Θεkλα Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ηθελα να ρωτήσω, η παρακατω κουβερτα μπαινει σε πλυντήριο και μετα στεγνωτηριο; Και αν ναι σε τι θερμοκρασίες; Σκεφτομουν χαμηλες θερμοκρασιες πχ 30 βαθμούς πλυσιμο και στεγνωμα στο ελάχιστο δυνατο και πολυ χρονο για να μη μπει. Μπανιερα δεν παιζει σαν option. Απο την αλλη μικροβια κλπ δεν θα παρουν γραμμή. Καμια ιδεα;
Pintsie Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Κανονικά, τίποτα δεν μπαίνει στεγνωτήριο γιατί μπαίνει. ένα 10% θα σου μπει σίγουρα. Εγώ τα βάζω όλα πλυντήριο-στεγνωτήριο στα μεγαλύτερα προγράμματα.
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Κανονικά, τίποτα δεν μπαίνει στεγνωτήριο γιατί μπαίνει. ένα 10% θα σου μπει σίγουρα. Εγώ τα βάζω όλα πλυντήριο-στεγνωτήριο στα μεγαλύτερα προγράμματα. Μπορείς να τα βάζεις αλλά να τα βγάζεις λίγο πριν στεγνώσουν εντελώς.
Pintsie Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς να τα βάζεις αλλά να τα βγάζεις λίγο πριν στεγνώσουν εντελώς. Το δικό μου στεγνωτήριο έχει 3 προγράμματα. έχει να κάνει και με το στύψιμο που μπαίνουν. Είμαι μοδίστρα και τα ξέρω εξονυχιστικά αυτά. Ουσιαστικά ο λόγος που μπαίνουν είναι γιατί.... είναι άπλυτα όοολα αυτά που αγοράζουμε... Εγώ πχ, όταν ράβω ρούχα, πρώτα πλένω το ύφασμα να μπει όσο είναι να μπει (συνήθως στα υφασματάδικα σου γράφουν και πόσο % μπαίνει κάθε τι) έτσι ώστε όταν ο πελάτης το πλύνει, να μπορεί να το βάλει και στεγνωτήριο και όπου αλλού θέλει. ή λύση σε αυτά λοιπόν είναι να μην μπουν στεγνωτήριο και να πλυθούν με κρύο νερό ή στο χέρι και με λίγο στύψιμο. Αλλά δεν καθαρίζει τίποτα έτσι. Ότι θα μπει, θα μπει σίγουρα πάντως. 3
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το δικό μου στεγνωτήριο έχει 3 προγράμματα. έχει να κάνει και με το στύψιμο που μπαίνουν. Είμαι μοδίστρα και τα ξέρω εξονυχιστικά αυτά. Ουσιαστικά ο λόγος που μπαίνουν είναι γιατί.... είναι άπλυτα όοολα αυτά που αγοράζουμε... Εγώ πχ, όταν ράβω ρούχα, πρώτα πλένω το ύφασμα να μπει όσο είναι να μπει (συνήθως στα υφασματάδικα σου γράφουν και πόσο % μπαίνει κάθε τι) έτσι ώστε όταν ο πελάτης το πλύνει, να μπορεί να το βάλει και στεγνωτήριο και όπου αλλού θέλει. ή λύση σε αυτά λοιπόν είναι να μην μπουν στεγνωτήριο και να πλυθούν με κρύο νερό ή στο χέρι και με λίγο στύψιμο. Αλλά δεν καθαρίζει τίποτα έτσι. Ότι θα μπει, θα μπει σίγουρα πάντως. Εγώ σε κάτι μπλουζάκια που τα βάζω συστηματικά στεγνωτήριο και ξέρω ότι θα μαζέψουν κάνω αυτό που σου είπα πάντως και είναι οκ
Pintsie Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγώ σε κάτι μπλουζάκια που τα βάζω συστηματικά στεγνωτήριο και ξέρω ότι θα μαζέψουν κάνω αυτό που σου είπα πάντως και είναι οκ κοίτα, κι εγώ στα ρούχα που ξέρω ότι θα μπουν και δεν θα φοριούνται μετά (σακάκια/ζακέτες κτλ) τα βάζω στο πρόγραμμα του στεγνωτηρίου που είναι για σιδέρωμα (τα αφήνει νωπά) οπότε δεν μπαίνουν . αλλά γεμίζει υγρασία το σπίτι μετά ρε γαμώτο (δεν έχω μπαλκόνι να τα απλώσω. Αν είχα, το στεγνωτήριο θα το είχα μόνο για τα υφάσματα που είναι πολλά μέτρα και δεν μπορούν να απλωθούν). Σε γενικές γραμμές: ό,τι είναι φυσική ίνα (βαμβάκι, μαλλί, λινό) μπαίνει (ΠΟΛΥ). ό,τι είναι συνθετικό, δεν μπαίνει καθόλου ή σχεδόν καθόλου (ανάλογα την σύνθεση) όμως ένας λόγος που λένε στα ταμπελάκια να μην μπει σε στεγνωτήριο είναι επειδή μετά... θα μυρίζει καμμένο. Ω ναι... Εγώ τα βάζω όλα μα όλα πλυντήριο-στεγνωτήριο γιατί είμαι και λίγο σιχασιάρα. Κάτι κάλτσες βγαίνουν παιδικές αλλά δεν βαριέσαι.... 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τι στεγνωτήριο ρε παιδιά; Στην Ελλάδα ζούμε. Άσε που καίει πολύ ρεύμα. Εμείς όλες τις κουβέρτες τις πλένουμε στο 8κιλο πλυντήριο (εκτός από κάποιες υπέρδιπλες που δεν χωράνε) στους 40 και δεν παθαίνουν τίποτα. 1
Θεkλα Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τι στεγνωτήριο ρε παιδιά; Στην Ελλάδα ζούμε. Άσε που καίει πολύ ρεύμα. Εμείς όλες τις κουβέρτες τις πλένουμε στο 8κιλο πλυντήριο (εκτός από κάποιες υπέρδιπλες που δεν χωράνε) στους 40 και δεν παθαίνουν τίποτα. Στην Ελλάδα ζείς.
idomeneas7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Κι εγω στην Ελλαδα ζω αλλα το χειμωνα κανει τρεις μερες να στεγνωσει το βρακι στην απλωστρα οποτε εννοειται στεγνωτηριο. Η κουβερτα στη φωτογραφία φαίνεται να μπαίνει χωρις πρόβλημα αλλα για πρωτη φορα βαλε χαμηλή θερμοκρασία να δεις.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Που είσαι και έχει 12 βαθμούς; Εδώ Θεσσαλονίκη έχει 21. Εγώ τα στεγνώνω στο μπαλκόνι εκτός αν βρέχει, τότε τα βάζω στα καλοριφέρ. Πόσο ρεύμα καίτε με τα στεγνωτήρια;
Pintsie Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν καίω πολύ γιατί είναι ενεργειακή κλάση Α+
saxos55 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τι στεγνωτήριο ρε παιδιά; Στην Ελλάδα ζούμε. Ναι, στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα (δεν ξέρω τι γίνεται αλλού) που επί 5 χρόνια τώρα καίνε όλοι τα τζάκια (και καμιά φορά με παντζούρια, καρέκλες και δεν ξέρω τι άλλο) και ό,τι και να απλώσεις την άλλη μέρα θα το φορέσεις... καπνιστό. Στεγνωτήριο και ξερό ψωμί. Επίσης, ένα καλό στεγνωτήριο (Α++ και πάνω) καίει λιγότερο από το αντίστοιχο πλυντήριο (επιβεβαιωμένο με μετρητή ρεύματος) στα περισσότερα προγράμματα. 1
elenit24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Αν έχω μεγάλη κουβέρτα την βάζω στην μπανιέρα και την πατάω. Συνήθως επειδή έχω σκύλο οι τρίχες που έχει η κουβέρτα δεν τις βγάζει το πλυντήριο.Με την μπανιέρα είναι κάπως καλύτερα,επίσης δεν φθείρεται με τα πλυσίματα,στεγνωτήρα δεν έχω αλλά τον χειμώνα η κουβέρτα αν την βγάλεις έξω θα στεγνώσει εύκολα κατα την διάρκεια της ημέρας αρκεί να έχει ήλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα