Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτού πω την άποψή μου μια ερώτηση πρώτα.

Το ΑΤΜ ήτσν μέσα στον χώρο που δουλεύεις ή ήταν σε κάποιο συγκεκριμένο υποκατάστημα της τράπεζας;

Δημοσ.

Αν εχεις πανω απο το 51% του μισου στο αλλαζουν και στην Τραπεζα της Ελλαδος (κανονικα νομιζω και σε ολες τις ιδιωτικες).

Δεν παιζει να χασεις το 50αρικο.

https://www.thelab.gr/forums/topic/132542-υποχρεωτική-η-αντικατάσταση-φθαρμένων-χαρτονομισμάτων-από-τις-τράπεζες/

Αυτό με το 51% και τον σειριακό είναι για να μην θες να αυγατίσεις το 50άρικο (κόψιμο στα 2 -> 2 νέα 50άρικα) υποθέτω...

Δηλαδη γενικα αμα εχεις ενα σκισμενο στην ακρη πχ ειναι σιγουρο οτι θα στο αλλαξουν? μια φορα πηγα να ξεφορτωθω ενα 50αρικο που ηταν σκισμενο στην ακρη που γραφει το νουμερο και δεν το επαιρνε η ταμιας...

στην τραπεζα θα μου το αλλαζαν σιγουρα αμα το πηγαινα? επισης αμα του θεματοθετη δεν το μασαγε το μηχανημα και το ειχε και το υπολοιπο μισο θα μπορουσε να το χρησιμοποιησει αμα το κολλαγε με σελοτειπ? θυμαμαι παλια τα χιλιαρικα ολα κολλημενα με σελοτειπ ηταν και τα δεχοντουσαν ολοι τωρα το παιζουν βαρυ πεπονι αμα τους πας κανα φθαρμενο και γενικοτερα ταλαιπωρημενο και το περνανε 50 φορες μπας και ειναι πλαστο λες και τα μηχανηματα που εχουν ειναι αξιοπιστα,λιγο τσαλακωμενο να ειναι βαραει το μηχανημα

Άλλο δραχμή που την κάναμε και μπαλάκια άμα λάχει κι άλλο ευρώ. Πλέον έχουν ένα σωρό χαρακτηριστικά ασφαλείας και όλοι έχουν μηχανήματα για πλαστά (πλαστές δραχμές δεν υπήρχαν, άρα ούτε μηχανήματα).

Δεν νομίζω το κολλημένο με σελοτέιπ να περάσει από μηχάνημα...

• Like 1
Δημοσ.

(πλαστές δραχμές δεν υπήρχαν, άρα ούτε μηχανήματα).

Δεν νομίζω το κολλημένο με σελοτέιπ να περάσει από μηχάνημα...

Φυσικά και υπήρχαν πλαστές δραχμές αλλα σε πολυ μικρότερο βαθμό.

Περνάει.

Δημοσ.

περνάνε μία χαρά τα κολλημένα χαρτονομίσματα με σελοτέϊπ από μηχανήματα ΑΤΜ αν κάνεις online κατάθεση. Τάλιρα, δεκαρικα λιωμένα, όλα κανονικά :)

Δημοσ.

Φυσικά και υπήρχαν πλαστές δραχμές αλλα σε πολυ μικρότερο βαθμό.

Δεν θυμάμαι ούτε ένα περιστατικό. Όλοι ασχολούνται με σκληρά νομίσματα (δολάριο, ευρώ κλπ.)

Ποιός και γιατί θα παραχαράξει ένα μαλακό νόμισμα;

Δημοσ.

Στο κατάστημα θα πάς και θα το δουν δεν υπάρχει περίπτωση.

Το κομμένο χαρτονόμισμα θα το έχει δει ο υπάλληλος που άνοιξε το μηχάνημα.

Δημοσ.

Πρωτού πω την άποψή μου μια ερώτηση πρώτα.

Το ΑΤΜ ήτσν μέσα στον χώρο που δουλεύεις ή ήταν σε κάποιο συγκεκριμένο υποκατάστημα της τράπεζας;

.

Ηταν μεσα στο χωρο που εργαζομουν

Δημοσ.

.

Ηταν μεσα στο χωρο που εργαζομουν

Οκ. Αν μπορεί να πάει κάποιος υπάλληλος του καταστήματος στο ΑΤΜ να τσεκάρει οτι όντως το υπόλοιπο χαρτονόμισμα το ρούφιξε πίσω το μηχάνημα, δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...