Silverage Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 σε δημοτικες εκλογες εχω ψηφισει Αντονελλα από Παττυ ειχα φωτογραφια της από το σουπερ χιχιχι επισης στις προηγούμενες εκλογες στον πρωτο κυκλο ψηφισα ελενα παπαριζου στιγμιοτυπο από το my number one Και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ που είμαστε τώρα. 2
alxlightning Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ που είμαστε τώρα. δε στηρίζω κοινοβουλευτισμο και δε συμμετεχω σε εκλογες κατά τα αλλα, πηγα για τη φωτογραφια γιατι στ αληθεια θεωρω ότι Αντονελλα και Ελενα θα ηταν τελειες υποψήφιες
l337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 "Μαγκια" είναι αυτό που έκανε ο γέρος, σε σχεδόν άδειο βαγόνι να απαιτεί από άλλον να σηκωθεί ως ένδειξη σεβασμού. Απλά τον αγνοείς και τελειώνει η υπόθεση. Τίποτα άλλο δε χρειάζεται. εσει ασχωλισου μαι τιν ωρθωγραφεια αιτέ τον blogs Αποτυχημένη και τραγικά παιδαριώδης η προσπάθεια σου. 1
alxlightning Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αποτυχημένη και τραγικά παιδαριώδης η προσπάθεια σου. εσυ το αρχισες ομως-να τα λεμε κι αυτα νια νια τρολιες. βαριέμαι αρκετα σημερα και μου φαινεται ο μονος κατάλληλος τροπος αντιμετωπισης. καλησπέρα στη γιαγια, ελπιζω να μην παιρνει κι αυτή ΜΜΜ καθημερινα
Mau-Maus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Με την τσάντα κρεμασμένη στην πλάτη λέει !! Τρεις τέτοιοι να μπούνε μέσα, πάει γέμισε το βαγόνι χχχαχαααχααχααχαχ 1
l337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 εσυ το αρχισες ομως-να τα λεμε κι αυτα νια νια Ξαναπάρε το από την αρχή τότε, κάτι έχεις χάσει
alxlightning Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 χωρις να θελω να το ριξω σε ad hominem, δε μου φαινεται σαν να μετακινειστε καθημερινα με ΜΜΜ οσοι λετε για τσαντες και λοιπες μπουρδες, τουλάχιστον από τον τροπο που γινονται οι τοποθετήσεις.Και, για να αναδιατυπωσω την αρχικη ερωτηση για το που πανε οι γεροι με τα ΜΜΜ, η ερωτηση δεν είναι γιατι μετακινουνται με τα μεσα, αυτό καλο είναι, ευτυχως δεν οδηγουν δηλαδης, αλλα το που πανε, τι εχουν να κανουν, και που βασιζουν αυτην την αισθηση ότι τους αξιζει δικαιωματικα οτιδήποτε από το γεγονός ότι εχουν περασει στην υπαρξη χ χρονο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Απλά τον αγνοείς και τελειώνει η υπόθεση. Τίποτα άλλο δε χρειάζεται. Αρκεί να σε αγνοήσει κι εκείνος μετά την 1η του προσπάθεια...
l337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αρκεί να σε αγνοήσει κι εκείνος μετά την 1η του προσπάθεια... Ε ας κάνει και δεύτερη. Οσο δεν δίνεις σημασία αυτός θα σταματήσει, γιατί δεν βρίσκει ανταπόκριση, κι επίσης έτσι εσύ δεν πρόκειται να χαλαστείς. Με τον ανόητο δεν τσιτώνεις, απλά τον αγνοείς και τον αφήνεις στα θέματα του (που είναι δικά του).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αρκεί να μην είναι κουκουρούκου και συνεχίζει για πόσα λεπτά...
ikaruga24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ^ Χαχαχαχ εδώ μια γριά συγγενής μου αποκάλυψε ότι είχε ψηφίσει Τσίπρα επειδή της φάνηκε ωραίο παλικάρι. Γέροι. Φακ λότζικ ώρες ώρες. Πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση! Αντε τη γριά τη συγχωρείς και λόγο ηλικίας, τις νέες και ακόμα χειρότερα μανες που τον ψήφισαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο ή επειδή γούσταραν την τζάμπα μαγκιά του όπως κάτι τσαουσες τι να πεις σε αυτές;
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καθόλου νορμαλ. Κατά την γνώμη σου. Με ρωτάς αν ήσουν νορμαλ; Ξεκαθάρισα την άποψη μου. Από εκεί και πέρα ότι νομίζεις εσύ είσαι. Εγώ και άλλοι πάντως τα κουβαλούσαμε όλα στα χέρια, και μάντεψε.. δεν πάθαμε τίποτα. Καλά καλά οκ, δεν με ενδιαφέρει αν έπαθες κάτι, εγώ λέω τι έβλεπα και τι κάναμε εμείς. Πάντως όσες φορές έχω δει άτομο με σάκα κανένας δεν την κρατούσε στο χέρι όλοι στην πλάτη τις είχανε, εκτός από κάτι άλλες τσάντες με το λουράκι που τις περνάνε από τον ώμο και κρέμονται χαμηλά πλαγίως στα δεξιά ή αριστερά. 1
l337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλά καλά οκ. Πάντως όσες φορές έχω δει άτομο με σάκα κανένας δεν την κρατούσε στο χέρι όλοι στην πλάτη τις είχανε, εκτός από κάτι άλλες τσάντες με το λουράκι που τις περνάνε από τον ώμο. Σεβαστό αυτό που λες, θα ήταν αδύνατο άλλωστε να γνωρίζω τι κάνει ο καθένας (όλοι δηλαδή) που χρησιμοποιούν ΜΜΜ. Όμως από όσους έχω δει, κυρίως 20+, υπάρχουν αρκετοί που τα έχουνε στα χέρια.
vspyr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Για όσους δεν είναι αυτονόητα, σε σχέση με τις τσάντες-σακίδια και λοιπές αποσκευές: http://www.oasa.gr/pdf/el/ya_xyk_2015.pdf (σελ 6-12502 το δ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ) Υπάρχει, όμως, η περίπτωση να είναι βαριά η τσάντα και ειδικά για τις γυναίκες, οπότε μπορεί να επιδειχθεί κατανόηση, αλλά και όσοι φέρουν τις τσάντες να αποφεύγουν περιστροφές και λοιπές κινήσεις που προκαλούν πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα