rafinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας παιδιά! Σήμερα το πρωί το κινητό μου κόλλησε. Το έκλεισα και από τότε δεν ανάβει με τίποτα. Το σιγούρεψα ότι η μπαταρία δεν είναι το πρόβλημα και μάλιστα είναι και φορτισμένη τελείως. Έχει κανείς καμιά ιδέα μήπως μπορώ να κάνω κάτι; Το κινητό είναι ένα samsung galaxy s advance.
rafinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τίποτα... ούτε καν δονείται όταν πατάω το power button. Απλά μου φαίνεται περίεργο το να χάλασε έτσι στα καλά καθούμενα.
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 κρατα τα πατημενα και τα 2 μαζί ταυτόχρονα (πλαϊνό κουμπι + power button) να δεις αν κάνει κάτι το κινητο
rafinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεν κάνει τίποτα... μάλλον κάηκε απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως καίγεται κάτι το οποίο δουλεύει, το κλείνεις και κλείνει κανονικά και ξαφνικά δεν ανάβει! Σκέτη παράνοια.
panos- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον τα έφτυσε ή μπαταρία. Έξι ετών κινητό τι άλλο θες;
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Άλλαξε μπαταρία και δοκίμασε παλι (Και άλλαξε και κινητό γιατί παλιωσε πια)
dancer_69 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εδώ έχει κάποιες οδηγίες(είναι για το S4 αλλά παρόμοια αν όχι τα ίδια θα ισχύουν και και τη συσκευή σου) που μπορείς να δοκιμάσεις: http://thedroidguy.com/2014/11/fix-samsung-galaxy-s4-wont-turn-troubleshooting-guide-99921
rafinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά, πήγα το με το κινητό σε ένα κατάστημα που ασχολείται με τέτοια θέματα στην περιοχή μου και τσέκαραν την μπαταρία και λένε πως είναι μια χαρά και μάλιστα φορτισμένη. Επίσης δοκίμασαν και άλλες που είχαν εκεί και από όσο είπαν ταίριαζαν και δεν έγινε τίποτα. Βασικά έστειλα τον πατέρα μου γιατί εγώ δεν είχα χρόνο. Αλλά για να είπαν ότι δεν είναι η μπαταρία δεν θα ξέρουν κάτι παραπάνω (δεν αισχροκερδούν κτλ είναι πολύ καλά άτομα); Και εγώ στην αρχή μπαταρία υπέθεσα πως είναι. Επίσης γνωρίζω πως το κινητό είναι παλιό, απλά δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω.
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Οπότε αφού δεν είναι μπαταρία ισως να τα έφτυσε ή πλακέτα οπότε πάει για πέταμα... (Ίσως έτσι...)
rafinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Άσχετο απλά έτσι γιατί θέλω να δω μήπως καταφέρω κάτι άνοιξα το odin (άσχετα που το κινητό δεν κάνει καν την αρχική δόνηση όταν πατάω το power button) και σύνδεσα το κινητό στο pc και μου βγάζει μια συσκευή U8500 USB ROM αλλά είναι σαν να το βάζω και να το βγάζω συνέχεια... το εμφανίζει το εξαφανίζει και πάει λέγοντας. Τελικά τώρα το κάνει και χωρίς το odin...
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Novathor u8500 ειναι ο επεξεργαστης σου. Αν το βλεπεις αυτο,η eMMC τα εχει "φτυσει".
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πας για καινούργιο κινητό Πες τι φράγκα υπάρχουν,και τι θελεις πάνω κατψ να σ δώσουμε μερικές επιλογές
rafinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν υπήρχαν φράγκα ήξερα τι να πάρω. Είναι 1000% θέμα της emmc; Με λίγα λόγια το κινητό μπήκε σε κατάσταση Hard Brick; Δηλαδή αν η emmc τα παίξει... δεν παίρνει ούτε ρεύμα το κινητό; Ωραία φάση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα