Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Σήμερα το πρωί το κινητό μου κόλλησε. Το έκλεισα και από τότε δεν ανάβει με τίποτα. Το σιγούρεψα ότι η μπαταρία δεν είναι το πρόβλημα και μάλιστα είναι και φορτισμένη τελείως. Έχει κανείς καμιά ιδέα μήπως μπορώ να κάνω κάτι;

Το κινητό είναι ένα samsung galaxy s advance.

Δημοσ.

Τίποτα... ούτε καν δονείται όταν πατάω το power button. Απλά μου φαίνεται περίεργο το να χάλασε έτσι στα καλά καθούμενα.

Δημοσ.

Δεν κάνει τίποτα... μάλλον κάηκε απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως καίγεται κάτι το οποίο δουλεύει, το κλείνεις και κλείνει κανονικά και ξαφνικά δεν ανάβει! Σκέτη παράνοια.

Δημοσ.

Παιδιά, πήγα το με το κινητό σε ένα κατάστημα που ασχολείται με τέτοια θέματα στην περιοχή μου και τσέκαραν την μπαταρία και λένε πως είναι μια χαρά και μάλιστα φορτισμένη. Επίσης δοκίμασαν και άλλες που είχαν εκεί και από όσο είπαν ταίριαζαν και δεν έγινε τίποτα.

Βασικά έστειλα τον πατέρα μου γιατί εγώ δεν είχα χρόνο. Αλλά για να είπαν ότι δεν είναι η μπαταρία δεν θα ξέρουν κάτι παραπάνω (δεν αισχροκερδούν κτλ είναι πολύ καλά άτομα);

Και εγώ στην αρχή μπαταρία υπέθεσα πως είναι. 

Επίσης γνωρίζω πως το κινητό είναι παλιό, απλά δεν έχω τη δυνατότητα να αλλάξω. 

Δημοσ.

Άσχετο απλά έτσι γιατί θέλω να δω μήπως καταφέρω κάτι άνοιξα το odin (άσχετα που το κινητό δεν κάνει καν την αρχική δόνηση όταν πατάω το power button) και σύνδεσα το κινητό στο pc και μου βγάζει μια συσκευή U8500 USB ROM αλλά είναι σαν να το βάζω και να το βγάζω συνέχεια... το εμφανίζει το εξαφανίζει και πάει λέγοντας.

Τελικά τώρα το κάνει και χωρίς το odin...

Δημοσ.

Αν υπήρχαν φράγκα ήξερα τι να πάρω. :P

Είναι 1000% θέμα της emmc; Με λίγα λόγια το κινητό μπήκε σε κατάσταση Hard Brick; Δηλαδή αν η emmc τα παίξει... δεν παίρνει ούτε ρεύμα το κινητό; Ωραία φάση! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...