκόνι ποτέ μην ξαναβγείς. Προτιμώ αυτό.. Κοιμήσου Περσεφόνη στην αγκαλιά της γης στου κόσμου το μπαλκόνι ποτέ μην ξαναβγείς.
filter_bubble Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 το καψιμο στο insomnia εχει ξεπερασει κ note7 στο quick charging ο αλλος μπηκε για να γραψει οτι ειναι αντιγραφη αιφοουν, 2 τηλεφωνα που αντικειμενικα δεν μοιαζουν με κανενα αλλο τηρουμενων των αναλογιων νταξει εδω μεσα εχει καταντησει τεκες απλε 1
sved Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το ωραιο ειναι που οι μισοι εδω μεσα νομιζουν οτι ξερουν τι λενε και υποστηριζουν οτι η htc ευθυνεται για τιμες , desing κτλ. Το μονο που εκανε η htc ειναι να τα κατασκευασει στα εργοςτασια της. Σχεδιασμος , χρωματα hardware, τιμολογιση κ.α. ΟΛΑ η google. Η htc θα ευθυνοταν αν εβγαζε τα nexus που ειχαν αναφερθει αλλα απο την στιγμη που ανελαβε η google με την ονομασια pixel , ανελαβε και ολα τα παραπανω.
shinn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 χμ ποτε δεν μου αρεσαν τα curved στις ακρες κινητα. αν και το πιξελ ;p καλουλι μοιαζει... o launcher του καλος ειναι παντως (αν και εντελως αδειος απο επιλογες - περαν των backround)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα