Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα, άρα όλοι όσοι μπαίναμε στο Α15, Β15 για να πάμε στο ΤΕΙ δεν ήμασταν normal..... να μην μιλήσω για τις ημέρες που είχαμε και τεχνικό σχέδιο, κουβαλούσαμε σάκα στην πλάτη συν την τετράγωνη σχεδιοθήκη με τα χαρτιά και τα μαραφέτια.

Με ρωτάς αν ήσουν νορμαλ; Ξεκαθάρισα την άποψη μου. Από εκεί και πέρα ότι νομίζεις εσύ είσαι.

Εγώ και άλλοι πάντως τα κουβαλούσαμε όλα στα χέρια, και μάντεψε.. δεν πάθαμε τίποτα.

Αλλο ενα τρανο παραδειγμα. Μαζευεστε πολλοι ομως σε αυτη τη χωρα κι ανησυχω.

'Αλλαξε πλευρό και συνέχισε τον ύπνο. Θα σου περάσει η ανησυχία.

Οπως βλεπετε ,δεν ειναι οι γεροι το προβλημα αλλα οι νεοτερες γενιες.

Αξεστοι και μαγκες,ειμαι εγω κι αλλος κανεις. Ρε αντε απο δω... 

Και ανορθόγραφη και ανάγωγη αλλά who gives a sh..t

• Like 3
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ρωτάς αν ήσουν νορμαλ; Ξεκαθάρισα την άποψη μου. Από εκεί και πέρα ότι νομίζεις εσύ είσαι.

Εγώ και άλλοι πάντως τα κουβαλούσαμε όλα στα χέρια, και μάντεψε.. δεν πάθαμε τίποτα.

'Αλλαξε πλευρό και συνέχισε τον ύπνο. Θα σου περάσει η ανησυχία.

Και ανορθόγραφη και ανάγωγη αλλά who gives a sh..t

Το ορθογραφικο που το ειδες;; Τουλαχιστον στη σειρα που εκανες παραθεση,δε βλεπω τιποτα. Αμα θες να το παιζεις εξυπνος,βαλε και σωστο παραδειγμα τουλαχιστον γιατι γινεσαι ρεζιλι. Αν και κατι μου λεει πως εισαι τοσο καλος που νομιζεις πως το <<νεοτερες γενιες>> γραφεται με Ω. Καλα εσυ εισαι το καλυτερο παραδειγμα αντιπαθητικου και κομπλεξικου Ελληνα. Δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις μαζι σου. Καποιοι σαν εσενα εχουν κανει αυτη τη χωρα ανυποφορη.

Δημοσ.

Το ορθογραφικο που το ειδες; Τουλαχιστον στη σειρα που εκανες παραθεση,δε βλεπω τιποτα. Αμα θες να το παιζεις εξυπνος,βαλε και σωστο παραδειγμα τουλαχιστον. Καλα εσυ εισαι το καλυτερο παραδειγμα αντιπαθητικου και κομπλεξικου Ελληνα. Δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις μαζι σου. Καποιοι σαν εσενα εχουν κανει αυτη τη χωρα ανυποφορη.

http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGL102/639/4106,18830/

..δεν ξέρω αν κάποιοι σαν εμένα έχουν κάνει την χώρα ανυπόφορη. Σου εύχομαι τότε να μην γίνεις σαν εμένα όταν μεγαλώσεις.

Και λήγει εδώ η ανούσια κουβέντα και το off-topic.

Δημοσ.

..δεν ξέρω αν κάποιοι σαν εμένα έχουν κάνει την χώρα ανυπόφορη. Σου εύχομαι τότε να μην γίνεις σαν εμένα όταν μεγαλώσεις.

δε το πιανω το link σου με την <<Αρχαια ελληνικη γλωσσα>> και βαριεμαι να ασχοληθω με τη λεπτομερεια που εκατσες να βρεις απλα για να μου την πεις. σε λεξη δεν εκανα λαθος. αρα μαλλον καποιο κομμα σε πειραξε εσενα κι ηρθες εδω να το παιξεις μορφωμενος (; ). εντελως γελοιο και κομπλεξικο φυσικα. εννοειται πως ληγει,τι αλλο να πεις κανεις μαζι σου αλλωστε.

Δημοσ.

Μάλιστα, άρα όλοι όσοι μπαίναμε στο Α15, Β15 για να πάμε στο ΤΕΙ δεν ήμασταν normal..... να μην μιλήσω για τις ημέρες που είχαμε και τεχνικό σχέδιο, κουβαλούσαμε σάκα στην πλάτη συν την τετράγωνη σχεδιοθήκη με τα χαρτιά και τα μαραφέτια.

Καθόλου νορμαλ.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε το πιανω το link σου με την <<Αρχαια ελληνικη γλωσσα>> και βαριεμαι να ασχοληθω με τη λεπτομερεια που εκατσες να βρεις απλα για να μου την πεις. σε λεξη δεν εκανα λαθος. αρα μαλλον καποιο κομμα σε πειραξε εσενα κι ηρθες εδω να το παιξεις μορφωμενος (; ). εντελως γελοιο και κομπλεξικο φυσικα. εννοειται πως ληγει,τι αλλο να πεις κανεις μαζι σου αλλωστε.

Tόνους. Για τους τονους σε κραζει.

Εχω την εντυπωση παντως οτι εννοει πως οταν μπαινεις σε ενα λεωφορειο που ειναι φισκα, βγαζεις την τσαντα απο την πλατη και την κρατας στα χερια ή την ακουμπας στα ποδια ωστε να μην ενοχλησεις καποιον χωρις να το καταλαβεις, γιατι μαλλον δεν θα το καταλαβεις και γενικα ειναι ενοχλητικο να εχει ο αλλος στην μουρη του εναν σακο και να τρωει σφαλιαρες καθε φορα που θα γυριζει αριστερα ή δεξια αυτος που την φοραει. Common sense λεγεται. Ασχετα αν εσυ δεν την χτυπησες.

Επεξ/σία από sistah
  • Like 8
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι σε σένα (ούτε στον Vapir), αλλά με αφορμή αυτό που γράφεις στο παραπάνω ποστ σου, έχω να πω πως τις μαγκιές κάποιος καλό είναι να τις κάνει σε ομοίους του.. αλλιώς είναι απλά κλανιές.

"Μαγκια" είναι αυτό που έκανε ο γέρος, σε σχεδόν άδειο βαγόνι να απαιτεί από άλλον να σηκωθεί ως ένδειξη σεβασμού. 

Για το backpack συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να πηγαίνει στα πόδια όταν μπαίνουμε σε MMM...

• Like 1
Δημοσ.

"Μαγκια" είναι αυτό που έκανε ο γέρος, σε σχεδόν άδειο βαγόνι να απαιτεί από άλλον να σηκωθεί ως ένδειξη σεβασμού.

Για το backpack συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να πηγαίνει στα πόδια όταν μπαίνουμε σε MMM...

Αυτό δεν ήταν μαγκια αλλά swagια.
Δημοσ.

εσει ασχωλισου μαι τιν ωρθωγραφεια  αιτέ τον blogs

• Like 1
Δημοσ.

ο τονισμος είναι πιο αναχρονιστικο καταλοιπο κι απ το ΠΑΣΟΚ
speaking of γεροι, τελος παντων
βλεπω πολλους φαν του Ερντογαν και σκιαζομαι

Δημοσ.

^

Χαχαχαχ εδώ μια γριά συγγενής μου αποκάλυψε ότι είχε ψηφίσει Τσίπρα επειδή της φάνηκε ωραίο παλικάρι. Γέροι. Φακ λότζικ ώρες ώρες. Πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση!

• Like 2
Δημοσ.

^

Χαχαχαχ εδώ μια γριά συγγενής μου αποκάλυψε ότι είχε ψηφίσει Τσίπρα επειδή της φάνηκε ωραίο παλικάρι. Γέροι. Φακ λότζικ ώρες ώρες. Πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση!

Hey Tsipra go Tsipra κανε το καλο το show

τα χει πει η συντροφισσα η Σασα η Μπαστα αλλα την περνουσαν για βιζιτα, η τυπισσα μονο τελειο πολιτικο τρολ

Δημοσ.

^

Εγώ ξέρω κόσμο που ψήφισε τον αστυνόμο Θεοχάρη για να καθαρίσει την κοινωνία όπως στη Λάμψη...

• Like 1
Δημοσ.

σε δημοτικες εκλογες εχω ψηφισει Αντονελλα από Παττυ ειχα φωτογραφια της από το σουπερ χιχιχι
επισης στις προηγούμενες εκλογες στον πρωτο κυκλο ψηφισα ελενα παπαριζου στιγμιοτυπο από το my number one

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...