Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη και μετά την υπαγωγή στο άρθρο 11 πάντως κάνουν κάμποσο καιρό να σταματήσουν να παίρνουν, μέχρι να ενημερώσουν τις λίστες τους από τους παρόχους. Μην εκνευριστείτε Εάν ενεργοποιήσετε την υπαγωγή και την ίδια μέρα/εβδομάδα/μήνα σας ξαναπάρουν. Βοηθάει λίγο εάν σε όποιον παίρνει τον ενημερώνετε ότι έχετε μπει στο άρθρο 11.

Για Vodafone η διαδικασίες είναι εδώ:

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11179

Κάπου εκεί έχει και λινκ για Vodafone σταθερή.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα έχουν σταματήσει να με ενοχλούν χρόνια τώρα...

Στο σταθερό υπάρχει αναγνώριση κλήσης και απλά δεν το σηκώνω , στο δε κινητό υπάρχει black list με όλα τα ενοχλητικά νούμερα και τερματίζεται αυτόματα η κλήση.

Εαν θέλω καμιά φορά να τους κάνω καζούρα και να ξαναακούσω τα ηλίθια επιχειρήματά τους , το σηκώνω και όταν ακούω την προσφορά τους , πχ 18 ευρώ με τα πάντα μέσα , τους λέω οτι στην εταιρία που είμαι πληρώνω 10 ευρώ μόνο με τις ίδιες παροχές και σκέφτομαι να φύγω και από αυτούς γιατί είναι πολύ ακριβοί....

• Like 2
Δημοσ.

πως το εκανες? πηρα τηλεφωνο , πατησα το 1 και λεει να παω σε καταστημα ή να κανω ηλεκτρονικα (?) αίτηση ?

Για το σταθερό καλώντας στο 1256 (με καθοδηγούσε αυτόματος τηλεφωνητής)

Για το κινητό κάλεσα στο 13888

Δημοσ.

Εγω την τελευταια φορα σε μια κοπελα της εκανα πλακα..αφου με παιρνει για δευτερη φορα τηλεφωνο μεσημεριατικα για την γαμωπροσφορα και αφου την αφηνω να πει το ποιημα,της λεω ξερετε που καλειται?Της λεω ειναι γραφειο τελετων εδω και θελω και εγω να σας κανω μια προσφορα,εχουμε εξαιρετικα φερετρα καρυδιας,τριανταφυλλιας,μαονι σε καταπληκτικες θανατηφορες τιμες ενδιαφερεστε>??Και μου το εκλεισε!

Την επομενη θα προσφερω δονητες!

• Like 6
Δημοσ.

Στο μητρώο πρέπει να γράφονται όσοι θέλουν να τους ενοχλούν. Θεωρώ δεδομένο ότι κανείς δεν θέλει να λαμβάνει προσφορές.

Το τηλέφωνο το έχω για να επικοινωνώ όχι για να μου ζαλίζουν τα @@ οι πάσης φύσεως προωθητές/διαφημιστές.

Μιλάμε για κλήσεις 3-4 το μεσημέρι ή μετά τις 10 το βράδυ ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. ΕΛΕΟΣ!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...