GreekParanormalTeam Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πλάνα από την ερευνά Οι Νεράιδες της πηγής https://www.youtube.com/watch?v=_ebrL0pUnaw Δείτε μια νέα προσπάθεια νέων ατόμων που κάνει έρευνες πάνω στο Μεταφυσικό - Παραφυσικο με αρχή την ΕΡΕΥΝΆ και όχι κυνήγι φαντασμάτων όπως άλλη. Με λογική κανονίσουμε έρευνες σε διάφορα μερί της Ελλάδας δείχνουμε την Ομορφιά του κάθε τόπου οποί πηγαίνουμε και τους Μύθους Θρύλους. Με σεβασμό σε όσους μας βλέπουν και όχι ψέματα και υπερβολές στα βίντεο μας. Προσπαθούμε να δώσουμε εξηγήσεις σε διάφορα φαινόμενα οποί ακουγοντε ιστορίες γιατί και πως ζήσανε αυτά που ζήσανε. Πόλη σύντομα Νέα βίντεο με Έρευνες με καλύτερη εικόνα και εξοπλισμό. Επίσης αν θέλετε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια κάντε μια εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube και στην σελίδα μας στο facebook Ευχαριστούμε πολύ... Facebook Page: ΚΛΙΚ ΕΔΩ Facebook Group: ΚΛΙΚ ΕΔΩ Youtube Channel: ΚΛΙΚ ΕΔΩ 1
Demon Lord Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 για αρχή δεν αφήνετε τα φαντάσματα και να πιάσετε κάνα λεξικό και συντακτικο; (πλακιτσα ) 10
GreekParanormalTeam Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερό αν κάνεις πλάκα σέβομαι την γνώμη σου. Άλλα εγώ ξέρω πως η γνώση δε είναι μόνο στα γράμματα..
Θεkλα Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Κοίτα. Εχεις πολυ λιγα γραμματικα/συντακτικα/ορθογραφικα λαθη αλλα προσωπικα χεστηκα. Ζω σε ξενη χωρα και μιλω αθλια τη γλωσσα. Στην ουσια το βιντεο δε μου προσεφερε κατι. Θες με τεχνικα μεσα να αποδειξεις την ύπαρξη πχ θορυβου ή αυξημενης θερμοκρασιας. Τι σε κανει να πιστευεις οτι πχ ενα φαντασμα/νεραιδα/πνευμα/πες το οπως θες θα ειναι αντιληπτο με αυτα τα μεσα, ή πχ το οργανο για τον ηχο θα σε κατευθυνει στην πηγη; Το βιντεο ενδιαφερον αλλα βαρεθηκα να βλεπω ενα τυπο να περπατα και να μετρα. Θελω να σου πω αν ξεκινησω να βιντεοσκοπω στην ερημο, θα βαρεθει ο αλλος να βλεπει λοφους απο αμμο. Θα ειχαν ισως περισσοτερο ενδιαφερον επομενως σπηλιες, εγκαταλ.σπιτια κλπ. (να που κολλησα και εγω στην ορθογραφία!) Απο περιέργεια, και ενδιαφερον, εχετε βρει κατι με αυτον τον τροπο;
GreekParanormalTeam Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν κοίταξε να δεις εμείς έχουμε κάμερες καλές και τεχνολογικό εξοπλισμό όπως θερμόμετρα laser EMF(μετρητής ηλεκτρομαγνητικών πεδίον - Voice Recorder - Ανεμόμετρο και άλλα πολλά. Εμεις δεν προσπαθούμε να βρούμε οντότητες φαντάσματα εμείς δίνουμε λογικές εξηγήσεις σε φαινόμενα αν και εφόσον υπάρχουνε εξηγήσεις. Αώο την δίκη μας ομάδα δεν θα ακούσετε πότε να λέμε πως βρήκαμε κάτι η δεν βρήκαμε. Αυτό το αφήνουμε να το κρίνει κόσμος. Ξερό πως ήταν κάπως το βίντεο ήταν ακόμα άπλες έρευνες θα έρθουν πιο όμορφες έρευνες. 1
Θεkλα Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ναι ενταξει. Απλα ειχα την περιέργεια να δω αν εχετε πιασει κατι ετσι. Κατι τελευταιο. Επειδη το εψαχνα καιρο και το πουλι στο βιντεο, ο ηχος του, μου ηταν μεγαλη συντροφια τα βράδια. Γκιωνης είναι (και οχι κουκουβάγια). Αυτο που στην πιατσα λενε : θα μου κλ@σεις τον γκιωνη.
Demon Lord Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερό αν κάνεις πλάκα σέβομαι την γνώμη σου. Άλλα εγώ ξέρω πως η γνώση δε είναι μόνο στα γράμματα.. Πλάκα έκανα φίλε μου, εγώ δεν τα πιστευω αυτά με τα φαντάσματα και τα παρανόρμαλ γενικά αλλά αν εσένα σου αρέσει και αφού δε βλάπτεις κάποιον άλλο δε μου πέφτει λόγος
liakjim Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Οι ζέστες πέρασαν. Ποιά να είναι πλέον η αιτία? Χμμμμ 2
opera Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Όποιος ψάχνει βρίσκει. Εύχομαι να βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα.
Fotis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Όποιος ψάχνει βρίσκει. Εύχομαι να βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα. Αλιμονο ,εδω εσενα πριν 3 χρονια σε ψεκαζαν . 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα